Преговорите за дълга без резултат, Горанов остава оптимист

Министърът би разговарял и с АБВ, ако го поканят
Обновена: 20 фев 2015 16:02 | 20 фев 2015 16:01,
43
Преговорите за дълга без резултат, Горанов остава оптимист
Владислав Горанов Снимка: БТА

Поредните преговори за подкрепа на новия заем от 16 млрд. лв. между финансовия министър Владислав Горанов и Патриотичния фронт завършиха без конкретен резултат. След двучасова среща в Народното събрание стана ясно, че разговорите ще продължат.

Още по темата
Финансовият министър все пак обясни, че комуникацията с партньорите е по-добра и е оптимист за това, че тегленето на заема ще бъде подкрепено при гласуването в пленарната зала следващата седмица.

„Ако не получим подкрепа, няма да можем да си плащаме сметките“, обясни отново Горанов.

На въпроса дали ако се стигне до отхвърляне на заема, той ще си подаде оставката, министърът отвърна на репортерите: „Това удоволствие мога да направя само на министър-председателя, не и на вас“.

Горанов обясни, че би преговарял за подкрепа и с АБВ, ако го поканят. Той съобщи, че вече е разговарял с вицепремиера и министър от АБВ Ивайло Калфин и комуникацията между тях е добра.

Разговори за новия заем били водени и с опозицията от БСП и ДПС, но Горанов не разкри подробности от тях.

„Политиката не е театър, за да има кулиси“, отвърна министърът на подозренията, че има задкулисни преговори.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
okowa преди 8 години
Здравейте,Това е да се информира широката общественост, че г-жа Grace Okowa, частен заем заемодателят има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се с нас днес, по електронна поща на адрес: (embassyloanfirm***gmail)
32
0
 
3
 
! Отговори
владетеля преди 9 години
ТАЗИ ПАРТИЯ ГЕРБ НИ ЗАРОБВА!!!!ВНИМАВАЙТЕ БЪЛГАРИ -ДЕПУТАТИ,АКО СТЕ БЪЛГАРИ И НЕ СТЕ ПРОДАЖНИЦИ.МИСЛЕТЕ ЗА НАРОДА,КОЙТО ЖИВЕЕ В МИЗЕРИЯ И КОЙТО ТАКИВА КАТО ГЕРБ ГО ДОКАРАХА ДО ПРОСЯШКА ТОЯГА????ТЕЗИ ОТ ГЕРБ КОГАТО БЯХА ОПОЗИЦИЯ НЕ ИСКАХА ДА ПОДПИШАТ ЗА 1 МЛД ЛЕВА,ЗАЩО НЯМАЛО КОЙ ДА ГО ПЛАЩА,А СЕГА ТЕЗИ 16 МЛРД.ЛЕВА КОЙ ЩЕ ГО ПЛАЩА????
31
0
 
3
 
! Отговори
сова преди 9 години
Стига са ни манипулирали с този дълг и заем. Бюджета за 2015 г е приет в него влизат до стотинка и плащанията по дълга. Теглим заем от западни банки купуваме западно оръжие трета или четвърта ръка и после връщаме парите пак на тях ама с огромни лихви. Все едно си теглил заем и ако искаш да го погасиш по бързо теглиш друг заем погасяваш първия но си го зачукваш с втория.
30
0
 
4
 
! Отговори
Георги преди 9 години
Дано не вземат заема ... Моля се всеки ден ...
29
0
 
3
 
! Отговори
11 преди 9 години
Искам тази точка в пленарна зала да се гласува поименно и да се помести стенограмата от гласуването! Искам да знам за кого ДА НЕ гласувам!
28
0
 
10
 
! Отговори
усущания преди 9 години
Този тип от снимката е неприятен, дори на снимка е отблъскващ! Нищо доро неможе да се очаква от него! каквото и предложение да направи то по скоро цели да измами народа си, да ограби и заграби чуждото! До което тоя Горанов се докосне го осополяви/омърси с нечистоплъната си същтност на селски тарикат!!!!
27
1
 
8
 
! Отговори
60 сек. преди 9 години
Не е лесно да си патриот - а Симеонов? *** ли? Лапай, че скоро ще свърши далаверкатаПатриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата.Патриот - Хр. Ботев
26
0
 
11
 
! Отговори
ААА преди 9 години
Той си е човек на мутрата и се издига по мутренски и заеми иска по мутренски
25
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Човек на Пеевски е! Нали ги щракнаха как обядват заедно!
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Събудете се бе, хора? Идете и им наритайте задниците на тези българоубийци!
23
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЯМА ЛИ МЕДИЯ КОЯТО ДА НИ РАЗЯСНИ КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ Е ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ ?
22
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това надменно човече Горанов трябва да получи урок. Сега е времето на политическите лилипути да извиват ръце и да искат парици от кредита.
21
1
 
14
 
! Отговори
Баба Пена преди 9 години
Господин Горанов,космодрум ли ще строиш с тези пари.Украинците ще искат наполовина на нашия заем да оправят разрушенията след войната.То бива лакомия и лапане,ама вече се забравихте.
20
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Владислав ГорановДата на раждане: 30.04.1977 г. От 2001 до 2009 г. е началник на отдел Социални разходи" към Министерството на финансите, Управление на публичните финанси.На 24 години е НАЧАЛНИК ОТДЕЛ........... Абе в държавната администрация май има по-бързо развитие човек от работата в частни компании
19
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГОРАНОВ Е КАТО ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ !!!ПО СЪЩИЯТ МОДЕЛ........ АБЕ ПРОТЕСТЪРИТЕ..... КЪДЕ СПИТЕ ??? СЪБУДЕТЕ СЕ БЕ РАНОБУДНИ СТУДЕНТИ !!!! ЗАЩО ЗАСПАХТЕ ??? А..... ПАРДЮ ГО НЯМА И НЯМА КОЙ ДА ВИ НОСИ ПИЯЧКА ЛИ ?
18
1
 
11
 
! Отговори
байПетко преди 9 години
А бе, ***, с бъклица ли искаш де те канят или с бяло сладко, *** !!!
17
1
 
13
 
! Отговори
фсб преди 9 години
и друго - като толкова не достигат пари, защо не спрат контрабандаат, която именно те подкрепят, за да отидат повече пари в бюджета? Защо не увеличат събираемостта на данъци? Защо не стимулират малкия и среден бизнес, защо не спрат рекета? Защо не запушат течовете в НЗОК? Тоагаж може и да няма нужда от заем, ама така е най-лесно, че иначе не може да се краде...смешници. Горките ние
16
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОЗИ НЯМА ЛИ ДА СИ КАЖЕ КАКВА КОМИСИОННА ЩЕ ВЗЕМЕ ???
15
1
 
13
 
! Отговори
fsb преди 9 години
абе всичко е постановка, ше видите, за мен или се правят на ударени за пред народа и одавна са се разбрали да го гласуват, или това с големия заем е кьор фишек, за да може после да кажат добре айде няма да са 16, а ше са 6 и ние ше се радваме и мълчим...щото ако бяха почнали със 6 млрд пак щеше да има викове и критика. Запоменте, на никой политик в днешно време не му е чиста работата, защо не доказаха ну ждата от тоя заем?!
14
1
 
19
 
! Отговори
Ша са опрайм преди 9 години
само с бой по тъпата тиква, заем ни не требва