Подем от Борисов: Само за дни – 10 000 работни места

Премиерът преряза поредната лентичка, този път в Девня
Обновена: 29 май 2015 19:52 | 29 май 2015 18:00,
310
Подем от Борисов: Само за дни – 10 000 работни места
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов регистрира поредния подем в страната, резултат от работата на правителството.

"За няколко дни в страната бяха открити над 10 хиляди работни места", каза министър-председателят в Девня, цитиран от БТА. Там той преряза лентата на новата производствена линия на циментовия завод.

Борисов обясни, че новите работни места са в заводи в Бургас,Стара Загора и Девня. Вчера министър-председателят съобщи, че след магистралите новата му цел е строежът на заводи.

Още по темата

Днес премиерът обясни, че производството на циментовия завод се ползва за изграждането на магистралите в страната. Борисов изрази надежда, че догодина цимент от завода ще се ползва за "Хемус", чиято отсечка край шуменското село Белокопитово трябва да е готова до 15 юли.

На тържественото откриване на новата линия присъства и министърът на транспорта Ивайло Московски.

"Заводът в Девня вече е един от най-големите в Европа, а технологиите допринасят за намаляване замърсяването на околната среда и увеличаване на производството", обяви посланикът на Италия в България Марко Контичели, който бе гост на церемонията.

Реализираната инвестиция в завода е 325 милиона лева. Капацитетът на новата линия е 2 милиона тона цимент и клинкер годишно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако Борисов продължава в тоя дух партийците ще се задавят от собствената си злоба.
92
9
 
1
 
! Отговори
хаха преди 8 години
До троловетеПриятна вечер ви пожелавам и не се излагайте като рефрешвате през един от браузарите и си слагате по няколко плюса на вашите коментари и минуси на други ...Не ме карайте моите коментари да имат по 30 зелени ръчички , но споко няма да падам на вашето ниво смешни стеее
91
1
 
18
 
! Отговори
Мартин преди 8 години
Министър-председателят на Република България г-н и г-л Бойко Борисов ще погребе България ! Той и Доган погребаха народа в заеми и продадоха енергетика , природни богатства и прочие на чужди мекерета ! Бойко и Ахмед ще разрушат това що Аспарух е съградил ! Тези които ги подкрепят са престъпници !
90
14
 
0
 
! Отговори
хаха преди 8 години
До 117Вземете се скриите някъде с опорните си точки 16 - те млрд , могат да ви се връзва само електората от махалата в ГърменБорисов е в политиката от 7 години , а според троловете той е виновен за всичко случвало се в България през последните 30 годиниСмешни сте
89
2
 
19
 
! Отговори
до 106 преди 8 години
Години ще се харчат 16-те милирда заем, изтеглени от самовлюбения *** от село Банкя - за лъжи, за ***, за купуване на медии и фалшифициране на избори.Този заем, непознат в историята на България, ще го плащат не само внуците ни, но и правнуците ни.Нашите, на обикновените хора - не на вас, мошениците и слугите на Олигархията.
88
10
 
6
 
! Отговори
хаха преди 8 години
До Д-р Пецкаловкажи кое не е истина , че имаше платени протестиращи пред дома на Борисов ли ..една година по късно лъсна цялата истина с манипулациите в деня за размисъл , за това как един журналист на сутрешен блок излъга народа и сега взема 15 000 евро заплата като евродепутат
87
2
 
1
 
! Отговори
М, да ... преди 8 години
До В.УзуновВъпросът от ком .111 е за В.Узунов!пп. питам като незнам
86
0
 
17
 
! Отговори
лоло преди 8 години
Театър - Сълза и смях
85
8
 
3
 
! Отговори
хаха преди 8 години
Да случаите когато Баречков наемаше *** да плюят по Борисов пред къщата му са едни от най смешните в световната история . Едва ли има друга държава където да е пращано някой да протестира пред дома на политик в опозиция Това бяха протести не срещу управляващите и Орешарски , а срещу опозицията в това време в лицето на Борисов
84
5
 
1
 
! Отговори
М, да ... преди 8 години
Каурите? Какво е това "каури"?пп. принципно мързелът е заложен във всеки, *** някой народи учат поколенията си на труд! Трудът е умствен и физически, съчетанието на двете е най добро!
83
1
 
11
 
! Отговори
Х преди 8 години
На един милион без работа десет хиляди е нищо.
82
10
 
4
 
! Отговори
хаха преди 8 години
години още ще харчат част от откраднатите милиарди от една банка , за троловеама поне е забавноОтваряш статия свързана с нещо ново , открито и гледаш сеир , как се скъсват да оплюват Борисов , хоп идват изборите и Борисов ги печели за пореден път.Газ пикаят феновете на белокосата златка , на разни позитанковци и прочие
81
4
 
4
 
! Отговори
В.Узунов преди 8 години
Българите работели !? Работят електората на ДПС ! Бобото на времето и ненята са гледали сума овце и тютюн и картофи ,а каурите стана просеци. Турците и вобще мюсюлманите са работливи хора ,докато каурите сте безделници като гърците.
80
0
 
8
 
! Отговори
селялин преди 8 години
10 000 овчари и говедари,Бравос,машала ефенди.
79
1
 
7
 
! Отговори
:))) преди 8 години
Мамунчо на разходка и празна раздумка у Девня! :))) Ща строи завод/и/, огромен завод/и/... ! Това добре! *** дека ще го пласира продукта и какъв ща е той? Уникат! :)))пп. СССР го нема да ни изкупува продукцията, па ЕС са доста притенциозни/капризни и сме им необходими единствено като пазар на техните ***! Мамунчо, говори ли си с мама Меркел поне, м?
78
10
 
3
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 8 години
До хахаТака си е , помним как *** , строяваше 50 човека всяка сутрин пред къщата му в Банкя , за да го освиркват , докато мине включването на сутрешния му блок .По голямо доказателство от това , че се наемат *** специално да плюят по Борисов има ли
77
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До бб е лицемерСтига си лъгал , кога бил започнат завода , вече има клипче от откриването , където се хвали че правил и първа копка през 2012 , а сега прерязал лентата и така най обичал ...Поне като хейтвате , го правете с опорна точка , която не е лесно проверима
76
2
 
12
 
! Отговори
хаха преди 8 години
Бойко и тук е работодател на поне десетима трола, ако го нямаше , нямаше и те да имат работа .В действителност го оплюват всекидневно , но тайно са му благодарни .
75
0
 
14
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Бойко ....съди картофи и вземай по 400 лв на месец в рамките на 1 година ! Преживявай и храни семейството си само в рамките на година ! Айде като си народния човек .....под пълен контрол една година пък после си яж пак омарите ако оживееш де !
74
0
 
8
 
! Отговори
kk преди 8 години
Стига си лъгал бе крив.