"Българите на кайма" влезе и в НС ... Без резултат

Бъчварова отби атаката: Въпросът не касае общата политика!
1 апр 2015 15:07,
129
"Българите на кайма" влезе и в НС ... Без резултат
Румяна Бъчварова. Снимка: архив Булфото

Скандалните крясъци "Българите на кайма" и "Българите на сапун" на роми от Сливен влязоха за дебат и в Народното събрание.

Депутатът от "Атака" Илиан Тодоров попита вътрешния министър Румяна Бъчварова има ли образувани досъдебни производства по случая.

МВР шефът обаче не даде конкретен отговор с обяснението, че въпросът не касае общата политика на министерството. "Този случай е прекалено конкретен", каза Бъчварова, но се ангажира да го провери.

Още по темата

Националистът обаче протестира и обяви въпроса за прекалено актуален. "Това е поредното нагло изказване от страна на цигани", каза Тодоров. Той съобщи, че днес ром е разбил главата на жена в Сандански и припомни, че преди дни циганин убил българин в Правец. "Всеки ден сме свидетели на поредните нагли безчинства, кражби, убийства изнасилвания от циганите, които тормозят българските граждани. Българите са принудени да спят с животните си в оборите, за да не бъдат откраднати от циганите", възмути се той.

Бъчварова отвърна, че органите на МВР действат по еднакъв начин по отношение на българските граждани и не ги делят по етнос.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
25
 
! Отговори
Оставка! преди 9 години
Сега,тиквича,че е *** ръб,то е ясно.Но тази жена с претенции за някакъв интелект,с какъв акъл се съгласи да стане мин. на мвр.На първо място това е,меко казано ,подигравка с българския народ и със служителите,не на последно.Трябва всеки ден да и се държи сметка как се работи в мвр,какви са резултатите и т.н.Но усложливо я назначиха и я покриха,все едно за един ден България се отърва от цялата престъпност.Сега ще правим само соц.проучвания.
35
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ХОРА ТУКА МАНИПУЛИРАТ МНЕНИЕТО НА ВСИЧКИ И ГО НАСОЧВАТ В УГОДНА ЗА ТЯХ ПОСОКА
34
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъв конкретен отговор,ще даде един социолог.Абе,тая ако знае какво е досъдебно производство,трамвай ще стана.
33
3
 
17
 
! Отговори
До 42 преди 9 години
да твърдиш, че всички българи са "такива"?! *** се прегледай!
32
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бъчварова този празен поглед който се чете в очите ти няма да я докараме доникъде.В теб няма ни мисъл ни стон.Цялата ти визия показва едно бездуховно същество,което не му пука от нищо важното е да си в джаза.
31
27
 
5
 
! Отговори
От страни преди 9 години
За съжаление престъпността в България не е характерна само за ***. Спомнете си Пламен, който неотдавна уби собственото си дете, спомнете си г-жата от Поморие... Няма да изброявам дебеловратите, които през деведесетте изнасилваха децата ви, няма и да напомням за кражбите на коли и хилядите българки продаващи зад граница плътта си и онези бългрски лелки, напуснали семействата си, които топлят постелите на гръцките старчоци.Крайно време е да осъзнаете в България, че всички сте такива...
30
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз съм от турското малцинство. В моя регион *** са малко и са много работливи и културни и се смятат за 'турци'. Аз не съм обикалял много България но се наложи по работа да мина през Котел и видях един друг свят. Няма нужда от подробности просто трябваше да ходя по малка нужда но не посмях и стисках до бензиностанцията на Петолъчката.
29
4
 
4
 
! Отговори
mesomelachkata преди 9 години
dami i gospoda ot malcenstvoto balgari-ne se sardete na nikoi ,nie sme si vinovni sami,sami si gi izbrahme...haide da se napiemeot maka,to bez tva ni6to nqma da se podobri.haide da sipotraeme o6te 20 ,30 godi i setne 6te vidimkakvo 6te pravim...xaxaxaxaxa..AKO NI IMA DEE..
28
35
 
4
 
! Отговори
Циганин от US преди 9 години
А този дебат в народното събрание не би ли трябвало да стане достояние на хелзинския комитет??? Как е възможно народен представител да създава подобни стериотипи, да генерализира и да продължава да насажда омраза и разделение??? 70 години след Хитлер човечеството трябва да си е направило някои изводи...
27
0
 
34
 
! Отговори
до 32 БАЧКАТОР преди 9 години
Ако знаех ,че така ще се на*кат , никога нямаше да гласувам за тях. Надявам се много скоро да си поправя грешката.
26
1
 
27
 
! Отговори
:) преди 9 години
С жена министър на МВР съвсем ще победим престъпността.
25
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И убийството на Вероника ли е " прекалено конкретен случай" и убиеца ще го дадем в детска градина да му мине агресията.
24
0
 
24
 
! Отговори
ДПСББ преди 9 години
До ***"днес в селото глухо, утре в някой градговореше тайно за ближний преврат,за бунт, за свобода, за смъртта, за гробът,и че време веч е да въстане робът;че щастлив е оня, който дигне пръвнародното знаме и пролее кръв" И. Вазов /Левски/
23
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като е така, минаваме на саморазправа. После Бъчвата да не се чуди ква стана тя! Долни,продажни съдания!
22
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В никоя нормална държава,тези "лозунги" няма да останат без последствия и най-напред Мин.на вътрешните работи трябва да вземе отношение! Това е ВЪПРОС ОТ НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ!
21
1
 
21
 
! Отговори
Оставака ! преди 9 години
Оставка!Друго няма.Тази изобщо не става и не си върши работата. Унижава народа.Оставка! Веднага.
20
1
 
26
 
! Отговори
на дръвника преди 9 години
и коя е общата политика ???? турската *** или американската, май и трите са общата политика, а щом не знаеш коя е българската обща политика, скоро ще разбереш коя е руската.
19
1
 
24
 
! Отговори
Чобанов преди 9 години
Тая да е министър е същата работа като да няма министър.
18
0
 
18
 
! Отговори
А сметкита за парнот преди 9 години
А със сметките за ток, парно и вода какво ще правим???? Вие я оставете тази. Туй нещо Румяна Бъчварова изобщо не е на място и не мислете че някога ще бъде и ще се занимае с това, с което трябва да се занимава и ние за което й плащаме. Кажете, със сметките за парно, ток и вода какво ще правим????
17
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Държавата като не може да се оправи с ц.... да покани сингапурски или индийски полицаи които са въоръжени с едни здрави тояги.Така ли не разбрахте че тези хубавци само от това разбират.