Да работим с Виетнам – най-близката ни страна в Азия!

Борисов и Нгуен Тан Зунг раздадоха задачи на министрите си
5 юни 2015 15:30,
78
Да работим с Виетнам – най-близката ни страна в Азия!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов демонстрира недоволството си от незадоволителните връзки между България и Виетнам и поиска повече работа в тази посока.

Министър-председателят нарече Виетнам и най-близката ни държава в Азия.

Още по темата

"Незадоволителен е стокообменът между България и Виетнам", каза Борисов след среща с премиера на азиатската държава Нгуен Тан Зунг в Министерски съвет в София.

Той обясни, че по време на разговорите двамата са начертали задачите на министрите си в сферата на туризма, ИТ технологиите, енергетиката, зелените енергии, културата, спорта, образованието.

Борисов разказа, че през последните три години Виетнам е била посетена от български председател на парламента, президент и премиер.

"Виетнам е може би най-близката ни страна в Азия, над 35 000 виетнамци са завършили висшето си образование тук", каза Борисов, цитиран от "Фокус".

Той допълни и че двата народа са приятелски и има огромна възможност за работа. "Надявам се след днешната среща да имаме и по-добри резултати, освен приятелството, което България има в Европа", каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може да Изостанахме много в много направления. Обедняхме и се отчаяхме. Но в едно ударихме света, толкова *** и нещастен премиер не е имало. Едно време се смееха на Вълко Червенков, че е Селинджър на Нта степен. После на Тошара но Рапона изби рибата. Простотията му докара онова отчаяние и безнадежност които единствено с отчаян бунт може да бъдат изчистени. И да бъде провесен като Дучето и Клара Петачи като началото на края на една убийствена простащина. Дано стане по-скоро!
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С Бойко ще ни работят и от Изток и от ЗападДруго нещо са гърцитеЯдат,пият и нищо не плащат на трапезата на ЕвросъюзаАма си иват Ципрас и хиляси гадини дипломация зад гърба сиНие си имаме "простия" Бойко,който се гордее,че не знае чужди езициИмаме си и "мадам Йес",която ще ни продаде за "паница леща"на западняцитеИмаме и бсп,което също е готово и продава за "паница леща" на руските олигарсиЕ ,цяло чудо е ,че още не сме се затрири като нация
52
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко е като грозното патенце пред ЦипрасГърците си знаят цената
51
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко те всички в Азия са ти приятели.. недей така "най-добър", ще те чуе агата ще се разсърди!
50
4
 
6
 
! Отговори
до 58 преди 8 години
Пич си, евала за коментара!
49
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Давай Боко...вкарай малко качествена кока на пазара. Натровихме се с тая !
48
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пуска си мустак. Имитира Ердоган но маха с опашка пред американското посолство.
47
2
 
10
 
! Отговори
TRAKIEC преди 8 години
НАСЕЛЕНИЕТО НА КАМБОДЖА СЕ НАРИЧАТ КХМЕРИ... ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ СА КОМУНИСТИ КОЙТО ВЕЧЕ НЕ СА НА ВЛАСТ ТАМ..... КХМЕРИ СА ЕТНИЧЕСКАТА ГРУПА НА КАМБОДЖА!!!!
46
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като гледам Светилото и особено като го слушам една топлина залива атлетичното ми тяло. На неговия фон се усещам гений, умен и прозорлив. И не губя надежда, щом този се е докопал да такава власт и аз ще мога да барна нещо. Имам 2 образования и 3 езика. Значи ще представям страната достойно не като него глух и сляп. И станал за смях.
45
12
 
2
 
! Отговори
журналист преди 8 години
Тракиец , много лошо миришат червените *** . Червените кхмери са приятели на БКП-БСП , ако не знаеш или се правиш на луд .
44
3
 
18
 
! Отговори
ТРАКИЕЦ преди 8 години
АМ БОКО КОГА ЩЕ ПОСЕТИ КАМБОДЖА? ДА СЕ ВИДИ С КХМЕРИТЕ
43
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бой Тошо си беше простичък но не беше лаком. Това недоразумение бандит-каратист-партиец-лъжец- крадец-и т.н. се оказа ужасяващо ***. И колкото по-остарява все повече изфирясва. Много ми е чудно тези които гласуват е го възхвяляват. Що за хора са това? Що за народ сме ние да го гледаме в очите и да се хилим на просташкото и дебелашко "остроумие".
42
1
 
18
 
! Отговори
Дядо Петър преди 8 години
Ухиленият като *** от снимката да вземе да внесе един кораб с ВИЕТНАМСКО КАФЕ.Че сме му забравили вкуса.А Фандъчката да покани петдесетина виетнамски строители.Проблемът с бездомните кучета в София щи бъде скоро решен.
41
2
 
13
 
! Отговори
Цветанка преди 8 години
Изпуснаха (питомното) пазара в Русия и сега гонят дивото,пазара в Виетнам.....И какъв стокообмен ще бъде - няма що!....
40
0
 
20
 
! Отговори
1 преди 8 години
До Анонимен-51,благодарим,не сме гладни за герберски,да ти е сладко с тях,особено на вожда ти ,по мазни са,той обича филийки със св.мас.
39
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересни субекти сте това троловете - ако беше отишъл там сърГея или Перхидрола щяхте да зеете от умиление. Сега само ядете л..на на гладно.
38
0
 
7
 
! Отговори
бд преди 8 години
Много интересно министрите в Б-я на кого ще предадат посланията на премиера?
37
2
 
9
 
! Отговори
ТРАКИЕЦ преди 8 години
АЗ ВИКАМ С КАМБОДЖА ДА СТОПЛИМ ПОВЕЧЕ ОТНОШЕНИЯТА СИ...... ВЪЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ КАМБОДЖА УА!!!! ГОЛЯМ ФЕН СЪМ ИМ КОГА ЩЕ ДОЙДЕ КАМБОДЖАНСКИЯ С НЯКВИ ПОДАРЪЦИ ОТ МЕКОНГ НЯКВИ АНАКОНДИ
36
1
 
4
 
! Отговори
ТРАКИЕЦ преди 8 години
ДО 45:ТЕ ТАМ НЕ ХАРЕСВАТ ТАКИВА ТЪМНИ СУБЕКТИ ХАХАХА
35
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да живее Българо - Виетнамската дружба!!!