Да не си запалим черджето, трудно се гаси..

Борисов предупреди, че етнически конфликт се предизвиква лесно
Обновена: 16 юни 2015 14:14 | 16 юни 2015 13:26, Екип на Dnes.bg
248
Да не си запалим черджето, трудно се гаси..
Бойко Борисов. Снимка: БТА, архив

Искам да призова всички да бъдат по-внимателни, когато си играят с огъня, защото на базата на стабилността в България и огромната нестабилност в региона всички трябва да пазим нашето чердже, да не си го запалим.

Още по темата

Това коментира премиерът Бойко Борисов на брифинг в Министерския съвет след среща с европейския комисар по регионална политика Корина Крецу.

"Лесно става, трудно се гаси, като пожарникар ви го казвам. Много лесно се говори и се предизвиква етнически конфликт, винаги предупреждавам за него", посочи Борисов в коментар на напрежението между българи и роми.

Премиерът заяви, че няма да говори повече и допълни, че се надява "да са го разбрали тези, които си играят с огъня".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още по темата: Бойко БорисовМС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отново прави опит да приклекне пред проблема, както с тока, и отново може да падне от власт, само че сега е много по-опасно. Държавата, колкото и да не и се иска, трябва да се занимае с ромите, търпението на хората явно е изчерпано. Дотук беше лесното.
66
0
 
16
 
! Отговори
до Бойко преди 8 години
Бойко ако трябва да го палим ще го палим. Обират ни изнасилват ни псуват ни и ги издържаме със данаците ни. Още ни е лесно но след 10 години ще ни е невъзможно ще станат много а ние малко. На теб ти е лесно със охрана и високи огради ама питай бабите по селата. Какво по лошо от това. Всички Българи емигрираме невиждаш ли.Спри този ужас докато можеш. Аз не съм против тях ама така не става. Ти няма да си ви винаги премиер със охрана. Виж бъдещето. Франция Белгия Италия ги репатрира а са богати дър
65
0
 
16
 
! Отговори
славянин преди 8 години
Тиквоидът иска да ни каже: ''Българи, трайте си и от нашите (на властта) и от престъпления, за да няма конфликти и продължаваме да си живеем мирно и тихо, ние (властта) и ще продължаваме да се гаврим с вас както ни изнася, ще ви пием кръвта и вие трябва да си ТРАЕТЕ! ''Демокрация'' и толерантност към всичко зло, което ви причиняваме трябва да имате!'' Народът обаче трябва да каже: ''никаква толерантност повече към нито един душманин на народа!''
64
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1989 BULGARIA PO IKONOMIKA 20 MIASTO , SEGA NA 167 BRAVO BULGARI DEMOKRATI DAVAITE DOKATO INJTOJIM BULGARIA
63
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Черджето гори отдавна.Само че и ти, и предишните управляващи си правихте оглушки. Не чувахте плача на старците, ежедневно ограбвани, пребивани и убивани от електората, който ви е нужен, за да се задържите известно време на власт и да си тръгнете от властта като милионери.
62
0
 
16
 
! Отговори
Пожарникарю! преди 8 години
Неотдавна ти рече: "Ако се съберат 50 000 човека около някоя джамия, мен ме няма там!"Значи, абдикираш от проблема. Само че, у нас 50 000 биха се събрали около джамия само по две причини - или ако някой им стори зло, или ако някой ги подведе с ловка агитация и се опита да ги спечели за някое лошо дело. И в двата случая вината ще е на първо място у управляващите. Как така ще бягаш от такива проблеми?Ами ако 50 000 човека се съберат около православна църква, пак ли ще бягаш, а?!
61
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
pri Todor Jivkov , igraeshe toiagata i ba4kaha ,turcite nemojeha da si kajta edna duma na turski na obshtestveno miasto a sega kakvo? radvate li se bulgari?
60
0
 
29
 
! Отговори
user преди 8 години
Къде е етническият конфликт?! Нормалните хора протестират срещу престъпност ... къде и в какво е проблемът?! Защо всички трябва да си купим земя, да има проект, да мине цялата бюрокрация за ток, вода, изолации, акт 16 (разрешение за ползване), а може да си направи къща без да плаща нищо?!После във Варна реват, че общината не е направила нищо. В коя нормална държава го има това безобразие? Ограничаване правата за гласуване. Който няма основно образование да не може да гласува
59
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за 60....Снощи наистина беше велико предаване на Слави. Насълзих се когато на песента на Емил Димитров изпълнена от Борис Солтарийски започнаха да изреждат със снимки починалите ни велики актьори и певци , които Слави е имал честта да познава лично.
58
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В такъв случай ЗАПОЧНЕТЕ ДА СПЗВАТЕ И ПРИЛАГАТЕ ЗАКОНИТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА.ПРЕСТЪПЛЕНИЕ --- НАКЗАНИЕ.АКО ТОВА СА ВИ РАЗБИРАНИЯТА ЗА СТАБИЛНОСТНЕ БЛАГОДАРЯ !!!
57
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако нещо пламне после ще са виновни Станишев, Орешарски, Паметника на съветската армия и хан Аспарух
56
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До да ви кажаИ при бай Тошо бяха в гета, ама тогава рядко излизаха от там и когато бяха навън не смееха и гък да кажат, че иначе кварталния ще извади "суровачката" и ще им се види мръчкав социализма :))Макар че по едно време се опита Тошо да ги разсели из новите жилищни комплекси, бутайки гетата и нанасяйки ги из блоковете. Ама бай си продадоха хапартаментите и ае у маалата пак си се сбраа и пиене и ядене на корем с кинтите, а после - нема пари, бате.
55
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трудно се гаси..Това го помня от пожарната
54
0
 
8
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Тея да ги приказва на Местан и ДПС- арската провокаторска клика, главни виновници за това положение!!
53
1
 
23
 
! Отговори
akut преди 8 години
г-н Борисов това някак си трябва на малцинството да го обясните не на Българите
52
1
 
12
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Черджето не се пали от хората. Черджето се пали от плиткоумни и нагли партиини функционери...Като например тоя от ТПС !
51
2
 
20
 
! Отговори
кк преди 8 години
Като го гледам този човек от снимката и какво говори, направо се страхувам.Отново щрауса, демек държавата с нейните институции, ще си зарови главата в пясъка, ще излезе, че всичко в гетата е шекер. Виновни за напрежението са 20-30 футболни "хулигани", я от "Левски", я от ЦСКА, а не трупаните с десетилетия проблеми. България е просто нещастна с тези политици...
50
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като не ви харесва Борисов и ГЕРБ то тогава си стойте в мизерията и калта ,киртаци такива!Но проблема ви тепърва ще става голям и накрая някои може да отнесе един як тупаник! АЗ ИСКАМ МОЯТА ДЪРЖАВА ДА Е ЧИСТА, ПОДРЕДЕНА ,С ЯСНИ ПРАВИЛА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗА ВСЕКИ ЖИВЕЕЩ ТУК!
49
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
почна да пази свойте хора.
48
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дай да ходиме в Банкя си направием един катун, си заплюеме земята там пред къщата му и че си сковеме по една барака, к'во ще ние ? чист въздух, минерална вода, милицията ще ни пази :))) пък после ще изкаме да си купим земята по 1 лв.