Календерска: Няма да се боря и за един цигански глас

Иска София с 2 пъти по-малко бежанци
Обновена: 1 юни 2015 12:15 | 1 юни 2015 11:48, Веселина Йорданова
111
Календерска: Няма да се боря и за един цигански глас
Мария Календерска. Снимка: ББЦ

Кандидат-кметът на София от "България без цензура“ Мария Календерска се обяви за "два пъти по-малко бежанци, два пъти повече студенти, два пъти по-бърза Бърза помощ“.

Още по темата
Календерска отбеляза, че в момента тенденцията в развитието на столицата не е добра - намаляват студентите, младите хора си тръгват, нараства безработицата и се увеличават нелегалните имигранти. По думите й София трябва да бъде на младите, на успелите, на работещите, а не на бежанците.

Вчера кандидатурата й бе официално обявена.

"Искаме да направим нов студентски квартал за още поне около 150 000 студенти и да изгоним бежанците и ромите от София. Фандъкова иска да се хареса на всички, за мен това не е толкова важно”, заяви тя пред Нова телевизия.

Жената до Николай Бареков каза още, че не вижда кой друг може да бъде алтернатива на Йорданка Фандъкова, защото всички други партии управляват с ГЕРБ.

"Тя стои като икона отпред, труди се, опитва се да направи нещо в този град, но зад нея е този Общински съвет със схемите, които се въртят в него и дори с безхарактерното БСП в него. На г-жа Фандъкова трябва да бъде помогнато и то градивно. Мисля, че това, че ние искаме да направим нов студентски квартал за още 150 хиляди студенти и да изгоним бежанците и ромите, ще направи София по-желана за живеене“, обясни тя.

Календерска подчерта, че не отрича това, което в момента се прави за София, но изтъкна, че то се прави на парче. Според нея София трябва да има стратегия за поне 5 години напред.

"Имам концепция за млада, образована София, така че хората да са разделени не толкова на „наши“ и „ваши“, а на искащи, успешни, образовани. Мързеливите и необразованите да си ги кани ДПС да гласуват за тях. Няма да се боря и за един цигански глас“, зарече се тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
39
 
! Отговори
Глезената-Гледаната преди 9 години
Гласуваш за Календерска, а получаваш Бареков :)
22
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оня титан на мисълта, няма ли да излезе с изявление относно строежа на завода за преработка на отпадъци,все пак избори идат.
21
2
 
44
 
! Отговори
стефан преди 9 години
СТРАХОТНО!!!! ВЕДНАГА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕЯ...!!!!!!!!!!!! КАК ЕДИН КМЕТ МОЖЕ ДА ВЛИЯЕ НА ПОТОКА НА БЕЖАНЦИ, БРОЯ НА СТУДЕНТИТЕ И БЪРЗА ПОМОЩ НЕ СТАВА ЯСНО! ЕДНОТО Е В ПРАВАТА НА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ, ВТОРОТО - НА МОН, А ТРЕТОТО НА МЗ!!!! ЯВНО ДАМАТА РАЗЧИТА НА ЛАИЦИ И ИЗКУКАЛИ ПЕНСИОНЕРИ!!!!!
20
1
 
25
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
Айдеее, започна се с изхвърлянията , стил .... Барековски !
19
1
 
29
 
! Отговори
:) преди 9 години
Това са глупости за балъците. Как кмета на София ще намали нелегалните в страната? Защото всички знаем, че 90% от всички нелегалните "бежанци" в стъраната идват в София, за да търсят начин да стигнат в Западна Европа. За да намалиш нелегалните в София, трябва да си.. ПРЕМИЕР. Само премиерът и правителството могат да ограничат "бежанците", но е ясно, че им е наредено да не го правят.
18
4
 
10
 
! Отговори
цц преди 9 години
Най-лесно е да си кмет на София - парите, многото пари, са там. Ти не ги искаш, те сами идват.Нека многоуважаемата г-жа Йорданка Фандъкова да стане кмет на една община, Сопот например, и да я видим какво ще направи....Бог високо, Цар далеко и сам Кмета с проблемите си... И тъй я мисли, и инак я мисли, никак не става...Казвам го с цялото уважение към Фандъкова и длъжността Кмет на София.
17
14
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Не я знам тази госпожа какви ще ги свърши, но самият факт, че се кандидатира напук на самодоволниците в управлението на столицата, които нищо не направиха за тоя град, ме кефи. А дано им развали комфорта. Дори само за това си струва.
16
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На Календерова образованието и ако е от нов български университет, няма какво да коментираме за студентите.
15
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-лесно се дават обещания, които няма да изпълниш.
14
1
 
25
 
! Отговори
ген.Луков преди 9 години
Гуспойца "Дудукова"....Абе що на Барека му викат ***?
13
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз ще гласувам за нея защото ми харесва!
12
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много е красива!
11
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искам да запитам ако госпожицата ги изгони от София, къде точно смята да ги настани?
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Smeshni gluposti. Neka da kaje po kakav nachin smiata da realezira kazanoto. Shefa na Kalenderska kuchekchiata Barekov obicha shalga i kucheci kak tia shte bade brotiv romite ?Kak ne im omrazna da lajat.
9
2
 
14
 
! Отговори
Блъско преди 9 години
Тази мацка е от категорията''Bitch how i want to ***" за кмет си трява някой който да върши работа,не само да ни одървя и говори простотии,както имахме такава министърка на културата
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обаче е красавица!Акъл обаче има ли?
7
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая чува ли се какво говори?!? В кой свят живее...? Бареков втори.... :( Дано не и се вържат хората...
6
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щяла да изгони бежанците от София, а на всички им е ясно, че стане ли кмет, моментално ще започне с оправданията- ама то сега не може, ама налага се малко бежанци да приемем, вижте сега ЕС така настоя, институциите ми пречат... ама все пак мерси, че ме избрахте.
5
1
 
25
 
! Отговори
Des преди 9 години
Друга песен ще запее, ако се докопа до властта. Къде мога да видя концепцията и CV-то на Календерска? Но просто момиче ми мяза.
4
0
 
33
 
! Отговори
Красимир Кънев преди 9 години
Опаааа, админа в заглавието пише "ЦИГАСКИ" трий веднага !!!!

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe