Напускаме Борисов, ако няма задължително гласуване!

Валери Симеонов за исканията на Патриотичния фронт
5 дек 2014 07:04, Елка Василева
109
Напускаме Борисов, ако няма задължително гласуване!
Валери Симеонов и Бойко Борисов. Снимка: Булфото

"Напускаме Борисов, ако няма задължително гласуване", заявява в интервю за "Труд" съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов.

Ако не бъде освободена от властовите постове про-ДПС администрацията, която се е впила във всички нива на националното и местното управление, в следващите два месеца ние ще оттеглим подкрепата си, казва Симеонов.

Още по темата

Второто, с което Патриотите не биха се примирили по думите на Симеонов, е ако не бъде извършена спешна ревизия в  енергетиката, която да покаже мащабните кражби и да доведе до  оздравяване на процеса на производство и разпространение и да доведе до намаляване на цената на тока.

Симеонов посочва още като искане на Патриотите да бъде проведена реформа в социалната сфера. Те няма да се съгласят по думите му, ако не се вземат спешни мерки за намаляване на битовата престъпност в малките населени места.

„В момента чакаме програмата на правителството с нейните срокове за изпълнение на тези основни наши искания. След като ги видим, ще потвърдим или оттеглим нашата подкрепа", посочва Симеонов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
0
 
! Отговори
Васо преди 9 години
Те ви пържат с Референдум. Било най-демократично. Най-разкрачено е между ПФ и ДПС.
78
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Г-н Борисов,дано скоро покажете някакви данни, как борите престъпността и корупцията колко са завършили с осъдителни присъди, за да не плюем по тези институции.
77
0
 
1
 
! Отговори
инж преди 9 години
до 79 - не е целта да се харчат пари за гласуване и отразяване на дейност, все пак не струва по-скъпо заради това, че гласуват по-висок процент граждани. Но, ако много като теб биха бойкотирали и биха пуснали невалидна бюлетина, много други биха гласували съвестно, пък било то и задължени да го сторят. И целта ДПС извадката от обществото да заеме по-малък процент от цялото, защото знаем как става гласуването при тях - организирано и на етническа основа.
76
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тука има тука нема . Това е политиката на т.н. ПФ . Хайде спрете се и мислете преди да говорите .
75
0
 
3
 
! Отговори
Весо преди 9 години
А какво стана с точката в предизборната ви програма за стимулиране на положителни демографски процеси в страната. Какво стана бе пичове. Замразиха майчинските, не отменихте дискриминационната практика 35 лева- на дете да се дават основно на ***. Най- бързо изчезващата нация в света сме, как ще се оправим като нямаме младо население. Дайте крачка назад и вижде общата картина бе ***, каква социална политика, хора няма в тая държава
74
0
 
5
 
! Отговори
е преди 9 години
Задължително, но само за грамотните/завършилите осми клас/ и българскоговорящи живяли в България последните две години.
73
1
 
9
 
! Отговори
Развеселен преди 9 години
Ха, ха, ха! Фурнаджийски лопати! Какви политици са тези?Като не ви стиска сдавайте властта и кой откъде е!
72
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ZADALGITELNO GLASUVANE -DA,NO SAMO SRESHTU ZAPLASHTANE.
71
1
 
11
 
! Отговори
_ преди 9 години
Проблемът никога не е бил в незадължителното гласуване, а в липсата на избор. А липса на избор има, защото няма смислени кандидати. А няма кандидати, защото листите се редят от шепа хора по партийните централи.Премахването на привилегиите на партиите и партокрацията от конституцията и от изборния кодекс трябва да е на дневен ред, а не утвърждаването на статуквото чрез задължително гласуване. Криенето на симптомите никога не решава истинския проблем...
70
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До инжЦелта не е да се харчат парите на данъкоплатците за да си гласуваме и отразяваме дейност, а да има смислени идеи и хора за които да гласуваме. Ако е задължително, по твоята логика ще бъдат пуснато 2 000 000 празни бюлетини. Какво ще покаже това?- че народа не е доволен, ами то това не е ли вече ясно.
69
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Патриотичният фронт са един дол дренки с ДПС. Долни ***!
68
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Задължителното гласуване е много важно, така ще се изстърже ДПС от властта веднъж завинаги. Едно е да имат 15-20% друго е да се върнат на 4-5% където си бяха преди. От 240 души парламент, 40 места просто ги няма и е много трудно да се направи коалиция без тях, това трябва да се преустанови.
67
1
 
6
 
! Отговори
инж преди 9 години
Добре, след като можете действително да пуснете празна бюлетина или да нарисувате какво точно мислите какъв ви е проблема да отделите мааалко време и да гласувате дори и невалидно. ..
66
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДрождДа, така е хората ще започнат да гласуват като си възвърнат доверието в политиците, а не за да Ви правят депутати. Само ако се види послание което си заслужава и го потвърдите с действията си ще върнете народа.
65
0
 
4
 
! Отговори
? преди 9 години
До азА Каракачанов не е ли ченге?- и то от тези доносническите Нека каже другаря "Каракарачо"бкак е създадена ВМРО и кого са отвлекли неговите пра-съпартийци за откуп,за да имат пари,с които да направят големия"патриотичен" балон
64
4
 
9
 
! Отговори
БГ преди 9 години
КЪВ ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ,БЕ КВИ ПЕТ ЛЕВА? ТЕЗИ НЕ ПРОПУСКАТ ВСЕКИ УДОБЕН ЗА ТЯХ СЛУЧАЙ ДА ИЗВИВАТ РЪЦЕ И ДОЛНОПРОБНО ПОПУЛИСТКИ ДА РАЗМАХВАТ НЯКАКВИ "ПАТРИОТИЧНИ" ЦЕЛИ! ТАКА НЯМА КАК ДА ИМА СТАБИЛНО УПРАВЛЕНИЕ,А ЯВНО ТОВА ИМ Е ЦЕЛТА-НОВИ ИЗБОРИ ЛИ ИСКАТ,АМА МОЖЕ И ДА НЕ ВЛЯЗАТ ТОГАВА В ПАРЛАМЕНТА! СТИГА ПРОСТОТИИ ИМА МНОГО ПРОБЛЕМИ ЗА РЕШАВАНЕ -РАБОТЕТЕ В ПОЛЗА НА НАРОДА ЗА ТОВА СТЕ ТАМ!
63
0
 
24
 
! Отговори
Дрожд преди 9 години
Как ще ме накарате насила да си продавам честта като гласувам за който и да било от Вас. Какво значи задължително, а Вас как да Ви задължим да си вършите работата???
62
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ZhПълни селяни Гражданиноооооо
61
1
 
4
 
! Отговори
Zh преди 9 години
tea seliani ?????? Незнам кой е селянина ,ама извинения от сорта на ,нямам бг на моя компютър не вървят!!!!!!!ГражданинОООО....
60
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
tea seliani ve4e sa sme6noi vse napuskat puk vse tam si sediat selian4eta koi vi pokaaaza patia za sofia selian4eta