Кабинетът ще влоши отношенията ни с Русия!

БСП се обяви против разполагането на военна техника у нас
183
Кабинетът ще влоши отношенията ни с Русия!
Снимка: Булфото, архив

Според лидера на БСП Михаил Миков нито българските граждани приемат, нито българските интереси налагат разполагането на военна техника , нас във връзка със събитията в Украйна.

Още по темата
От името на левицата той обвини правителството, че влизайки в тайни договорки, които целят да свалят отговорността от него за това решение, връщайки се назад в миналото относно общите ни споразумения за членство в Атлантическия съюз, не информира българското общество за това какво се случва по отношение на разполагането на техника в контекста на плановете, свързани със ситуацията в Украйна.

Той обясни, че БСП не е против отношенията със САЩ, но отношения на равноправна основа, на ясна основа, при отчитане на взаимните интереси, при отчитане на това, че в тази ситуация България ще понесе нови загуби от превръщането й в прифронтова държава.

„Ние ще продължим да бъдем последователни и ясни в позицията си.Позиция, която отговаря на интересите на българските граждани, позиция, която отговаря на дългосрочните интереси на България, позиция, която в крайна сметка отговаря на интересите на българската икономика“, заяви Миков.

По думите му в ситуация, в която се слагат и елементите на прифронтова държава и ангажирана с позициониране на военни сили техника, ще има допълнителни загуби за нашата страна и допълнително ще бъдат усложни отношенията ни с Руската федерация.

Според Миков трябва отговорен диалог, в който политическите сили да изключат елементарните си интереси в рамките на политическото позициониране преди предстоящите местни избори.

Това изисква отговорен диалог, в който и правителство, и опозиция, и всички извънпарламентарни политически сили трябва да гледат на първо място едно - интересите на България в сложната обстановка, която съществува на границите на ЕС и в Близкия Изток, завърши Михаил Миков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименГолодомор не е предизвикан умишлено от Сталин.
55
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По времето на Сталин са пращали в лагерите за корупция, черноборсаджийство, спекула. Напоследък се разкриха архивите със смъртните присъди които е подписвал - няколко хиляди души. За 30 години. В тези следвоенни времена. Днес в Америка годишно се изпълняват повече смъртни присъди отколкото по времето на Сталин в Русия. Милионите жертви на Сталин са измислица, никой руснак не знае за тях, никой няма член от семейството загинал, няма чествания, възпоменания и искания за обещетения.
54
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Блокиран в ДневникГлупак България дори и формално не е обяяввала война на СеСеСеРето, нещо повече през целия този период подържаме редовни дипломатически отношения
53
7
 
3
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 8 години
До Блокиран в ДневникВ България няма един убит евреин от немците.Равносметката е 60 000 спасени от цар Борис.А за ореха,това е бил нашият орех в нашия двор. Тези четири руски пияндета, никой не ги е канил у дома, зорлен са ни ги настанили.Репарации не търся, затова пък сега праскам рускините везде.
52
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само ще кажа че кремльовците и техните български протежета около Жоро Тарабата посягат дори и на децата на Райна Княгиня, така че не ми говорете за руска "дружба" не я искам !
51
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурно не знаеш, но жертвите на КПСС са некакви си кирливи 30тина милиона.Хитлер е дребен аматьор пред руската самоунищожителна мощ....Жертвите на Сталин са мит. Русия даде 20 милиона жертви във войната - във всяко семейство има жертва на нацистите. Видяхме марша *** полка на безсмъртните на 9ти май- 350 хиляди носеха портретите на близките си. Ако Сталин беше избил 30 милиона, нямаше да останат руснаци, къде са техните близки, никой не знае за това. Реално за разстреляни не повече от 4-5 хил
50
4
 
4
 
! Отговори
4epa преди 8 години
MIKOV E RUSKA PODLOGA !!!!!! BSP KOI INTERESI ZA6TITAVA -RUSKI ILI BALGARSKI !!!!!
49
2
 
4
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 8 години
Жертвите на КПСС?Не са ли това жертвите на откачения грузинец Джугашвили?
48
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Григорий РаспутинПълни измислици.
47
3
 
4
 
! Отговори
Мурзилка преди 8 години
Миков, наздраве!Трябва да уважаваш братушките.
46
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГоУема работа, че си разпУетем чорапите :)))
45
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименАко визираш 1944 г, СССР обявява война на България на 5.9.1944 и я окупира....Това не е вярно. Руснаците са посрещнати в България като братя с овации - има достатъчно документален материал, и снимки и кадри. Българската армия през 1944 и 1945 година се бие рамо до рамо с Червената армия срещу нацистите.
44
9
 
4
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 8 години
Немците са възпитани и са изгорили милиони евреи, руснаците застреляли един орех на двора.Извод - немците са цивилизовани, руснаците - не.Честно, дали ако пуснат газ на децата ти, Мр Старбукс, дали пак ще ги пишеш тези глупости???
43
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Миков, че има ли някой който да поддържа нормални отношения с руските бандити и убийци? Та тези изверги посегнаха на собствения си брат Украйна, а вие *** от БСП сте седнали да леете сълзи за Русия.
42
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До колчоХЕМ СИ КОЛЧО ХЕМ СИ ГОЛЧО ВЗЕМИ ПРОЧЕТИ МАЛКО ИСТОРИЯ И ЩЕ ВИДИШ ЧЕ СТАНИШЕВ ШЕФА НА ТОВА ПИАНДЕ Е ПОДПИСАЛ ОЩЕ ПРЕЗ 2006 г че БГ Е РАЗГРАДЕН ДВОР.И ОТ ТОГАВА ДО ДНЕС ВСЕ СИ ИМА ЯНКИ НА УЧЕНИЕ НО СЕГА НАЛИ НЕ СА НА ВЛАС И ПЛЮЯТ
41
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Миков,гнусно пиянде-продажник и антибългарин,нещо да направиш за България да побрите стандарта на живот,за повече работа и достойно заплащане ? За русия се притенил,гнус ме е от тебе бе,изчадие!
40
5
 
5
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 8 години
Мр Старбукс, немците наистина културно и възпитано може да ти пуснат газта, ако си по-***.Много се подвеждате по опаковката
39
11
 
12
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 8 години
Преди доста години, дядо ми разказваше:Когато дойдоха немците, настаниха ги в училището.Дисциплина от всякъде. Ходихме там и играехме с тях футбол. Даваха ни шоколади.После дойдоха съветските войски. 4 *** човека настаниха в нашата къща. По цели нощи пиене и дивашки крясъци .Имахме един орех на двора. Буднаха го със откоси стрелба.
38
7
 
5
 
! Отговори
колчо преди 8 години
Колкото и да си сляп, виждаш какво става - не се помни от колко време не е имало войски в България, колкото и да си *** - виждаш нещастните политици - министри, и президент, как псе мъчат витиевато да обяснят случващото се, не нужно да си политик , за да видиш парламента с всичките си т.наречен демократични партии, как слугуват, и то всички. Сега са се загрижили за отношенията с Русия. А помните ли вашият външен министър на площада в Киев? Така че се наредете в редичката на всички нещастници.
37
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И ние какво сме виновни, то Русия си влоши отношенията с целия свят, ама да не сме виновни ние затова, те пращаха "зелени" човечета, не ние