Депутатите се успаха за работа в четвъртък

Липса на кворум отложи началото на заседанието с 15 минути
14
Депутатите се успаха за работа в четвъртък
Снимка: Impact Press Group

Трудно започна работа парламентът тази сутрин. В 9 часа, когато трябваше да започне пленарното заседание се оказа, че няма нужния кворум, което наложи да бъде направен втори опит в 9,15 ч., когато вече успяха да се съберат достатъчно народни представители, за да започнат работа.

Първа точка в дневния ред на парламента днес е приемането на Законопроект за ратифициране на Споразумението между Република България и Международния наказателен съд за релокация на територията на Република България на свидетели на Съда, внесен от правителството.

Депутатите трябва да създадат и Временна комисия за обсъждане на поправките в Конституцията, предвижда дневният им ред.

Предвижда се тя да бъде на паритетен принцип - по двама депутати от всяка парламентарна група, за да може още при обсъждането в комисията да се събере достатъчна подкрепа от парламентарните групи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДА ГИ САНКЦИОНИРАТ. ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ СА ИЗТЪРВАЛИ СРОКА ЗА ПОДАВАНЕ НА ДЕКЛАРАЦИИТЕ И ШЕ ГИ САНКЦИОНИРАТ. А КЪДЕ ТОЛКОЗ РАБОТЯТ ДЕПУТАТЧЕТАТА НИ ЗА ДА СЕ УСПИВАТ ???
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АМИ ТО Е ТРУДНА РАБОТА ДА ГЛЕДАШ И СОБСТВЕНИЯ СИ БИЗНЕС И ДЪРЖАВНАТА РАБОТА .НО ВТОРАТА Е КАТО ЧУЖДОТО ДЕТЕ А СОБСТВЕНОТО Е ПО-МИЛО
7
0
 
7
 
! Отговори
ДО КОГА преди 8 години
Интересно, ако аз закъснея за работа, какво ли ще и се случи?А по-интересно ми е ако закъснявам редовно за работа, какво ще ми се случи?А още по-интересно ми е, ако изобщо не ходя на работа, какво ще ми се случи?Най-вероятно няма да ме търпят дълго...Е аз питам тогава, защо ние работодателите на тези хрантутници трябва да търпим 4 години, господата които трябва да са за пример да потъпкват правилата?До кога?
6
0
 
8
 
! Отговори
БУДИЛНИК преди 8 години
ВСЕ НЕНАСПАЛИ СЕ..НЕНАЯЛИ СЕ..НЕНАКРАЛИ СЕ!АМА ОСР.ЛИ СЕ ЦЕЛИТЕ!ЗАКРИВАЙ ТАЯ ***!
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руски ценности.
4
0
 
4
 
! Отговори
хоби преди 8 години
Ако аз се успя ,ще ме изгонят от фирмата съответно няма да съм изработила нужното за да ми платят и да си внеса данъците а от там да осигуря на заспалите депутати заплата защото заслужават да спят до късно а аз не.Сами си правете заключение дали мястото на тези хора е в Парламента и за какви се мислят сякаш не ние ги пращаме там а някаквава невидима сила.Елементарни ***.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Затова не гласувам за тези мързеливци.
2
0
 
18
 
! Отговори
СИГУРНО преди 8 години
ТЕ СЕ СЪБУЖДАТ САМО АКО ИМА НЯКАКВА ДАЛАВЕРА ЗА МНОГО ПАРИ !!
1
0
 
9
 
! Отговори
До №1 преди 8 години
Издребняваш колега, основната грешка в заглавието е, че в едно изречение са набутали думите "депутатите" и "работа". Всичко друго си пасва обаче без да си губи смисъла, напр. "Депутатите се успаха в четвъртък".