Борисов: Трудно се взимат мерки срещу тероризма

Премиерът определи марша в Париж като безпрецедентен
11 яну 2015 20:50,
150
Борисов: Трудно се взимат мерки срещу тероризма
Бойко Борисов на шествието в Париж. Снимка: БТА

Тероризмът е брутален, безпардонен, действа като невидим враг. Такова определение даде премиерът Бойко Борисов, след като взе участие в марша срещу тероризма в Париж в памет на загиналите при терористичните атаки тази седмица, съобщават от правителствената пресслужба.

Още по темата
„Говорихме с всички лидери и те са много притеснени. Начинът,  по който се действа, е вече брутален, безпардонен, а е като невидим враг - трудно се взимат мерки срещу него“, заяви той.

Разликата между атентатите в другите страни и този във Франция е, че беше извършен срещу журналисти и срещу свободата на словото. С присъствието си тук показахме, че ценим тази свобода и я подкрепяме, допълни Борисов.

Премиерът определи днешното безпрецедентно събитие като манифестация срещу посегателството на словото и послание към останалия свят. Той отбеляза, че сред ръкопляскащите на шествието е имало и мюсюлмани, и имами. 

Пред представителите на българските медии в Париж министър-председателят отбеляза, че винаги е говорел за изясняване собствеността на медиите в страната, което би могло да стане с приемането на нов закон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Nay tipiya bilgarin
54
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бат Бойко откри Америка...
53
0
 
10
 
! Отговори
ИЗБОРЪТ Е ЯСЕН ! преди 9 години
Русия или НСР ! Те или ние !
52
3
 
15
 
! Отговори
,,,, преди 9 години
На този *** не трябва да му дават изобщо да говори, а той е вече втори мандат е премиер. Пълна трагедия.
51
0
 
9
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Те терористите обичат бизнеса, що ще ни гърмят. Само като ни видят колко сме отрепани, ще хвърлят бомбите и ще започнат бизнес, бизнес на какво се казва!
50
1
 
6
 
! Отговори
Мангализатора преди 9 години
Да и тирористити знаят това много добре. Вече чертаят планове за следващите атаки. Казаха си в прав текст хората че бял ден няма да видими! Поне са откровени. И не можем да не им признаем че хич да не е са взаимствали малко и от нас, а именно че европейските джихадисти не са камикадзета като тия от Близкия Изток. Интегрираха се еййй;)))Значи мултикултиту все пак сработи хсха
49
2
 
18
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Другари, сега разбирате ли защо Бойко го пази цялото НСО, бих добавил Ипон и хиляди верни герберисти? Заради тероризма другари! Аз даже бих ви предложил, да спестим от закуски и да му купим един американски танк с две цеви, едната отпред, другата отзад, та да нема лабаво!
48
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Точно в момента Боко го боли фарът за шарлитата!
47
6
 
2
 
! Отговори
Маркс до 69 преди 9 години
Уважаема госпожо/ госпожице, те от Гугъл всичко знаят, така, че не се тревожете, ама хич да не ви пука. Няма вие да ги търсите, те сами ще ви открият. А символиката, затова е символика, та всеки да я разбира както му е угодно. Добрите по един начин, а злите по друг. Важното е джангър да става! Целувки!
46
1
 
12
 
! Отговори
цaци преди 9 години
Спокойно!Бойко беше кaнил в Прaвец ССA и имa силнa връзкa с тях!Ще ги извикa дa ни пaзят, ще ни гaлят с ножове, Бойко го е уредилПосле протест с фулмaстери и ключодържaтелиГеееееееЕЕЕеЕерп !!
45
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боко, да съкратиш толкова много влакове, да лишиш толкова много хора, най-бедните, от транспорт, за да отидат на работа и училище.... Сам ли го "измисли", или някой /автобусен бос/ безкористно те подведе? Оставка!
44
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов да продължава да приема арабски бежанци и да развъжда на територията на БългарияВ началото всички са хрисими, тихи и много нещастни, Дори бебетата които се раждат след 20 години ще са терористи
43
1
 
26
 
! Отговори
ОМЕРЗЕН преди 9 години
До Анонимен 73Отговор:Абе , нали преди три години "БУДА",твърдеше,че не очаква тероризъм в БГ. защото на всеки ъгъл в центъра на София имало дюнерджийница, които щели евентуално да ни пазят.Но след половин година, избухна атентата в Сарафово. После 24ч. Боко беше в нелегалност. Следващите 24ч. след като се появи фъфлеше неразбираемо.Просто абсурдната му, "дюнерова външна политика", фалира катастрофално. Припомняйте си изказванията "мама му ст*ра".
42
1
 
15
 
! Отговори
до волен преди 9 години
Aли Бойко Нaср Борисов, подлого, мaрш Догaн и Пеевски, ти си позор зa държaвaтa, етикет зa мaфия, a електорaтa ти селски тривиялни нaтегaджи и интересджии !С увaжение СИН
41
0
 
2
 
! Отговори
Лабав си/сте! преди 9 години
Особенно, когато са въоръжен с ловни пушки и трепат собт-джии на кило!!!
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
68.Не , питай Маккейн , той знае какво трябва да се направи ! Днес взеха интервю и от него !!
39
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като ти е трудно, подай оставка както през 2013 г.
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
58.Маркс Е да де , и аз бих си сложила този плакат : Аз съм еврейка !Ама как ще ме открият Американските Журналисти в тази тълпа , та да ме представят , с моя плакат ?? И как са разбрали , аз коя съм ? А трябва ли да й вярвам на символиката - малко ми е трудно !
37
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нищо добро не го чака народ който е доволен от нищо, народ който не обича себе си, който е разединен. Тъжно е но в ислямистите е бъдещето защото те вярват в една кауза и следват водачите си и им вярват че ги водят към добро.Ние за това неставаме зщото сме специалисти по всичкология...
36
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
6 мирни жители са загинали в донецк миналата нощ от артелериски удари на пр.сенковата ЛИЦЕМЕРИ