Подем от Борисов: Само за дни – 10 000 работни места

Премиерът преряза поредната лентичка, този път в Девня
Обновена: 29 май 2015 19:52 | 29 май 2015 18:00,
310
Подем от Борисов: Само за дни – 10 000 работни места
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов регистрира поредния подем в страната, резултат от работата на правителството.

"За няколко дни в страната бяха открити над 10 хиляди работни места", каза министър-председателят в Девня, цитиран от БТА. Там той преряза лентата на новата производствена линия на циментовия завод.

Борисов обясни, че новите работни места са в заводи в Бургас,Стара Загора и Девня. Вчера министър-председателят съобщи, че след магистралите новата му цел е строежът на заводи.

Още по темата

Днес премиерът обясни, че производството на циментовия завод се ползва за изграждането на магистралите в страната. Борисов изрази надежда, че догодина цимент от завода ще се ползва за "Хемус", чиято отсечка край шуменското село Белокопитово трябва да е готова до 15 юли.

На тържественото откриване на новата линия присъства и министърът на транспорта Ивайло Московски.

"Заводът в Девня вече е един от най-големите в Европа, а технологиите допринасят за намаляване замърсяването на околната среда и увеличаване на производството", обяви посланикът на Италия в България Марко Контичели, който бе гост на церемонията.

Реализираната инвестиция в завода е 325 милиона лева. Капацитетът на новата линия е 2 милиона тона цимент и клинкер годишно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БОРИСОВ ПОБЕДА!
72
0
 
12
 
! Отговори
Макавей преди 9 години
Бойко, другата седмица пак ще съм в България...
71
0
 
13
 
! Отговори
Асфалтиран гном преди 9 години
Бойко с цимент ли ще прави магистралата?!
70
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според медицината хора които затлъстяват след 50-та си годинавдигат кръвно. Кръвното се регулира с редовно вземане на хапчета.Страничните ефекти при мъжете вземащи медикаменти противхипертония е, че не могат да вдигат самолета вече и имат сънливост ипонижена работоспособност. В много случаи се наблюдават психичнипроблеми като халюцинации и чуване на гласове.
69
0
 
12
 
! Отговори
по кабеларките преди 9 години
Колкото и да се хили и да се пъчи пожарникаря по кабеларките, каруцата България е трайно изостанала на всички възможни последни места в Европа.
68
0
 
18
 
! Отговори
до 81 преди 9 години
Няма нищо по-жалко от това да си герберастки ***.
67
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
xaxaxa, ei tova riazaneto na lentichki zanayat stana :) DA KAJAT ISTINATA.. KOLKO IMIGRIRAHA ?KOLKO JIVEAT S POD MINIMUMA , PENSIONERITE KAKVA EVROPEISKA PENSIA POLOCHAVAT ????KOLKO MLADI HORA SI OTIDOHA ZARADI TIAHNOTO BEZHABERIE I ALCHNOST ?????? SAD ZA VSICHKI DEPUTATI PREZ POSLDNITE 26 GOD !!!!
66
1
 
18
 
! Отговори
ситоен преди 9 години
Митове и легенди на Тиква.
65
0
 
6
 
! Отговори
МОРСКИ преди 9 години
...Цаца, ама риба...ъх, риба, ама ЦАЦА...
64
21
 
2
 
! Отговори
Мима Рижата преди 9 години
Най- добрият политик, който България е имала и някога ще има, колкото и да не им се иска да го признаят това изедниците на народа! Само напред Бойко, нека реват на умряло червените *** и ДПС-то!
63
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ е мафиотска организация.
62
0
 
21
 
! Отговори
Дежавю преди 9 години
Пак реже лентички, пак вдигат цената на тока, пак ще вдигне кръвно и ще се крие по болниците...ама който не знае, повтаря!***!
61
0
 
16
 
! Отговори
zeus преди 9 години
Работните места дали имат връзка със сезонните такива за летния сезон на морето? Нямам спомен ГЕРБ да са открили нови заводи.
60
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нищо не се е променило -фирми на ГЕРП мутри наемат нископлатени по 400 лева заплата. Рядко има някой връзкар с над 1000 лева докато в парламента са на 4-5 хиляди лева основна и на 2 дена работна седмица с 3-4 месеца отпуски с Великден и Коледа. Ако си ГЕРП мутреса може да се уредиш и евродупетатка на 8 хиляди евро в ЕС.
59
2
 
9
 
! Отговори
Г-н Ром преди 9 години
10 000 работни места за *** :) така така че трябва да ни хранят тия длъжници ! Браво БОЙКО ! Как няма да глусуваме за тебе !
58
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Простото си е просто.Вари го,печи го...
57
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бащата на народа, бившият гавазин на "човека от народа", пък и на аристократичния ни "дедо", Бойко Безстрашний, изпълзя от мишата си дупка, веднага щом Моника Макковей си замина.Защо не смееше да се покаже, докато беше тук и го критикуваше за корупцията и сриването на държавата и държавността.
56
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А помнете ли когато в първият мандат открива склада за бира на Мишо Бирата ???
55
0
 
18
 
! Отговори
Чудих се преди 9 години
На кого ми прилича Б.Борисов и се сетих-на кръстоска между Т,Живков и Остап Бендер!Ако си спомняте историята с Ню Васюки от "12-те стола" на Илф и Петров.
54
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бай *** Банкянский си е самодостатъчен и сам се компроментира. Медиите само му разгласяват ежедневните простии, дето никой не го посъветва да спира да ги бълва.