100-те млн. за кръпки - "живо месо" от Борисов

Ще бъдат ремонтирани общо 90 километра магистрали
Обновена: 4 апр 2015 17:01 | 4 апр 2015 17:00,
150
100-те млн. за кръпки - "живо месо" от Борисов
Снимка: архив, Булфото

Премиерът Бойко Борисов се оплака, че пътищата ни са в окаяно състояние и правителството спешно ще отдели средства, за да ремонтира участъци от магистралите "Хемус" и "Тракия".

"Лиляна Павлова и министър Владислав Горанов ми отрязаха живо месо с допълнителните 100 милиона лева за ремонт на магистралите", каза той във Варна, където участва в политически форум под надслов "Младежите на ПП ГЕРБ на прага на местните избори 2015 г. – Доказваме, че можем!".

Там премиерът посочи, че ще бъдат рехабилитирани общо 90 км. магистрали - 30 км. на автомагистрала "Хемус" в района на Шумен, 30 км. на автомагистрала "Тракия" в района на Пловдив и 30 км. в района на Пазарджик.

Още по темата

"Там не се е работило от десетилетия. Колко правителства са се изредили, отчитаха милиарди излишък, а не са ги ремонтирали. Един асфалт след петата година започва да се износва, след 15-тата е напълно компрометиран, а ние не сме ремонтирали тези участъци от 25-30 години", посочи Борисов.

Министър-председателят каза още, че за бюджет 2016 година първите пари ще бъдат дадени за цялостен ремонт на Аспаруховия мост в морската ни столица – около 35 милиона лева.

"Този мандат ГЕРБ се опитва да балансира между силната социална ангажираност, пенсионната реформа, здравеопазването и изграждането на нова пътна инфраструктура, което носи освен всичко друго и самочувствие", каза още Бойко Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
9
 
! Отговори
чичо Том преди 9 години
Уааауу...... Генерал Бройко дръж се че месо не остана по тебе, ти апваш месо а те ти го късат...какви лоши момчета, момичета и момчемомичета имаш за министри. Яж Бройко яж, щом овцете ти дават...
68
2
 
13
 
! Отговори
оооооууууууууууууу!! преди 9 години
35 МИЛИОНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! за ремонт на мост ????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Със злато ли ще го покривате?
67
3
 
2
 
! Отговори
.... преди 9 години
Ne komentiram
66
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някои римски пътища били покривани само с чакъл. Главните били павирани пътища. Найгорният им слой се състоял от големи каменни плочи, обикновено изсичани от скали. Тези пътища били леко изпъкнали по средата, за да може дъждовната вода да се оттича към канавките от двете им страни. Този метод е допринесъл за тяхната издръжливост, поради което някои от тях са оцелели и до наши дни.Строго забранено било използването на асфалт - модерна технология за времето преди Христа. Императорите набивали к
65
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Византийският историк Прокопий нарекъл Апиевия път невероятен около деветстотин години след построяването му. Относно каменните му плочи той писал: Независимо от времето, което е изминало, и многото коли, които са минавали по тях всеки ден, изгледът им не се е променил ни наймалко и те са все така гладки.
64
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Римските пътища паметници на древното инженерство. Ако някой банкянски провалял пътя на легионерите, разпъвали го на кръст.преди това му набивали кол в посока обратно на устата. Тия римляни са били пусти тоталитаристи - нищо не са разбирали от демокрация ..
63
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В древния Рим императорите са осигурявали 1 500 л. вода на гражданин - про бона, тоест без пари. 300 000 души са получавали хляб безплатно.Всеки легионер след 20 години служба е получавал 20 заплати, имение, стотина роби, *** и пр. Днес в София има две обществени тоалетни - цифром и словом. Но безброй евро-атлантишки пидираси. Камо грядеши?
62
1
 
4
 
! Отговори
do 103 преди 9 години
Ama koi zapochna da a stroi a sacha tozi..BB..kolko e carno che kazal na USA poslanichkata che i dava i balgarite i Balgaria...BB toi naroda che te potrae oche malko i posle i oblachvaneto nama da mu pomogne
61
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Асфалт не се яде... но асфалт гуши прави ! Бокова поговорка.
60
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tozi e sram za naciata ni.Bog da nakage vsichkite ni prodagni politici vednaga....prodaha stranata ni a nas ni iztrebvat s dglad i bednost...
59
2
 
8
 
! Отговори
Пояснение преди 9 години
Появилата се пукнатина е в продължение на около 15 метра - тръгва от банкета, преминава през аварийната и дясната лента, за да обхване и една трета от най-лявата. Пропуканият участък се намира върху близо 10-метров насип.Отсечката от Долна Диканя до Дупница на магистрала "Струма" беше официално открита през лятото на 2013 г. от тогававшния министър на регионалното развитие Десислава Терзиева.
58
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Живо месо му късали??????????!?!?!?Как се охранил,ще му се зарадват някои канибали,има си месце за късане.
57
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а стига ремонти бе тъпанаци контролирайте направата на самите пътища.да плащат тия които са ги правили и окрали парите от фалшиви материали.плащаме за пътища .....за банки.....за дела в стразбург.......плащайтуе кат не контролирате нещата но от вашите заплати
56
2
 
6
 
! Отговори
26516 преди 9 години
До Анонимен 94Никой не обича предателите
55
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 90А по магистрала Струма и да искат няма как да карат.Магистралата се е сцепила на две по дължина.Бокова работа.
54
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 92 и 93Ами тогава що ги плюете,като са от вашите?
53
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** като не им изнася да не карат по "Тракия".......-----5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС7.Симеон Дянков комунистическо синче ; стипендиант на фондация Людмила.още Живкова.8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Бай Тошо в Партизанският отряд Чавдар
52
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** като не им изнася да не карат по "Тракия" а да ходят да карат по локвата за милиарди...----------------------------------1.Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, син на полковник от МВР.2.Цветан Цветанов СТАРШИНА от ДС! Син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.3.Цецка Цачева партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.4.Николай Младенов комсомолски секретар , племенник на Пешо Танкиста , и син на служител на ДС от високо ниво
51
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Живо месо ли ? Или жива сланина ?
50
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** като не им изнася да не карат по "Тракия" а да ходят да карат по локвата за милиарди в Белене която им завеща Орешара