Велизар Енчев не е честен, заяви Валери Симеонов

Лидерът на НФСБ се застъпи за Бинев, който оглави комисията по културата
Обновена: 1 дек 2014 10:33 | 1 дек 2014 10:28,
37
Велизар Енчев не е честен, заяви Валери Симеонов
Снимка: архив, Булфото

Валери Симеонов, съпредседател на Патриотичния фронт, нарече изказванията на депутата от ПФ Велизар Енчев от снощи "театрални" и заяви, че според него той не е честен човек. Тези думи дойдоха в отговор на Велизар Енчев, който вчера обяви, че напуска редиците на парламентарната група на ПФ. Той обвини партията, че е подлъгала избирателите, защото Патриотите са подкрепили ГЕРБ и Реформаторите за съставяне на кабинет. Енчев нарече това "политическа измама" и заяви, че политическите идеологии на ГЕРБ и Реформаторския блок нямат общо с политиката на Патриотичния фронт.

Още по темата
„Не мисля, че Велизар Енчев е честен човек”, отвърна му Валери Симеонов в ефира на Нова тв.

Изказванията на Енчев звучат доста театрално. Относно твърденията му за прегръдката ни с Реформаторите и ГЕРБ - не е вярно, че преди изборите сме казвали, че никога няма да подкрепим никого. Винаги сме казвали, че ще подкрепим всичко добро за България, обясни Симеонов.

Той аргументира подкрепата си за кабинета, като обясни, че другият вариант е бил да няма правителство и да се отиде отново на избори. "От две злини трябваше да се избере по-малката", добави лидерът на НФСБ.

Сименов каза още, че Велизар Енчев ще бъде изключен от редиците на партията, а не само от парламентарната група. По думите му той вече има две наказания за нелоялно, неколегиално и нетолерантно отношение към своите колеги.

"В единия случай говореше за своите колеги, че са наивни, неподготвени. Намекваше, че нашата подкрепа е мотивирана от пари”, добави Симеонов и определи като „глупости” изказванията на Енчев.

Валери Симеонов бе категоричен, че никой не е санкционирал избора на Велизар Енчев да гласува срещу Бойко Борисов за премиер. Това си е негов личен избор, обясни Симеонов.

Симеонов защити назначението на Слави Бинев начело на Комисията по медии и култура в парламента. Той изтъкна неговите успехи и припомни, че е изкарал 6 години в Европейския парламент. По повод недоволството от назначението на Бинев Симеонов запита риторично кой е по-добър кандидат да оглави комисията по културата, от която не зависело нищо.

Въпреки това той добави, че всичко подлежи на обсъждане, и заяви, че в ПФ е раят на демокрацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
5
 
! Отговори
ивон преди 9 години
Велизар Енчев ПРЕЗИДЕНТ.
28
0
 
1
 
! Отговори
кали преди 9 години
Повярвайте ми има наши българи предатели , предали българските морални стойности !!!
27
0
 
1
 
! Отговори
кали преди 9 години
Има българи които за мен лично са умрели вече !!! И несъществуват !!! Така да знаят !!!
26
2
 
11
 
! Отговори
1 преди 9 години
Писнаха мииииииииииииииииии! Всичките дребни душици с техните междуличностни скандали!
25
9
 
25
 
! Отговори
Бананова преди 9 години
Точно Велизар Енчев е най-честен от сметището Патриотичен фронт. Каквото говореше по телевизия СКАТ, такова направи и в парламента, като не изневери на думите си за разлика от ръководството на Патриотичен фронт, което тотално се изметна от програмата си и думите си. Сега видяхте ли кой е патриот? Казва се Велизар Енчев. Ако се кандидатира за президент, ще гласувам за него.
24
2
 
8
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 9 години
E..eee..6 godini Slavi Binev bil v EU parlamenta,toya Simeonov vse edno kaza che e bil v zatvora...tc..tc.tc..9000evro na mesec+kvartirni+shemi..mai sega go nakazahte kato shef v kulturata.Biat e yasno za kulturata..Valeri ne se izlagai!!Ti mai shte minesh Volen Sideroglu po patriotizum....kolko keshovica vzemash????!!!!
23
3
 
12
 
! Отговори
Любомир преди 9 години
"Ще подкрепим всичко добро за България"...,наистина Бинев е най-доброто за България
22
3
 
1
 
! Отговори
патриот преди 9 години
До Анонимени ти ли си щатен към ДС от 1985г.
21
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прав беше Сидеров, като ги наричаше Национален Фронт за Спасение на Бойко
20
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен - "че да го е срам човек да каже ,че е патриот!"да не би да си мислиш, че като гласуваш за някого, обявил патриотични лозунги, си повече патриот от останалите. Много смешно надуване.
19
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Както Симеон направи така ,че никой в България не ще да чуе за цар, така и *** като Сидеров, Каракачанов и Валери Симеонов правят така ,че да го е срам човек да каже ,че е патриот!
18
2
 
6
 
! Отговори
Гаргамел преди 9 години
До Анонимен 19 Майна, ти кой клас си завършил ? Май си зле с граматиката....
17
2
 
6
 
! Отговори
До 19 преди 9 години
Дано да не си гласувал...
16
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Велизар Енчев се евява като предател на РБ.За6тото ти по този начин съботира6 ПФ.Ти пречи6 по този начин на ПФ да помага на гн Министър Председателят Боико Борисов.Боико работи неуморно за Българя,вече го видя целият свят и цяла Европа.Нали 6те видим че 6те има субсидии Европеиски фондове всичко 6те има.Ти неси за в политиката явно си изкудкудякал.
15
17
 
6
 
! Отговори
само така преди 9 години
вие от ПФ направете нещо добро, да стабилизирате страната, да отлепи от дълбините, където ни вкараха нарочно предните. Това, че няколко НЛО тук са недоволни няма никакво значение. Ще се появят много повече други, които ще оценят ползите за страната.
14
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това е нечистоплътна личност. Коментарийте по СКАТ бяха само да плюе а самият той какво е дал за тази страна : ум , данъци , пройзводство. Всички можем да плюем и това е най лесното...
13
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе Днес.бг, ако още веднъж ми развалите закуската като мацнете на първа страница тая уродлива свинска ***, повече няма д01764а припаря в сайта ви поне преди обяд
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Безкомпромисно с Георги Жеков Април 2014 .
11
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз бих постъпил като Енчев!Всички са комунисти и измъкване от калта няма...
10
11
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Симеонов, ***, ЗАЩО ИЗЛЪГА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ БЕ ***!Ако отидеш пак на избори не можеш да събереш и 2%, *** миризлив