Плевнелиев определи като "нагло" убийството на Немцов

Президентът подкрепя идеята за втора кабинка на Банско
Обновена: 28 фев 2015 19:35 | 28 фев 2015 13:05, Веселина Йорданова
115
Плевнелиев определи като "нагло" убийството на Немцов
Росен Плевнелиев. Снимка: архив, БулФото

Надяваме се много бързо да бъдат разкрити и наказани със законни средства извършителите на това нагло убийство. Това коментира президентът Росен Плевнелиев в Банско по повод убийството на руския опозиционен политик Борис Немцов.

Още по темата
"Русия има нужда от плурализъм, Русия има нужда от различни мнения. Ние обичаме и уважаваме тази Русия - на култура, на талант, на православие, тази Русия, която ни е освободила. Притесняваме се от Русия на неспазване на върховенството на закона и Русия, която анексира чужди територии”, каза още държавният глава.

Руският политик беше застрелян снощи в центъра на Москва с четири изстрела от преминаваща кола.

Росен Плевнелиев е в Банско за стартовете за Световната купа по ски - алпийски дисциплини за жени, на които градът е домакин тези дни, предаде БТА.

На въпрос, дали е необходима втора кабинкова въжена линия, президентът отговори, че като държавен глава е имал принципна и категорична позиция в подкрепа на развитието на българските курорти. "Аз познавам този регион, това е моят регион, моят край, виждам потенциала му и заставам зад него. Туризмът е индустрия, която е най-важна за България. Не можем и не бива да губим от безсмислено противопоставяне. България може да се поучи от Австрия, от Швейцария, от най-добрите на планетата. Имаме същите дадености".

Плевнелиев добави, че е нужно може бе малко повече отговорно отношение. "Не се ентусиазирам от безпринципни сблъсъци, заставам зад принципния подход, съобразно най-добрите екологични стандарти, но в интерес на икономическата перспектива на българските региони“, коментира българският президент, според когото Банско заслужава втора кабинка.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
25
 
! Отговори
Ф.С.В преди 9 години
Тази *** на САЩ и воените американски търговци замесени с Сенаторите - да си мълчи - пародия на президент пародия на семеен глава - и пародия на бизнесмен - Пародията на един народ -избрал с смешен % един *** за Президент на една велика държава - САЩ си пази с бронирани стъкла огромна охрана 200годишната си конституция - а аз само за 10 мин ако спра в първото село в Бг -ще намеря дървено столче (поне на 250г) или печка с по голяма история от 200г история на САЩ !!
42
0
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
ne ni interesu nemzow
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Надявам се тези показни убийства на политици да излязат извън пределите на Русия.Дано превърнат това в мода която с ГРЪМ и трясък навлезе във България
40
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интересно ,с какво толкова го държат американците ,че всеки ден прави глупости срещу Русия ?-------------------------------------------Така като му гледаш меката китка и далаверките, как мислиш?Ако не слушка още утре се задейства следствието и прокуратурата, а може и порно с *** му да види бял свят.
39
29
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 9 години
Путин убива всички известни свои критици. А после се прави на невинен.Така показва на другите какво ги очаква, ако са срещу него. Путин е джудже и като такъв има Наполеонов комплекс, от това страдат всички нисички мъжлета с големи амбиции да порастнат ;)Ама Путин си остана един злобен хобит.
38
22
 
1
 
! Отговори
респект преди 9 години
Русия има нужда от плурализъм, Русия има нужда от различни мнения. Ние обичаме и уважаваме тази Русия - на култура, на талант, на православие, тази Русия, която ни е освободила. Притесняваме се от Русия на неспазване на върховенството на закона и Русия, която анексира чужди територии+++++++++++++++++++++++++++++++
37
25
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 9 години
Да, ама Плевнята не ходи да стреля по защитени животни, а после да лъже немски журналисти, че изобщо не е бил на лов, както направи Агент Гоце.Може да плюете, но Плевнелиев е и бизнесмен, той пак ще е добре, а вие ще чаката да ви плащат копейки за да го плюете тик ;)Толкова сте жалки Путиновчета ;)
36
1
 
22
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Този вече няма граници и тук се "изка.." за Русия и Путин и след това ще строим и хаб и баб около Варна .Този човек ще донесе вреда на България от Русия повече от всички предишни блгарски ръководители . Интересно ,с какво толкова го държат американците ,че всеки ден прави глупости срещу Русия ?
35
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
подобно на домашно куче ,парвенюто Плевньо изпитва остра необходимост да маха с опашка и да полайва при всеки знак на господаря...............
34
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
i ukrayna iska da yade bahura kato naz
33
2
 
28
 
! Отговори
user преди 9 години
Един положителен коментар не прочетох :)Явто никой не го харесва нашия Президент (сега разбирам защо жена му не иска да се показва).
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Prezidentche,comsomolsko sekretarche,ti Tsetska i pleada drugi kato vas ot vurli komuneta predi 1989godina stanahte nai vurlite antikomuneta. Imaite pone malko svqn i sram !! Ne se zanimavaite poveches Rusia. Krim e e ruski oshte ot 1783 godina - kogato Rusia pobejdava vuv voinata Otomanskata impe-ria.Ti sigurno znaesh tova,moje bi,no nali trqbva da blijete vsichki vie ,,veliki upravlqvashti''zadnite chasti na vashte priqteli - znaete koi.
31
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До UKRAINECСмърдиш вече
30
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз намирам за нагло, президенстването на този полумъж.
29
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
tray si bulka za hubos
28
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя защо изобщо му позволяват неговите съветници да говори??Само глупости излизат от тоя...Да си седи там, да се скрие, докато му изтече мандата.То аман от излагация... ИЗЛАГА БЪЛГАРИЯ!
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Plevniu-wizdas li kakvo praviat prezokeanskite gospodari s otrabotenia mat'Rial...? Osobeno ako ponaznaiva tui-onuj...stava pros to katalizator za predstoiastija utre marsh na sederastite...;))
26
26
 
3
 
! Отговори
UKRAINEC преди 9 години
Това убийство си е типично за психо-джуджетоТо така застреля 300 деца в Беслан,така остави 130 моряци от Курск да се задушат,така отрови 200 човека в Норд-Ост театъра,така свали полския самолет с цялото полско правителство,така застреля Политковская ит.н. и т. Пред очите на целия свят,нагло и безочливо-Демек вижте ме-аз съм джуджи от кремал-владетеля на света !!!
25
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименТака свършват всички изменници на Велика Русия! Немцов не разбра, че Родината за руснака стои над всичко.------------Как да разбере като не е руснак, а от онези ***, дето цицат кръвта на народите.
24
0
 
20
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
До Иванов-28Ха та кой е тоя Обама в сравнение с наш Роско? Роско е ТИТАН