Борисов разчиства, Кънев прибързва, Миков внимава…

Политическият хороскоп за вота предупреждава за възможно насилие
Обновена: 13 юни 2015 07:33 | 13 юни 2015 07:30,
53
Борисов разчиства, Кънев прибързва, Миков внимава…
Снимка: архив Булфото

Местните избори идват заредени с много предупреждения – от настроенията на хората, през действията на политиците, до … разположението на планетите.

Според политическия хороскоп на местния вот, който астрологът Алена изготви пред „Труд”, ще гласуваме в интересна звездна обстановка – съвпад на Марс и Юпитер в Дева.

Още по темата
Тя предупреждава, че ако кандидатите за участие в местните избори не са заемали до момента управленска позиция, е по-добре да се откажат, защото спечелят ли, няма да се справят и бързо ще се компрометират до степен за бъде искана смяната им.

Този аспект ни казва - не гласувайте за недоказали се управници, сочат още прогнозите на Алена. Според тях е нужно да се заложи на сигурното, дори и ако не всичко през изтеклия мандат е било добре.

Астрологът предупреждава и за физическо насилие, което ще съпроводи изборите в по-малките градове и села на вота
Изборния хороскоп на политиците пък показвал, че за Борисов денят на вота е ден на кармична разплата с враговете му. Той ще трябва да разчисти блокажи от пътя си.

Звездите съветват Радан Кънев пък да не прибързва с действията си, а Георги Първанов е в година на стабилизация. Михаил Миков обаче трябвало да е предпазлив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 8 години
До "tsotsomanski53": Малко ще те коригирам: Бойко Борисов е продажник, с мисия да служи на чужди интереси. Иначе останалото: "Глас народен - глас божи", го приемам за вярно.
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как бивше *** отказало да се деполитизира навремето ще закрива комунизъма???
30
4
 
1
 
! Отговори
tsotsomanski53 преди 8 години
Бойко Борисов е Божи пратеник, с мисия да закрие комунизма в България.... глас Народен - глас Божи!
29
3
 
1
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Българският народ оше не е дозрял да има лидер като Бойко, това е!
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лидиийке, прегледай се! Понякога помага!Ne ni ma4i, pi6i na kirilica!
27
0
 
6
 
! Отговори
До Лидия преди 8 години
Ще блажен днес, а девойко? Явно пишеш от странство и нямаш Кирилица. Защо не по живееш с нас тук и започнеш да слушаш, гледаш и усещаш тъпотата и наглостта на крадеца и убиеца на една нация. Неговото его и алчност в комбинация със страха и простотията му тласнаха българина да бяга от тук за да оцелее. Като толкова държи българина да живее достойно какво направи за това? Народа е подложен на геноцид с измами и лъжи от цялата държава, граби се безмилостно и унижава като няма светлина за нормалнос
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смотан PR. Корабът-майка ги е оттървал от контрол. Да впрегнеш астролози, за да обясняват, че видиш ли да заложим на доказаното, как боце ще се разплати, велик е, а пък опозоцията трябвало да внимава и дрън-дрън...Ай сиктир бе, аман вече! От 2001-а слушаме и гледаме колко е велик Той, колко му е рейтинга, най-добрия! Не ви ли писна вече, хора?
25
2
 
3
 
! Отговори
a преди 8 години
И гледай да не си вземеш някоя мома, която ще маа по едно кило фъстъци на футболни мачове, защото пенсията от 154 лв няма да стигне за нищо !П.П. В такъв стил е управлението на 'мъдрия' ни сегашен пръв партиен и държавен ръководител. Такива са ни и пожеланията към него.
24
2
 
3
 
! Отговори
a преди 8 години
И да не забравиш да извикаш Митьо Гестапото и местната орбита от дс да ти кумуват ? Все пак те са си 'наши' момчета от дс ...Хайде стига вече си доил овцете и вадил картофите с гранатомети !Ние знаем, че 'онова' с Чакъра си беше нещастен случай, защото ти просто се опитваше да извадиш картофите с гранатомета. Но защо от Европейския съд в Страсбург не разбират това ?Както вече казах и в панелните блокове от крайните квартали има хубави моми ... И гледай да не си вземеш някоя мома, която ще маа по едно кило фъстъци на футболни мачове, защото пенсията от 154 лв няма да стигне за нищо !П
23
4
 
5
 
! Отговори
a преди 8 години
Докога Боко ще продължава да се оплаква, че от толкова доене на овце и копаене на картофи не му оставало време да се ожени ? Защо Боко най - после не се ожени , какво чака ?Пожелавам му на Боко да излезе от политиката и да стане млад пенсионер с пенсия от 154 лв ! Тези пари не са много, но са от сърце. Когато Боко се пенсионира, ще му остане време да се ожени.Хайде, Боко, жени се вече, че заради твоята безотговорност в това отношение тази година станахме полуолигофрени ! Жени се най - после, защото ,ако не сториш това в най - скоро време, догодина ще станем цели *** !И да не з
22
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много резонно един по-долу е запитал, защо западните лидери не се дистанцират от Тикваров като се знае за гнусното му минало и разрухата която причини на България? Нима е достатъчно България да си плаща вноската за ЕС и Юнака да е Юослушко Номер Едно? А тези 7 милиона живеят без надежда за каквато и да е справедливост, лъгани и мамени във всичко загубили напълно доверието в държавността. Нима ЕС приема този *** като нормален представител на най-бедния и най-лъган народ в общността? Какво двул
21
2
 
1
 
! Отговори
lizimah преди 8 години
vie gi izbrahte,vieee...se si stoite mirno na zadnicitee
20
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колкото по-рано Рапоне изчезне толкова по-бързо ще започнем да се свестяваме от идиотщините му. България рухва икономически, социално, културно за което вина има комуниста-бандита-каратист-агент-художник-футболист-гений на мисълта и крадец на столетието. Да виждате някакво действие с което живота ще ни стане по-справедлив? Поне едно ми кажете.
19
2
 
8
 
! Отговори
до а преди 8 години
На сащ и Европа не им трябват хора с висок морал и чисто минало, защото ще почнат да се дърпат като Орбан и чехите. Колкото по-корумпирани и без морал ,толкова по-уязвими и лесни за управление.
18
2
 
8
 
! Отговори
тома неверни преди 8 години
Щом издуханият математик Константинов и предсказателката Алена(на която единственната сбъдната прогноза е ,че слънцето ще изгрее рано заранта),започнаха да се заниват с политически прогнози....вай за обекта на прогнозите им
17
3
 
7
 
! Отговори
До Гласувал за Герб. преди 8 години
Да не си ***, та си толкова безграмотен? Я, бягай да учиш.
16
0
 
6
 
! Отговори
a преди 8 години
Шаманката на Берлускони няма ли най - после да каже кога Боко ще се ожени, че от толкова доене на овце и копаене на картофи не му остава време за това ?Някой да му каже, че и в панелните блокове от крайните квартали има хубави моми ! Пожелавам му да си вземе къщовница, а не жена със 'змийски' пари !
15
1
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
до 20Така е. В БСП обаче поне има и умни глави.В ГЕРБ няма изобщо такива. Факт !ГЕРБ е партията на политическата чалга и простотия.
14
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С малки изключения червеното ви ръководство има дипломи по история на БКП.Умните глави в партията ви нямат шанс, и никога не са имали, ....за съжаление.Щото до умните ръководството ще стане за смях на кокошките.
13
0
 
7
 
! Отговори
a преди 8 години
Шаманката на Берлускони няма ли най - после да каже кога Боко ще се ожени, че от толкова доене на овце и копаене на картофи не му остава време за това ?