Подем от Борисов: Само за дни – 10 000 работни места

Премиерът преряза поредната лентичка, този път в Девня
Обновена: 29 май 2015 19:52 | 29 май 2015 18:00,
310
Подем от Борисов: Само за дни – 10 000 работни места
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов регистрира поредния подем в страната, резултат от работата на правителството.

"За няколко дни в страната бяха открити над 10 хиляди работни места", каза министър-председателят в Девня, цитиран от БТА. Там той преряза лентата на новата производствена линия на циментовия завод.

Борисов обясни, че новите работни места са в заводи в Бургас,Стара Загора и Девня. Вчера министър-председателят съобщи, че след магистралите новата му цел е строежът на заводи.

Още по темата

Днес премиерът обясни, че производството на циментовия завод се ползва за изграждането на магистралите в страната. Борисов изрази надежда, че догодина цимент от завода ще се ползва за "Хемус", чиято отсечка край шуменското село Белокопитово трябва да е готова до 15 юли.

На тържественото откриване на новата линия присъства и министърът на транспорта Ивайло Московски.

"Заводът в Девня вече е един от най-големите в Европа, а технологиите допринасят за намаляване замърсяването на околната среда и увеличаване на производството", обяви посланикът на Италия в България Марко Контичели, който бе гост на церемонията.

Реализираната инвестиция в завода е 325 милиона лева. Капацитетът на новата линия е 2 милиона тона цимент и клинкер годишно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 207И да го съзнава, няма да го направи. Прекалено е страхлив
172
4
 
13
 
! Отговори
Има ли отърване ? преди 8 години
Има разбира се!!Слагаш ТИКВАТА на плета и БУУУУУУУУУУУУУУммммммммммм.
171
1
 
10
 
! Отговори
цирк преди 8 години
Бойко кажи за БВП на София , похвали се ....
170
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Подем от Борисов: Само за дни 10 000 работни местаХАХАХАХАХАХАХХАХАХХХАХААААААААА........................
169
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рапона ако може да разбере колко е *** и гнусен ще се метне от балкона на къщата си в село Банкя.
168
6
 
22
 
! Отговори
Дядо Петър преди 8 години
"след магистралите новата му цел е строежът на заводи."А нашата стара цел е да приберем тоя дебелоок нарцисист на тихо и спокойно място.Та да миряса цял народ от безкрайните му изцепки и идиотщини.
167
1
 
29
 
! Отговори
авв преди 8 години
Браво Боце,ти си велик.....този месец 10000 другия 100000
166
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха-ха, Одисей, ти си болен.Надка - *** ми отменила визите.Визите паднаха и България бе приета в ЕС поради една единствена причина - за да не попаднем под руско влияние.Надка - *** можеше да спаси медицинските сестри навреме и въобще можеше да спести тия циркове с тях.
165
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И да допълним - лицето Надежда Михайлова, която ни излагаше 4 години се води преводач, а в интернет неможе да се намери нито един превод на госпожата, няма дори един ред.Това ти бяха голямото СДС.Омир 222
164
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Иво, вината за прехода е точно в неадекватната опозиция наречена СДС.Никъде по света нямаше толкова както прости, така некадърни и алчни политици,нарекли се опозиция.В града където живея познавах поне 10 СДС-ри, които гласуваха за Първанов (наизборите с коня) само и само защото бяха огромно разочаровани от политикатана правителсвото на Костов.А искаш ли да говорим за куфарчетата които идваха от митниците към централата наСДС.И да повторим - Надка е по-проста дори от Тиквата.
163
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боко Тиквата е един патологичен случай на самовлюбен кухар и лъжец. Последователите му са по-*** и от него.
162
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Одисейчо,сменяй дилъра колкото се може по-скоро.Най-голямата вина за прехода е точно на СДС - липсата на адекватнаопозиция на БКП. Края на 1996 всички новосъздадени олигарси участваха/подпомагаха девалвациятана лева и поради хиперинфлацията си изчистиха всичките дългове за 5 години.Протестите бяха против правителството на Жан Виденов, който вече отдавна сибеше подал оставката, а Жабата задържаше мандата за да може да се дестабилизирастраната повече.
161
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 194:Той Инджията пиян по това време, не му обръщай внимание.Ама ти умнотия след умнотия си ги наблъскал - какъв русофил билТиквата бе човек, под нивото си ми да ти припомням факти, да не говорим за последните изхождания на Роската по руския въпрос.Тиквата ако не следва дословно какво му командват от американскотопосолство, нали ще излезнат наяве факти я за миналото на Тиквата, яза дейността на неговите приятелчета.Колкото по-скоро свалим Тиквата, толкова по-малко поразии ще има.
160
0
 
24
 
! Отговори
Ха-ха преди 8 години
Журналист от проправителствена медия интервюира фермер:- Как са нещата при вас?- Амиии.... доволен съм, реколтата беше добра, свинята и тя опраси цели дванадесет прасенца......- Значи, очевидно този успех е резултат от добрата работа на правителството!- Така ли? Хм...., да не би някой от тях .... свинята?!
159
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Osven che e kloun e i vreden za nas..i toi i onova podobie na vatrechen ministar...neka BB obasni kakvi tezi izlachvateli v pokraininite na Sofia i zacho samoletite letat vse po nisko b gragovete ni i kakvo sadarga belia prah koito pokriva jlicite ni..toa ni ubiva dokoto plechi porednite si lagi..
158
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мда, то и Орешарски така откриваше работни места - цели 250 000, вервайте. Тоя жалък клоун Борисов и той ги плещи подобни безумици......
157
3
 
19
 
! Отговори
робоооота преди 8 години
Само така др.борисов! Чрез лъжи - към светло бъдеще! Досущ бай тошо! След 4-5 месеца - опашки от Германия, Англия и Франция за работа у нас!
156
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A za dargavata ni Podem koga? A za nas podem koga?a be balgari gokoga che tarpim tova podibie na politik i premier
155
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разпада се цялата държава защото е постоена с робски труд от строителни войски и е без халал.
154
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ш СА СЕТИ...Ако не започнем масови производства на щяло и нещяло и ест намерим кой да ги купува..може би ще започневм да се изкачваме като китай като икономическа сила и след време ние ще търсим къде да си слагаме заводите в дребни страни...ноооо БГ-то не му се баца пък и с тая заплата..ко да ти се баца така че..а дано ама надали :)