ГЕРБ да си подреди коалицията, после да съветва БСП!

Сигналите, които излъчват, са за нестабилност, смята Манолова
Обновена: 14 яну 2015 14:14 | 14 яну 2015 12:09,
22
ГЕРБ да си подреди коалицията, после да съветва БСП!
Снимка: БТА, архив

Соцдепутатката Мая Манолова призова ГЕРБ да погледне и подреди управляващата коалиция, а след това да дава съвети на БСП. Повод за репликата й станаха думите на шефа на парламентарната група на управляващите Цветан Цветанов, че слабата левица в България пречи на развитието на страната.

Още по темата

"Нека Цветанов се съсредоточи върху собствената си партия и собствената си четворна коалиция, защото сигналите, които излъчват, са за нестабилност и за вътрешни неразбории", каза Манолова. Тя призова ГЕРБ, чак след като си подреди собствения си двор, да дава съвети на други партии, още по-малко на опозицията.

Червеното острие контрира и че е лесно да се управлява, когато се теглят заеми и всеки проблем като този с БДЖ го решаваш на гърба на гражданите. Манолова нападна управляващите, че се „стискат“ да дадат 40 млн. за БДЖ, но са отделили 3 милиарда, за да решат кризата с КТБ, въпреки обещанието да поискат преди това международно разследване и да потърсят парите.

Манолова коментира и лансираната отново заявка на ГЕРБ да поиска референдум за задължително гласуване. Тя обясни, че БСП ще подкрепи допитването, но е против в него да има въпрос за и против електронния вот, както искат управляващите. Соцдепутатката съобщи и че ако се стигне до задължително гласуване, ще предложи в бюлетините да има и квадратче за вот „против всички“.

Според нея така ще се даде възможност и на тези, които нямат фаворит на политическия пазар, да спазят закона и да не бъдат глобени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: БСПМая МаноловаГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Нелина преди 9 години
Да добавя: "и наркомани включително"
12
3
 
1
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 9 години
ТЪЙ СИ МИСЛИШ ТИ,ЗВЪНДАК ОСКУБАН.
11
4
 
4
 
! Отговори
Нелина преди 9 години
Давай Манолова, вие с Корнелия сте най добрите..., наистина голяма част от хората се кефят когата излязат на трибуната и правят на 5 стотинки ГЕРБ.
10
0
 
1
 
! Отговори
само преди 9 години
Малей-й-й!
9
2
 
4
 
! Отговори
Българин преди 9 години
До пц7Все бях виждал заблуден човек ,но ти просто си уникален.Такива като теб ще "затрият" България.
8
1
 
5
 
! Отговори
Манолова преди 9 години
Браво!
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тази ще бъде последния пирон в ковчега на бсп
6
4
 
4
 
! Отговори
пц преди 9 години
До кк"А 3,5 млрд. лв. за КТБ???? Пак ли Мая е виновна?"А кой, лично, инициира Констинбродската афера, за да се манипулират изборите и да се докара на власт правителството *** Станишев, Доган, и Волен, при чието мъдро управление банка глътна вода, барабар с бюджета и имиджа на държавата?
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Острието на лявото пространство. Червената амазонка. Защитницата на подтиснатото от правителството население и железници. Желязната лейди Мая Манолова.
4
5
 
7
 
! Отговори
кк преди 9 години
А 3,5 млрд. лв. за КТБ???? Пак ли Мая е виновна? Без никакъв анализ и без нито едно име!!!А за 8 млрд. лв. заем, който не се знае за какво ще се използва? Пак ли Мая е виновна? ѝ за най-слабия бюджет от 25 г насам, който ще глътне толкова допълнителни средства без и милиметър ефект? Пак ли Мая е виновна?Народе!!!! Бъди умен, за да ти са умни децата!!!!
3
3
 
3
 
! Отговори
Manuel Ferrara преди 9 години
Red GILF
2
4
 
7
 
! Отговори
гого преди 9 години
ОХ МАЯ ОХ КЕФ ОХ МАЯ НАЙ-ОТПРЕД
1
7
 
17
 
! Отговори
теньо преди 9 години
бсп ще спечели ако ограничи публичните прояви на кюстендилската слива