Късметът на Станишев: С колегите сговорна дружина

Човек сам нищо не може да постигне, тълкува той
36
Късметът на Станишев: С колегите сговорна дружина
Снимка: БТА

"Ново късметче тази година - с колегите сговорна дружина" изтегли председателят на ПЕС и евродепутат Сергей Станишев от баница с късмети в своя офис в София.

Още по темата
Човек сам нищо не може да постигне, трябва да може да  разчита на сговорна дружина за доброто на България, разтълкува късметчето Станишев.

Той си пожела да помага на своята партия и на България в ЕС, а на репортерите - спорна година и много късмет, защото "без него и най-добри намерения да имаш, не е достатъчно".

Станишев каза, цитиран от БТА, че вчера е имал среща с председателя на БСП Михаил Миков, с когото са се уточнили да подготвят семинар съвместно с ПЕС като старт на политическия сезон.

Лидерът на ПЕС обяви, че в неделя заминава за Париж за участие в голяма демонстрация, свързана с трагедията в редакцията на сатиричното списание "Шарли ебдо", при която бяха убити 12 души.

Работа предстои за всички нас, няма да е малко, обобщи накрая Станишев ангажиментите през новата 2015 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: баницакъсметСтанишев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
5
 
! Отговори
Х преди 9 години
Трябва да си мазохист наувник, за да вярваш на тази мишка Сергея. Това е човека допринесъл за подаръка на Р България на ДПС. По нагъл плужак от този няма.
28
4
 
4
 
! Отговори
Киро преди 9 години
Какви са тези злобни дребосъци, които подскачат срещу Станишев. Председателят на Европейските социалисти е много повече от ББ и герберските мижитурки.
27
2
 
4
 
! Отговори
до 27 преди 9 години
Хей Анонимния, кой си ти, че да казваш кой да се появява и кой не? Всеки има право да се появява където си поиска. Такива като теб се появяват непрестанно в този форум, защо мислиш, че трябва да ти търпя тъпотиите?
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тоя пак ли се появи бе.от къде изпълзя
25
3
 
10
 
! Отговори
бг преди 9 години
Абе защо ни ги навирате и ни припомняте за този и подобните му съпартийци.Вместо да го попитат защо обеща,че няма да ходи в Брюксел? Има ли имение в Швейцария? Ще поеме ли отговорност за управлението си и за източването на КТБ?-тези наши угодничесли и предани на олигархията журналисти му дават късметче от баницата и за пореден път дразнят бг. граждани в разграбената ни от същите държава!
24
3
 
8
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 9 години
Ей, тоз срам няма.За 2014г. бе обявен от БГ народ за беглец на 2014г./има документи/Сега се стяга за Париж.А кога ще го стегнем за централния софийски затвор?Опция: куфар-гарата и в Украйна.Така де, щото в тази криза да храним един пандисчия си е направо безумие.
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Станишев се крие в София заради военното положение и престрелките в Страсбург.
22
2
 
11
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Куража за съпротива на Андрежко стигна да си зареже каруцата и да избяга,та затова Станишев и дружина щедро сипят съвети вместо да са в кауша .
21
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП са турски ***, дяволите да ги вземат в ада!
20
3
 
13
 
! Отговори
az преди 9 години
Най-големите лъжци са комунистите
19
1
 
3
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
До Майната:Приятелю радвам се че си жив и здрав и не си изгубил чувството си за хумор,защото си българин,макар и в хамериканска среда.Колкото до мен,аз съм...завивал във всички посоки до сега,за да дам...шанс на напористите желаещи да ни...управят.Все съм си в Кривунделово и така ми е интересно.Бъди жив и здрав и подържай бодрият български дух зад...океана.
18
2
 
16
 
! Отговори
БГ преди 9 години
Този и сидер ага бяха и си остават *** на сокола!!!Ние българите помним!Да живее България!
17
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
сговорна дружина= олигархия
16
1
 
16
 
! Отговори
кур...вииии преди 9 години
Абе, тоя , да не празнува коледа по руски обичай на 7-8 януари???!!!! Тоя българин ли е?????
15
1
 
19
 
! Отговори
?!? преди 9 години
Тоя, трябваше да тегли късмети от затворническата баница, а там са такива: "Момата на дружината за годината" , "Социалистът помага в банята - вдига сапуна"
14
1
 
20
 
! Отговори
доброжелател преди 9 години
Не Брюксел,в Сибир бе гаден ***!!!
13
1
 
11
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
До Гошо...*** Мен никой не може да ме мръдне от тук и с топ.Абе Гошо, ти преди време добре помня, много дипломатично и неутрално се държеше. Забелязвам обаче, че рязко си завил на ляво.
12
1
 
15
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
До 6Абе то хубаво, ама до колкото си спомням Станишев отиде в ЕП от квотата на БСП.А горкия той, така се изниза и ги заряза. По тая логика, той не е никой и няма електорат зад себе си.
11
1
 
24
 
! Отговори
Бивш член на БСП преди 9 години
Правилно другарю Станишев , тих с помощта на твоите приятели ограбихте банка КТБ и сега си пиеш водката в имението си в Швейцария . Твоите *** все още те защитават за една ракия менте . Защото сме социалисти .
10
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Затова ли се целува с Местан и му иска прошка едно време? ***. Мазен,гаден продажник