Плевнелиев определи като "нагло" убийството на Немцов

Президентът подкрепя идеята за втора кабинка на Банско
Обновена: 28 фев 2015 19:35 | 28 фев 2015 13:05, Веселина Йорданова
115
Плевнелиев определи като "нагло" убийството на Немцов
Росен Плевнелиев. Снимка: архив, БулФото

Надяваме се много бързо да бъдат разкрити и наказани със законни средства извършителите на това нагло убийство. Това коментира президентът Росен Плевнелиев в Банско по повод убийството на руския опозиционен политик Борис Немцов.

Още по темата
"Русия има нужда от плурализъм, Русия има нужда от различни мнения. Ние обичаме и уважаваме тази Русия - на култура, на талант, на православие, тази Русия, която ни е освободила. Притесняваме се от Русия на неспазване на върховенството на закона и Русия, която анексира чужди територии”, каза още държавният глава.

Руският политик беше застрелян снощи в центъра на Москва с четири изстрела от преминаваща кола.

Росен Плевнелиев е в Банско за стартовете за Световната купа по ски - алпийски дисциплини за жени, на които градът е домакин тези дни, предаде БТА.

На въпрос, дали е необходима втора кабинкова въжена линия, президентът отговори, че като държавен глава е имал принципна и категорична позиция в подкрепа на развитието на българските курорти. "Аз познавам този регион, това е моят регион, моят край, виждам потенциала му и заставам зад него. Туризмът е индустрия, която е най-важна за България. Не можем и не бива да губим от безсмислено противопоставяне. България може да се поучи от Австрия, от Швейцария, от най-добрите на планетата. Имаме същите дадености".

Плевнелиев добави, че е нужно може бе малко повече отговорно отношение. "Не се ентусиазирам от безпринципни сблъсъци, заставам зад принципния подход, съобразно най-добрите екологични стандарти, но в интерес на икономическата перспектива на българските региони“, коментира българският президент, според когото Банско заслужава втора кабинка.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
2
 
! Отговори
sz преди 9 години
i sega na 3 mart pak che se pravi na patriot...a posle che dava otchet na amerikanskite si gospodari.ei politici kagete na onezi zad okeana che balgarina ne e kato afrikaneca,che mnogo tarpi ama kato stane vsichko pomita.
62
0
 
6
 
! Отговори
Кокоско преди 9 години
ЩастлиФт съм да се изкажа по наболелия въпрос. От устата ми капят биСери.
61
17
 
3
 
! Отговори
Дълес преди 9 години
Дано гръм да удари ***, че да се отърве света от това зло,което върви по стъпките на Хитлер.ВЕЧНА ПАМЕТ НА БОРИС НЕМЦОВ. Призовавам последователите му да отърват Русия от разбойника Путин.Той създаде такава държава ,която избива свестните хора.
60
11
 
2
 
! Отговори
Дълес преди 9 години
До Ф.С.В--53; Ти самия си ПАРОДИЯ. Русофилски *** Кой те пита харесваш ли президента. Кой си ти бе ? Заминавай в Русия бе ***. От вас не можем да си оправим държавата,
59
0
 
20
 
! Отговори
Станински преди 9 години
Е, дочакахме- хем обичаме и уважаваме Русия, хем не я уважаваме, щото не спазвала законните. За сметка на това пък много уважаваме САЩ, които не бръснат нито човек, нито закони и са я подкарали през просото, подпалвайки света от четирите му краища! И не само ги уважаваме , ами и пълзим като кутрета, пред разните му керита, псакита обамита, маккейнита и т. н. Така пълзи в нашият "мил президент" и още по мил, бивш комунист. От пълзене чак гащите му са се протрили , а коленете, ожулили!
58
0
 
20
 
! Отговори
Галя-маг преди 9 години
Роска, докато си нужен на американците с лаенето си срещу Русия ще те погалват по *** и ще те цункат по муцунката. Помисли си обаче как ще ти се отплатят когато ти свърши ролята на пуделче, или барак-има и такава порода кученца. Май ще те издокарат като Немцов.
57
0
 
23
 
! Отговори
Геле преди 9 години
Тоя отрепляк да кога ще ръси тъпотии!?
56
0
 
12
 
! Отговори
банкеръ преди 9 години
Пред куршумите всички *** сте равни.Луканов нагло или хуманно бе напълнен с олово.Дошъл му е часът за разплата,сигурно,се е опикал и осрал яко.
55
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Роска,Роскааа *** си за двамина.
54
0
 
27
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Спри бее, спи бе некадърник. Спри да говориш че накрая ще ни докараш някой международен скандал. Спри да си отваряш устата, защото ставаш заплаха за националната сигурност. По-слаб президент България никога не е имала, никога!!
53
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Роска , теб жена ти не те уважава , защото те знае , що за стока си , а народа вече само ти се подиграва , не ти е лесно и на теб , за строителен предприемач ставаш , ама това да си Президент , не е като да гледаш качеството на бетона при строежа . Ходи си в Гърция , да ви видиш апартаментите , а не се прави на мъж , та да не те бие жена ти .
52
7
 
1
 
! Отговори
Ами сега ? преди 9 години
Интересно, какво отношение към тази загуба на Русия ще вземат пламенните радетели на русофилството у нас ?
51
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Плевнята се изказа , като другия *** Даниел Митов , да не получавате инструкции от американското посолство . Плевнелиев си гледа ски в Банско , преди да отпраши за празниците в Гърция , та ди си види апартаментите там .Плевня , всичко ли е наред в държавата , та ходиш на ски , да гледаш млади мадами .
50
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пребоядисал се Илия, па като се погледнал пак у тия!Рапорт даден, рапорт приет!
49
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тоя не го броят за човек но се слага
48
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудя се тоя дали ще присъства на 3ти март на Шипка?Ако да, то тогава ще се радвам да му отдам почит и да му покажа моята любов.Ако не, ще се скрие ли? ще бъде скандално и пореден негов гаф!
47
0
 
2
 
! Отговори
До Жоро: преди 9 години
Жоренце, с твоето присъствие педалчетата във форума станахте с един повече! Аре бегай в мъжката баня, белким ти излезе късмета там!
46
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Г-н Плевнелиев е най-неителигентния държавен глава в света?Да -> +Не -> -
45
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ох, тоя па и той се изхвърли ....
44
2
 
14
 
! Отговори
Шлосер преди 9 години
Хахахаха Росене това Б.Б. ли ти каза да го кажеш ? Политическия мотив е може би на последно място от вероятните причини за такова показно убийство. По-скоро е или любовна история или чисто и просто разчистване на не уредени сметки.