Правосъдният министър има моята пълна подкрепа!

Продължаваме напред, увери Бойко Борисов
Обновена: 2 апр 2015 22:40 | 2 апр 2015 22:05, Елка Василева
57
Правосъдният министър има моята пълна подкрепа!
Христо Иванов и Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото

Правосъдният министър Христо Иванов има моята пълна подкрепа, обяви на страницата си във Facebook премиерът Бойко Борисов.

Още по темата

Всяка парламентарна група и всеки депутат има право да дава своя принос и своите идеи по важните въпроси, споделя министър-председателят.

Няколко дни поред с Христо работихме активно по промените в Закона за съдебната власт, които Министерството на правосъдието трябва да изработи до Великден, съобщава премиерът.

Това ще бъде инициативата на Министерския съвет. Продължаваме напред, завършва Борисов.

По-рано днес група народни представители от ГЕРБ внесоха предложения за промени на Закона за съдебната власт, а министърът на правосъдието Христо Иванов, който разработи стратегия за съдебната реформа, потвърди ангажимента си да доведе до край работата си по разработване, обсъждане и отстояване в Народното събрание на проект за реформа на нормативната рамка на съдебната власт. Представителите на прокуратурата пък напуснаха работната група в Министерството на правосъдието за изработване на промени в Закона за съдебната власт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
0
 
! Отговори
... преди 9 години
ne komentiram
30
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гн Борисов.Направете закона за адвокатите.Както е във Англя.Адвокат които излъже във съдът,да няма право до живот да опражнява тази професия и на съд.Поинтересуваитесе и от Англииската съдебна система.За6то там няма изоб6то корупция.
29
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абсолутно се движим в правелна посока,мафията е притисната до стената.Прокуратурата и тя 6те изпу6и.Всички доказани превратажии и осъдени,трябва дасе приберат на топло.Косидбата започва,господ дае с нас амин.Мафията има много дълбоки корени,на всички посоки.Всичко трябва дасе пресее.
28
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
2 адв колектив разсипа съдебната власт в българия 25 год са много малък ист периодда се оправят нещата нещата са просмукани тотално хората идват в системата дапечелят от нея а не обратното вижте екскурзията на всс в сащ за какви реформиговорим ами хотелиерите по морето не се надявайте дано следващите поколенияуспеят да се преборят с тази система
27
2
 
1
 
! Отговори
до 27 преди 9 години
А Бойко от коя гнус произлиза, от Зелената ли? Нали и бил член на БКП и агент на ДС. Няма нищо по - лошо от пребоядисан ***. Ти от платените *** ли си или си доброволец?
26
3
 
2
 
! Отговори
Kolqak преди 9 години
До Анонимен 43Значи Бойко трябва да мачка себе си, щото по голям червен *** от него няма!
25
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на тоя министър човек само като му види физиономията и погледа, получава позиви за повръщане...
24
3
 
8
 
! Отговори
МРАВКА преди 9 години
С КАКВИ РЕФОРМИ НИ ОБЛЪЧВА ТОЯ ПРЕСТЪПНИК?ЩЕ ПОВЯРВАМ В РЕФОРМИ КОГАТО ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ УПРАВЛЯВАЩИ НИ ПОСЛЕДНИТЕ 25Г БЪДАТ ЗАТВОРЕНИ ЗА СЪСИПВАНЕТО НА РОДИНАТА НИ И УНИЩОЖАВАНЕТО НА ВСИЧКО ПОСТИГНАТО С НЕПОСИЛЕН ТРУД НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДО 1987Г.ЧАК ТОГАВА МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ ЗА ПРАВОСЪДИЕ.
23
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ГЕРБ ЗАВИНАГИземи си го у вас форевър
22
17
 
13
 
! Отговори
ГЕРБ ЗАВИНАГИ преди 9 години
Доктор генерал Борисов е най успешния български политик и държавник в новата история на България. Само за това че премахна червената гнус от първите редици на управлението българите трябва да му гласуват повече доверие. Отделно че ГЕРБ заедно със НДСВ са единствените партии които направиха нещо след 1992 и малко по малко приобщават България към цивилизования свят. НДСВ ни вкараха във ЕС и НАТО а ГЕРБ ще изравни стандарта с този в ЕС като прилага добрите западни практики, принципи и дисциплина.
21
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Доколкото си спомням,така наречения"реформаторски"блок,печелейки няколко мижави процента на изборите,се изпраскаха,че са готови с един куп реформи(топли,топли). Сега изведнъж физкултурника Цветанов(между другото осъден на ефективно излежаване на присъдата си на 2 инстанции),внася законопроект за съдебната власт.Просто ме е гнус само като си представя "закончето"
20
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В редиците на герб цари пълен хаос! Министерският съвет, чрез министър Христо Иванов подготвя проект за съдебната реформа, а милиционерът цецо, вече е готов с друг тайнствен проект! Как става тая работа? Ако министрите на РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК не са необходими на премиера да вземе и да ги освободи! Местан и без това вече губи търпение... А май и ние...
19
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един друг, също така уверено продължаваше напред, макар и минути преди това да му бяха сменили лицето след няколко рунда бой.
18
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Комунистите и атакистите да мълчат ! Народа си каза думата на изборите !
17
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно менторите на Борисов са му обяснили, че отиде ли си още един от свестните министри, които хората свързват с надеждите си за реални промени, то легендата за това, че е алтернатива на сарайско-библиотекарската мафия и олигархия окончателно ще се изпарят.
16
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аве, *** и дебата, България вече през фейсбук ли се управлява, тез там ли си обменят свежарските идеи?
15
4
 
13
 
! Отговори
до 17 преди 9 години
Нещата мърдат, ама си стоят на едно и също място. Едно е да правиш крачка напред, друго е да маршируваш на място.
14
16
 
9
 
! Отговори
Винету преди 9 години
Ех, червендалести тролчета, злобата ви към ГЕРБ и всичко, свързано с ГЕРБ, ни е много добре позната, няма с какво да ни изненадате. Хубавото е, че от вашите мнения и коментари нищо не зависи.
13
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам какъв е Бойко, но виждам че единствено при него нещата мърдат ... всичко друго е блато и грабеж
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ще бъде нещо бостанджийско, пак.