Борисов: Трудно се взимат мерки срещу тероризма

Премиерът определи марша в Париж като безпрецедентен
11 яну 2015 20:50,
150
Борисов: Трудно се взимат мерки срещу тероризма
Бойко Борисов на шествието в Париж. Снимка: БТА

Тероризмът е брутален, безпардонен, действа като невидим враг. Такова определение даде премиерът Бойко Борисов, след като взе участие в марша срещу тероризма в Париж в памет на загиналите при терористичните атаки тази седмица, съобщават от правителствената пресслужба.

Още по темата
„Говорихме с всички лидери и те са много притеснени. Начинът,  по който се действа, е вече брутален, безпардонен, а е като невидим враг - трудно се взимат мерки срещу него“, заяви той.

Разликата между атентатите в другите страни и този във Франция е, че беше извършен срещу журналисти и срещу свободата на словото. С присъствието си тук показахме, че ценим тази свобода и я подкрепяме, допълни Борисов.

Премиерът определи днешното безпрецедентно събитие като манифестация срещу посегателството на словото и послание към останалия свят. Той отбеляза, че сред ръкопляскащите на шествието е имало и мюсюлмани, и имами. 

Пред представителите на българските медии в Париж министър-председателят отбеляза, че винаги е говорел за изясняване собствеността на медиите в страната, което би могло да стане с приемането на нов закон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
56. Не , според теб е пуснете ги всички в България . Вече сме се съгласили да ги приемаме . Има и къде да се изповядат !
34
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изключително ГРОЗНО впечатление ми направи Миролюба Бенатова, която взе интервю от Борисов по времето на предаването Дикoff по Нова TV. Свободата на словото в България.? В България има свободия на словото. От журналистите бълва злоба и маниполация, вечно черногледство, оплювания и какво ли не. Свобода на словото не е да говориш лъжи без това да има за теб каквито и да е последствия. Свобода на словото е да говориш истината без страх, а всички журналисти в БГ лъжете и маниполирате.Гнусотия!
33
1
 
16
 
! Отговори
аз преди 9 години
А БЕ ТО НА БОКО ПО ПРИНЦИП ВСИЧКО МУ Е ТРУДНО...
32
0
 
7
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
до 46 световни лидериИ аз бих си сложил същия плакат, но кой ще ми повярва?
31
2
 
6
 
! Отговори
емилчо преди 9 години
До Г-н Бойко Борисов.Г-н Премиер ето как ще се справим с тероризма бързо и окончателно:1.Правете си сексуални гаври с Анонимния долу на ротационен принцип.
30
1
 
9
 
! Отговори
до 46 преди 9 години
На къде водят света------------------------------------Със сигурност тез дет са на преден план витаят / как тоя позьор на снимката/ в облаците и не в близко бъдеще ще се сгромолясат на пода, в реалноста!
29
0
 
10
 
! Отговори
бг преди 9 години
Наследниците на Леон Троцки в Ню Йорк,Холивуд и Тел Авив определят кое е свобода на словото и кое не е свобода на словото.
28
2
 
10
 
! Отговори
емилчо преди 9 години
До Г-н Бойко Борисов.Г-н Премиер ето как ще се справим с тероризма бързо и окончателно:1. Екстрадирайте обратно всички бежанци.2.Екстрадирайте всички съмнителни лица от арабски произход.3.Преустановете издаването на български визи за лица от близкия Изток и северна Африка.4.Зачислете към всяка джамия в България по трима агенти на ДАНС на ротационен принципВече имате право да обвините всеки ислямосъпричастен в терористични подбуди,следователно законното му задържане и право на екстрадиция
27
1
 
11
 
! Отговори
Световните Лидери? преди 9 години
Гледах националния митинг в Париж -Под журналистическия девиз : Народите с интернационални знамена в Париж изразяват мнението си за свобода на словото и борба с тероризма . И една мюсолманска беше с плакат : Аз съм еврейка ! Но когато за последен път дадоха редицата на СВЕТОВНИТЕ Лидери (Меркел и др ) там не беше Борисов , се чу и Освиркване , което се заглуши веднага от Америк .журналисти, които пуснаха френския- беше доста емоционален ! Обединени ли са Световните Лидери ? На къде водят света
26
0
 
8
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Така правят световните лидери! Спомнете си Обама на погребението на Мандела, СТАНДАРТ!
25
2
 
19
 
! Отговори
бг преди 9 години
"Врагът е невидим". Кьорави ли сте,не виждате ли 20- метровите минарета?
24
1
 
10
 
! Отговори
Хм... преди 9 години
За ББ Дж. Байърли има доклад! А след атентатът в Сараево вече съвсем нема де да мърда! Та мафията си има държава и държавата се управлява от мафията! За мен е доста показателно ББ - мафиота мутра да е в Париж ! Лицемерие, двоен стандарт, виртуалното/САЩ/ няма нищо общо с реалното/обективното!
23
1
 
15
 
! Отговори
Кютук преди 9 години
Сал "ТОЙ" не е ШАРЛИ!!!!!!
22
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 39Що му е да знае френски ?Като са разбрали,че ще идва,всички от радост са научили български,с банкянски диалект!
21
1
 
10
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Абе Бойко така си гледа, иначе вътрешно е потънал в скръб по окървавената свободия. Геееерп!
20
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Охраната му изгледа кат 12 годишна ученичка
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kakvi takiva dvoikajdii se navadihte be? Abe q da sprete da go obijdate coveka....
18
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Тероризмът е брутален, безпардонен"Също като Компира и Репата!
17
1
 
18
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
За Бойко Борисов всичко свързано със сивото вещество е трудно.
16
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоз *** вместо да се прави на антитерорист от спец частите да върне пенсиите на възрастните. Те не са работили за да го хранят този тюлен... Мочко никой не ти е длъжен!