Бъдещето на Велизар Енчев скара БСП и ПФ

Отцепилият се от Патриотите бе освободен от две комисии в НС
Обновена: 10 дек 2014 14:03 | 10 дек 2014 10:49, Камелия Цветанова
53
Бъдещето на Велизар Енчев скара БСП и ПФ

Изненадващо, освобождаването на Велизар Енчев, който напусна парламентарната група на ПФ, от Комисията за взаимодействието с неправителствени организации и жалбите на гражданите и от социалната комисия, предизвика спор в в парламента.

Предложението за това беше направено от Патриотичния фронт, след като Енчев вече е независим и не представлява групата на патриотите.

Още по темата

Мая Манолова от БСП възрази, че винаги досега независимите депутати са имали право да членуват в комисии, но Димитър Главчев от ГЕРБ отрече да е имало такава практика в предишните парламента.

Енчев се оплака, че след като вече няма да членува в двете комисии, няма да може да представлява пенсионерските организации, които са го изпратили в парламента.

Председателят на парламентарната група на ПФ Валери Симеонов обаче беше категоричен, че Енчев не е представител на никакви въображаеми организации, защото лично той го е наредил на първо място в листата на коалицията в Софийска област.

Според Симеонов, след като Енчев доброволно напусна групата, няма как той да е представител в ПФ в тези комисии. "Ако ще говорим за морал, според мен е редно, напускайки парламентарната група, той да напусне и парламента, но това е въпрос на личен избор. Явно той намира своя нов политически пристан и от БСП могат да го предложат за член, ако желаят“, заяви той.

Мая Манолова пък му се противопостави и обяви, че Енчев представлява българския избирател и че парламентът не е търговска структура като телевизия СКАТ, която е собственост на Симеонов.

Според него обаче е видна промяна в поведението на Енчев, защото на пето число, когато си е получавал заплатата в телевизията, е бил „по-хрисим и от монахиня“, а "сега е театрал и оратор“.

Депутатите попълниха и направиха промени и в други комисии. Георги Търновалийски и Димитър Горов бяха избрани за представители на БСП в комисията по бюджет и финанси.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров пък се отказа за заема поста зам.-председател на Комисията по външна политика.

ГЕРБ също поиска промени в комисии. Евгени Стоев замени Ирена Коцева в Комисията по вероизповеданията и правата на човека. Евгени Стоев ще е член и на Комисията за наблюдение на ДКЕВР.

Ирена Коцева пък става зам.-председател на регионалната комисия, след като мястото остана вакантно, защото Николай Нанков стана заместник-строителен министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
CERNOGLEDEZAT ENCEV,FASHIST DO DANOTO NA KOSTITE SI E ZASHTITAVAN OT KOMUNISTITE.FASHIZMAI KOMUNIZMA SA DVETE STRANI NA MEDALA.
15
14
 
9
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Неграмотните и прости турци секат горите бракониерски и продават в Турция . Същите заваряват преливниците в язовирите да не бяга рибата и наводняват цяла България . Другарите като коалиционни партньори от БСП гледат и взимат рушвети . Те това стана в България , една престъпна коалиция между БСП и ДПС унищожи държавата . Другаря Велизар Енчев е от тези престъпни партии .
14
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АБЕ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ,ЧЕ ДЕЖУРНИТЕ ЛУДИ АТАКИСТИ ДЕТО КИСНАТ ВСЕ ВЪВ ФОРУМИТЕ ДА ХВАЛЯТ ПУСНАТИЯТ ОТ ЛУДНИЦАТА ВОЛЕН СИ ХАРЕСВАТ ЕНЧЕВ И СИ ГО БРАНЯТ .ТОЛКОВА СИ ПРИЛИЧАТ ВОЛЕН И ЕНЧЕВ КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА !
13
2
 
24
 
! Отговори
прозрение преди 9 години
Още една радостна вест-и депутатът Енчев се осмели като Москов да изкара кирливите ризи на вечните политици и да се опълчи на алчните им игри. Има начало-НЕКА ВСИЧКИ В ПАРЛАМЕНТА,КОИТО СЕ СЕТЯТ,ЧЕ СА БЪЛГАРИ И ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МЪКАТА НА БЪЛГАРИТЕ-ДА ГИ ПОСЛЕДВАТ! Така се открояват мислещите от спящите!Дано има и трети и четвърти..Кунева да си свали очилата за да се сети от къде тръгна и чия снаха беше и да млъкне,защото има много като теб-вечер ляга червен,сутрин става син!Който ви хули е ясен!
12
6
 
2
 
! Отговори
pensyoner преди 9 години
tozy koi pak go e u palnomochtaval da zachtytdva pensyoneryte, vliazal e v parlamenta za goliamata lapachka.
11
13
 
16
 
! Отговори
В.Симеонов преди 9 години
Единствените, които се държат отговорно и достойно в това НС са депутатите от АТАКА. Запомнете това и при следващите избори знаете какво да направите. Не се иска много акъл. Само така ще можем да изхвърлим от властта ДПС, ГЕРБ, БСП, ПФ, СДС, разни *** Корман Исмаиловци, Бараковци и прочее ***.
10
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ИЛИ БСП ИЛИ АТАКА ИЛИ ДПС. ТОЙ СИ Е ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЧУГУНЕНИ ГЛАВИ !
9
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БКП да си прибира Енчев.
8
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! - "...Има неща в живота, които не се прощават никога и на никаква цена !..."то и за вас се отнася същото. Не сте се пречистили и пречестили.
7
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !пили си хапчетатата сутринта ???????????????!!!!
6
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да не се окаже, че въпросният Енчев е къртица (или троянски кон) на БКП-БСП в ПФ, а сега "независим".
5
12
 
27
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 9 години
ГЕРБ имат странен подход към хората ...Разбиха семейството на Волен и после искаха той да ги подкрепя.Самоубиха сина на Велизар Енчев и после искат Енчев да гласува за Бойко Борисов.Има неща в живота, които не се прощават никога и на никаква цена !Борбата е до край !До победен край, тикви !!!
4
19
 
8
 
! Отговори
naco преди 9 години
Вълкът козината си мени но нрава никога! Г-н/другарю/ Енчев,РАЗКРИТ Сте! До като има такива като Вас/ хора със СКРИТО минало/ във властта,България никога няма да тръгне НАПРЕД! Напуснете парламента! ВЪРВЕТЕ си! Дайте път на МЛАДИТЕ,НЕ опетнените!!!
3
5
 
30
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
Енчев срещу ПФ. Сблъсък на интелекта с агресивната посредственост !Ако имаме гражданско общество, то би издигнало Велизар Енчев за кандидат-президент на следващите президентски избори.Велизар Енчев показа, че е надпартиен и има собствено мислене.Не е безгръбначно като днешния.
2
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Енчев е поредния неблагодарник спрямо политическата сила вкарала го в парламента , който няма да бъде запомнен с нищо друго !!! Какви пенсионери ,какви пет лева ,ами да си направи партия на пенсионерите и да чака да го изберат!След края на мандата на този парламент и за портиер няма да го вземат !!!!!!!!!
1
9
 
25
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 9 години
Велизар Енчев е изключително интелигентен човек и способен водещ.Гледах селската телевизия СКОТ само заради него.Партията на зелените чорапи Паричен фронт е тоталитарна партия с милиционерски привкус.Те са лъжепатриоти и слуги на новите господари.Всъщност те са слуги на всички следващи господари !Професионално изкривяване просто ... :)