ПФ и "Атака" отново стигнаха почти до бой в НС

Конфликтът назря при дебатите по Закона за отбраната
Обновена: 5 мар 2015 17:01 | 5 мар 2015 14:41, Камелия Цветанова
194
ПФ и "Атака" отново стигнаха почти до бой в НС
Десислав Чуколов. Снимка БТА

Депутати от ПФ и „Атака“ едва не се сбиха в парламента отново. Това е вторият случай на крайно изостряне на конфликта между народни представители от двете формации в рамките само на две седмици.

Този път острата реакция на националистите беше предизвикана от изказване на депутата от ПФ Димитър Байрактаров по време на дебата за промени в Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България.

Още по темата
Той обяви от парламентарната трибуна, че ще прочете статия от лидера на "Атака“ Волен Сидеров от 1991 г., публикувана във в. „Демокрация“ под заглавие „Да освободим Альоша от наряд“.

Десислав Чуколов от „Атака“ обаче се отправи към парламентарната трибуна и го замери с листове хартия, а след това към него се присъединиха и още депутати от партията.

Очаквано Патриотите също реагираха и в крайна сметка представителите на двете политически формации си размениха остри реплики, което принуди председателстващият заседанието Димитър Главчев от ГЕРБ да го прекрати предсрочно.

Байрактаров коментира след това пред репортери, че е искал да прочете последното изречение от статията: „Ако пък не можем да минем без страж на мира, нека тогава бъде този, който защити демокрацията. Американските момчета ни показаха как става това“, демонстрира смяната в позицията му.

Той се оплака, че Чуколов вече веднъж е предизвикал травма на ушния му нерв преди време в Бургас.

Чуколов пък обвини Патриотите в национално предателство.

Миналата сряда, по време на обсъждането на ратификацията на договора за заем от 16 милиарда лева, също се стигна почти до бой между депутати от ПФ и „Атака“.

Причината за ескалирането на напрежението стана размяна на обидни реплики между лидера на „Атака“ Волен Сидеров и съпредседателя на ПФ Валери Симеонов.

В опит да защити партийния си лидер зам.-председателят на патриотите Валентин Касабов нарече от парламентарната трибуна Сидеров "едно перхидролено човече, което си избелва косата".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още по темата: парламентПФ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
15
 
11
 
! Отговори
Бай Иван преди 9 години
Родолюбците от Атака са единствените, които на дело отстояват българските национални интереси, а Далавери Балевски и компания са национални предатели и марионетки на американо-юдеите.
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой какво защитава и кой какво заслужава решават хората НА ИЗБОРИ.
32
14
 
3
 
! Отговори
фес преди 9 години
кви са тия атака не ни трябва националисти искаме повече права за мисулманските бежанци
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
който плаща, той поръчва музиката
30
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво бил писал Сидеров през 91-ва ? Сидеров и Атака са единствените, които защитават една идеология от създаването си, ясно ли ти е г-нтурчин байряк ли си какъв си. Долу ПФ предателите гласували с "въздържал се"за заема. Те поробиха България ! На следващия митинг не 10, а 100 000 ще бъдем
29
2
 
10
 
! Отговори
''патриоти преди 9 години
"ПФ и "Атака" отново стигнаха почти до бой в НС"........И това са ''националистически-патриотически'' партии.Смешно ли е?Тъжно лие?Аз си направих извода за патриотичните партии,трябваше и ВМРО да се включи
28
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Mного са глупави, ако се обединят има възможност България да тръгне малко, имат добри предложения и двете формации, ама явно не им дреме за България
27
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
атака и пф в пандиза да им скъсат г...
26
14
 
13
 
! Отговори
Българче преди 9 години
Миналият път другаря Касабов беше излязал мъртво пиян на трибуната в НС и обиди Волен Сидеров, сега туркофилът Байрактаров ли?Жалки и смешни са другарите от паричния фонд, далавераджий и Тиквени ***.
25
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"ПФ и "Атака" отново стигнаха почти до бой в НС"............единственото за което съжаляваме всеки път че е само "почти"
24
7
 
6
 
! Отговори
АЛИ+40 АТАКИСТИ преди 9 години
ИЗВИНИ СЕ БЕ....ха..ха..ха
23
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
PO GOLEMI RAZBOINICI OT SEGA6NITE UPRAVLQVA6TI NQMA I NQMA I DA IMA ZA6TOTO 6TE BADAT IZMETENI SAS SILA TOVA DA VI BADE QSNO CIONISKI MI6KI
22
1
 
7
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
до 32Знам какво значи. Само, че на турски!А пък, ако един човек е поне малко от малко националист поне щеше да си смени турската фамилия.
21
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Свидетели сме на жалките опити на рубладжийте да заработят некои и друг чувал тапети!
20
3
 
10
 
! Отговори
каракачанов преди 9 години
виждам тука прежържениците на наи великият български патриот валери симеонов с физиономия на лисица .
19
32
 
5
 
! Отговори
СВЯТ преди 9 години
БЪЛГАРИНА Е ЖИВЯЛ ДОСТОЙНО ПО ВРЕМЕТО НА СУЛТАНА НО НЕИСКА ДАГО ПРИЗНАЕ ОТ СРАМ ....ЗАЩОТО ИМА ИЗКРИВЯВАНЕ НА ИСТОРИЯТА
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименОще един болен мозък , , , , ,
17
11
 
15
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
Голямо правене на топки от хартия е било сакън да не разбере Вовата, че Сидерчо доскоро е храчил грозни храчки към Рассия, в която така дръзновено се кълне напоследък. А сега Чуколов ще снесе в Масква, че пак са направили размирици и им се е вдигнали реномето у фейса и другите тролски форуми
16
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Целта е ясна дасе ..е мамата на троината коалиция,и е много правелно.Те не служат на БГ.Мачкаитеги момчета те от друго не разбират чоколовци сидерефендофци всички на *** останаха от троината.Народа и много ги търпя.
15
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Атака са болни мозъци , , , , , , и *** , що им обръщате внимание , само като ги видите и може да ги класифицирате ! Фурнажийска лопата !