Най-голямата еврейска организация награди Цветанов

"Хабат" го отличи със Сертификат за признание
144
Най-голямата еврейска организация награди Цветанов
Снимка: Булфото, архив

Най-голямата еврейска организация в света "Хабат" отличи със Сертификат за признание председателя на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. Това стана по време на официална церемония в рамките на годишната среща на "Хабат" в Бруклин, Ню Йорк, на която присъстваха над 4 хиляди пратеници на "Хабат" от цял свят, съобщи пресцентърът на ГЕРБ.

Още по темата
Цветанов е първият български политик, който получава отличието на световната еврейска организация "Хабат".

Сертификатът за признание бе връчен от председателя на Срещата на партньорските организации на "Хабат" равин Липа Бренън.

Призът бе връчен на Цветан Цветанов в знак на дълбока благодарност и огромна признателност за помощта, която е оказал като вицепремиер и министър на вътрешните работи по време на смъртоносния атентат на 18 юли 2012 г. на бургаското летище "Сарафово", при който загинаха петима израелски и един български граждани.

"Вашата честна битка със световния тероризъм и Вашето недвусмислено заявление, че военното крило на Хизбула е терористична организация, станаха достояние на цял свят и благодарение на Вас бяха приети от Европейския съюз. Именно затова, получавате нашето високо признание. Вашата помощ е поредната изява на подкрепа, която българският народ оказа на евреите по време на Холокоста, спасявайки много от тях", пише в документа от името на целия еврейски народ, с който бе отличен Цветан Цветанов, се казва в съобщението на пресцентъра на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 25Izglejda che 25 godini ne sa dostatachno za da razberesh che bogatstvoto se krie v glavata na choveka a ne v racete ili krakata .
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СТРАНДЖАТАдо кога това? до след 2 месеца ли гнусен парцальок?! когато евреево се преименува на турция?
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
запомнете едно - всичките неволи, сполетели евреите са по воля БОЖИЯ! те си получават периодически заслуженото от БОГ! да не се правят на ни лук яли, ни лук мирисали. отдавна не са богоизбран народ. толкова са добрички, че...
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
германците до ден днешен продават най-скъпите миещи средства
6
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 9ти явно не си излизал по-далеч от своето село. ако все пак някога се решиш да го направиш, отиди в истанбул и ще разбереш какво значи развит град с големина на българия. твоят *** ли е критерий за развитие?! тъпугнер.
5
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българската държава в лицето на съд от първа инстанция ме "дава" ефективно затвор, а Израел му "дава" награда в лицето на Хабат му дава награда!Тук има нещо сбъркано, но грешсата не е във Вашия телевизор.......
4
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 7Ti znaesh li che v izradelskata televizia ima predavane na arabski ezik i vsichki dokumemti koito se popalvat v ministerstvoto na vatreshnite raboti ima vazmojnost da se popalniat na 3 ezika- ivrit- angliiski i arabski.Udobstvoto i ulesnenieto v choveshkia jivot pri evreite stoi na parvo miasto.cvetanov moje da bade nagraden ot koito iska no balgarskia narod v dushite si e izostanal i s musulmansi koreni
3
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Естествено, че ще го награди, нали е техен слуга.
2
4
 
64
 
! Отговори
www преди 9 години
ПЛЕМЕ КОЕТО СЪЗДАВА ТЕРОР ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ - НАГРАЖДАВА ПРЕСТЪПНИК КОЙТО ТРЯБВА ДА Е В ЗАТВОРА ... БРАВОООО....
1
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цветанов казват че потеклото ти идва от Българско еврейска ***. Вярно ли е това ? Ако е така ти какъв искаш да станеш като порастнеш голям? Цветанов: Министър на плачещата стена!