Борисов разчиства, Кънев прибързва, Миков внимава…

Политическият хороскоп за вота предупреждава за възможно насилие
Обновена: 13 юни 2015 07:33 | 13 юни 2015 07:30,
53
Борисов разчиства, Кънев прибързва, Миков внимава…
Снимка: архив Булфото

Местните избори идват заредени с много предупреждения – от настроенията на хората, през действията на политиците, до … разположението на планетите.

Според политическия хороскоп на местния вот, който астрологът Алена изготви пред „Труд”, ще гласуваме в интересна звездна обстановка – съвпад на Марс и Юпитер в Дева.

Още по темата
Тя предупреждава, че ако кандидатите за участие в местните избори не са заемали до момента управленска позиция, е по-добре да се откажат, защото спечелят ли, няма да се справят и бързо ще се компрометират до степен за бъде искана смяната им.

Този аспект ни казва - не гласувайте за недоказали се управници, сочат още прогнозите на Алена. Според тях е нужно да се заложи на сигурното, дори и ако не всичко през изтеклия мандат е било добре.

Астрологът предупреждава и за физическо насилие, което ще съпроводи изборите в по-малките градове и села на вота
Изборния хороскоп на политиците пък показвал, че за Борисов денят на вота е ден на кармична разплата с враговете му. Той ще трябва да разчисти блокажи от пътя си.

Звездите съветват Радан Кънев пък да не прибързва с действията си, а Георги Първанов е в година на стабилизация. Михаил Миков обаче трябвало да е предпазлив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
8
 
! Отговори
Гласувал за Герб.... преди 8 години
Г-н Борисов, искай оставка на министъра на Мвр.... Не виждаш ли, че не справя с работата... Махна всички, които поне малко вършеха работа... То някаква пародия на министър... Слаба контрол, увеличавани на Битовата престъпност, масово се пие и кара сега и стачкуващи полицаи.... Кое си не става не става...
11
1
 
9
 
! Отговори
a преди 8 години
Ако европейските лидери наистина смятат, че Боко отговаря на всичките критерии за европейски ценности, дали тогава доверието към тях няма да спадне ? Дали няма да спадне доверието към ЕС въобще ?Ако според тях Боко на всяка цена трябва да представлява държавата ни, какъв е тогава смисълът от съществуването на самия ЕС ? Толкова ли в БГ няма достойни хора с висок морал, интелект и чисто минало, които да бъдат приети от европейските лидери като част от голямото европейско семейство ?
10
0
 
12
 
! Отговори
a преди 8 години
Всички многократно сме ставали свидетели на неадекватното поведение на Боко / няма да падам на неговото ниво и затова няма да определям поведението му като *** ! / - определи пенсионерите като ' лош мат'риал ' , посъветва българските студенти в САЩ да станат овчари , каза, че пенсионерите му изяждали бюджета, хвалеше се, че бил доил овце и копал картофи и т. н.За съжаление , повече от 700000 български пенсионери мизерстват с месечна пенсия от 154 лв. За сравнение - издръжката на едно куче е 300 лв месечно, а на един затворник - 1300 лв месечно. Това е действителността , от която Бок
9
0
 
6
 
! Отговори
a преди 8 години
Някои от кметовете на дс са близки до Боко и режат лентички заедно с него . Очевидно е, че същите марионетки на дс са зависими от Митьо Гестапото .На 20.10.2012 г. в СУ имаше 'научна конференция' относно дейността на Л. Живкова и там специален гост бе не кой да е , а Митьо Гестапото от дс . Боко си е зависим от Митьо Гестапото, Бр. Аспарухов и Л. Гоцев - кукловодите на дс , а и те самите си признаха за това .
8
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей,червени ***, 50години на власт бяхте и една магистрала не можахте да построите.Сега трябва да отваряте уста само за да се извинявате на народа.Върнете парите дето раздадохте на партийните капиталисти.
7
0
 
13
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
ТЕЗИ НА СНИМКАТА И ОЩЕ ДОСТА ДРУГИ СА ЗА ТРЕПАНЕ--ПРЕДАТЕЛИТЕ СИ ПОЛУЧАВАТ ЗАСЛУЖЕНОТО ВИНАГИ
6
0
 
9
 
! Отговори
ами преди 8 години
Звездите не казват ли това,което знаем всички-всеки гледа да грабне кокала,а народа.....кой народ.....ааааа,него кучета го яли!
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен - По-поръчкова "астрология" до сега не бях чел...ми то от червена Алена какво друго
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
" бъмзи " пияндура още не се събудил.
3
1
 
9
 
! Отговори
РБ преди 8 години
Големи пуяци са тва политиците!
2
0
 
16
 
! Отговори
СМЯХ преди 8 години
СЛЕД ЦАРЯ, НАЙ-МНОГО НА АЛЕНА ВЕРВАМ !!
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Излизайте по улиците за всенародни тържества. Днес е рожденият ден на нашият цар Тиквоний Първи ! Всеки да отдели по 5 лева и да се почерпи сам с кебапчета и бира, защото царя си къта парите за "изборите" !!!