Сидеров вини САЩ за ужаса в Куманово

Подобен конфликт се готви и у нас, разкри националистът
Обновена: 13 май 2015 14:10 | 13 май 2015 12:40, Камелия Цветанова
267
Сидеров вини САЩ за ужаса в Куманово
Снимка: архив Булфото

Според лидера на "Атака" Волен Сидеров случващото се в Македония не е плод на етнически разправи, а на емисари на САЩ, за да бъдат прекратени определени енергийни проекти.

"Това са натиснати клавиши, които ги натискат специалните пратеници на САЩ", коментира той и добави, че преди да се говори за европейското бъдеще на Македония трябва да се посочат причините за ставащото в страната.

Още по темата

Според него сблъсъците в страната между терористи и полицаи са в резултат от отдавна разпалван огън от външни фактори.

"Да се говори за някакви събития там, все едно тава са някакви климатични събития, промяна във времето, е повърхностно, лекомислено и липса на професионален политически поглед", обвини той.

Сидеров смята, че преди 14 - 15 години тези терористи, които нападат служителите на реда, са били специално отгледани, обучени и финансирани от американските служби.

По думите му това го е признала и западната преса и цитира заглавие от в. "Гардиън“: "Защо финансираме тези гангстери?".

Според него и у нас се готви подобен конфликт, с който да бъде оправдано присъствието на чужди войски у нас т. нар. миротворци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
25
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Повечето хора си мислят че такива работи в България няма как да се случат , поради простата причина че ги е страх толкова , че по този начин се успокояват като се опитват да повярват в обратното на реалното !
33
2
 
19
 
! Отговори
бъдещ от НЛО преди 8 години
До бивш от ГЕРБне си вярвал, че ще го чуеш, но тоя не е никаква личност, противоречива или шизофренична да е
32
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПРАВ Е--на 100%.....какво се пенявите тук--когато е истина,неможете да я заличите
31
4
 
23
 
! Отговори
бивш от ГЕРБ преди 8 години
Не съм вярвал,че ще го кажа------------Но Сидеров е прав!!! Колкото и да е противоречива личност-в момента е напълно прав.
30
3
 
27
 
! Отговори
Аврамов преди 8 години
Сидеров е отново прав, кой организира, финансира и въоръжава албанските терористи и с каква цел?Финансира ги американо-юдеиската олигархична върхушка, която извърши и кървавата революция на Майдана в Киев, а целта е само една: затваряне пътя на руския газ за Западна Европа и създаване на "Велика Албания".Който не го разбира това час по-скоро да отиде да се прегледа и да спре да зяпа турски сапунки и да слуша порно-чалга.
29
2
 
24
 
! Отговори
da преди 8 години
АМИ ПРАВ Е. В КОСОВО ИМА АМЕРИКАНСКА БАЗА С 25 000 ВОЙНИЦИ. АМЕРИКАНЦИТЕ ДАЖЕ ВЕЧЕ НЕ СЕ КРИЯТ КАТО ПРОВАЛЯТ РУСКИТЕ ПРОЕКТИ. В ГЪРЦИЯ НАЙ-БЕЗЦЕРЕМОННО ЗАЯВЯВАТ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ "ТУРСКИ ПОТОК".
28
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който не харесва бико магнолията, да заповяда на козяк на протест с/у назначаването му втори път за премиер.
27
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоя па... да не би някой да го пита кое какво е според него
26
0
 
23
 
! Отговори
ККК преди 8 години
То като се случи тогава хората ще кажат "Брех , какво стана боже" Някой си мислят че живеем в приказка и няма никаква вероятност от война или насилие или терористични атаки :) Не ми е ясно защо не вярват че сме уязвими ......България е една от най лесните мишени на каквито и да са сценарии !
25
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АТАКИСТпреди 3 минутидо 21Въздигането на РОДНОТО беше именно след дружбата ни с братушките!Сега дружбата ни с хамериканеца ни води до разпад на всякакви ценностни устои...на разпад на икономиката ни и пълна гибел на човешкото у човек.Вдигане на родното не на думи,а на дела имам предвид,бе,тролейбус пробит.В комунизма бяхме клошарите на света,даже *** си бършехме с вестници и ядяхме развалени салами , щото партията казва,че са много убави!
24
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Споко, ще дойде времето и на България. Сега са заети със събитията в Украйна, но като свършат там почват размириците в Родопите, българското правителство ще извърши геноцид срещу демократично искащите независимост и така ще бъде създадена нора република.
23
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя *** не си е пил хапчетата...
22
9
 
30
 
! Отговори
2013 преди 8 години
И Сидеров, и Местан трябва да бъдат подведени под отговорност за публично разпространяване на заплахи по отношение на националната сигурност.
21
8
 
34
 
! Отговори
!!!!!!111111111 преди 8 години
Безпартиен съм,но Сидеров е прав тука.Няма значение кой казва истината,а тя се чува много рядко от устата на днешните политици.Вашингтон ВИНАГИ са играли интригите си е етническите карти-Ал Кайда...Ислиямска Държава....Велика Албания...Боко Харм....А после страдат всички-пряко и коствено---ние например храним сирийци и афганистанци----точно заради интригите на САЩ...
20
7
 
23
 
! Отговори
Бат Минчо-трепача преди 8 години
Аааа не,какви 1000 лв. заплата е обещал белия павиан от снимката.1000 лв. заплата дава за половин годишен труд на кривогледите *** в днес.бг.Още преди няколко месеца *вдигна мизата на 2000 лв. ако стане министър-председател,1000 лв . пенсия и безплатен компютър на всеки записан първокласник!Чакаме следващия от психодиспансера с обещанията!
19
9
 
21
 
! Отговори
Гошо преди 8 години
Пожелавам на Сидеров да похарчи всичките кинти дето ги е взел от Руското посолство, за бело. Което и ще стане, а след това ще го споходи съдбата на Варненския сараф Манджуков. Егати скапаната съдба.
18
15
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо не вини Русия и Сърбия, че създадоха тази измислена държава "Македония"? Червена ***...
17
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Даже не е нужно да се изказва, знаем за всичко са виновни США :)
16
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tипичния пример какви отвратителни хора-***,чуждопоклонни *** има у нас.Какви са тези "националисти"-рускопоклонници.България е трябва да е над всичко,ама след 500 г. турско робство,45г. руско,по-голямата част от българите им е вменено да се дупят на някой.Няма го националното самосъзнание,гордост и стремеж към въздигане на родното!
15
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До кога ще търпим две цъветци и една турска партия?