Общото между роми и гърци? Не искат да плащат

В Атина искали бай Тошово време, коментира бивш депутат
20 юли 2015 10:18,
55
Общото между роми и гърци? Не искат да плащат
Снимка: архив Булфото

Общото между ромите и гърците е, че не искат да плащат. Направете референдум сред ромите искате ли да плащате ток и вода, отговорът ще е: "Не", коментира бившият депутат Венцеслав Димитров в ефира на BTV.

По думите му по финансови въпроси трябва да се внимава с референдумите. Според Димитров Гърция се опитва да живее, както ние сме живели при Тодор Живков.

"И те ще поискат опрощаване на дълг, както ние сме поискали в зората на демокрацията, но няма да им разрешат, защото се водят развита държава", коментира още икономистът. Той смята, че няма как България да помага на гърците, след като сме 3-4 пъти по-бедни на глава от населението.

"Жизнено необходимо е Гърция да отвори банките, те все пак имат още доста пари в банките – около 110 млрд. евро. Гърците имат на глава от населението доста повече депозити от българите. 1/3 от парите изтеглиха през последната година", твърди икономистът.

Венцеслав Димитров заяви още, че българската банкова система е стабилна. За затварянето на КТБ обвини управителя на БНБ и отчете като грешка това, че банката не беше одържавена още миналата година.

"Сега държавата много по-трудно ще си върне парите", подчерта бившият депутат.

Според него новият гуверньор на БНБ – Димитър Радев, ще има проблем с това, че от 15 години не участва в политическия живот в страната и прави грешка, като оставя подуправителите на Искров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ZABATIAT KRADEZ SE OBADI OT MUHALA--MUHLIASALOTO SDS.
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мислели гърците,че са създали Демокрация,пък то се оказало Тарикатизация!
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За съжаление все повече българи се редят наравно с тях.
29
3
 
12
 
! Отговори
ognyanz преди 8 години
До "МИКЕЛЕ САНТИНО" Рано или късно всеки си плаща за тарикатлъка. Да не ги мислим гърците, не им е лека работата, но също така не можем да ги стигнем в близко бъдеще, а не се знае и дали някога ще можем. А нашенските роми ще трябва да си ги научим да плащат. Затова имаме политици, полиция, жандармерия, съд и т.н. и всички се издържат от нашите данъци. Трябва да ги натискаме да си вършат работата, а не да си гледат спокойствието.
28
2
 
10
 
! Отговори
МИКЕЛЕ САНТИНО преди 8 години
ВИЕ КАКВО СИ МИССЛИТЕ---ЧЕ САМО РОМИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ПЛАЩАТ ???НИКОИ НАРОД И НИКОИЕ ПЛЕМЕ НА ПЛАНЕТАТА НЕ ИСКА ДА ПЛАЩА, НО ТАМ ПРИ ДРУГИТЕ И ПРИ ВАС...Е ЧЕ ВАШТА ВЛАСТ--*** ЕЛИТА, ЯКО ВИ КОЛИ, ДЕРЕ И ЛЪЖЕ И КРАДЕ...А ВИЕ ВИКАТЕ--ПО-ГОЛЯТА БРАДВА ИСКАМ ДА ВРАТА МИ.
27
9
 
3
 
! Отговори
ром преди 8 години
ДОРИ ДА КРАДЕШ СИ Е РАБОТА така 4е не Обиждайте Ромите като ги сравнявате търтей като Гърците . Гърка трябва да се сравнява с Гибоните понеже имат САМО ЕДИН ГОЛЯМ 4ЕРВЕН ДИРНИК
26
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 27 дали е добре прецени си сам 26 000-32 000 са 800-1000 ЛЕВА да те забият някаде дето няма изгрев 6 месеца а най близкия асвалт на 3000 километра КАТО ГЛЕДА В БГ АРМИЯТА е 730 -870 стартово според длъжноста АБЕ РЕШАВАЙ СИ САМ ДАЛИ СИ Е ДОБРА
25
0
 
8
 
! Отговори
ognyanz преди 8 години
До 20: Въпреки че поста ми е изтрит, ще ти отговоря. Не исках да сравнявам днешните гърци с нашенските роми, каквито си ги знаем, защото тогава щеше да трябва да ги сравня и с нас самите, а сравнението няма да е в наша полза. Гърците имат чувство за национално достоинство в много по-голяма степен от нас, и знаят как да защитават правата си. Това не става у нас, тъй като имаме много продажници сред политиците си. Никой не може да надскочи себе си. Та да не ги оплакваме гърците, те ще се оправят.
24
0
 
10
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
Защо само с роми да се прави референдум. Защо някой си мисли че аз искам да плащам ток, вода и данъци. На никой не му е приятно да плаща за сметки дори и на германци, французи и американци.
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 22 пускаш клип за набор на професионални войници в русия и ГЛЕДАШ СТАРТОВО Е 26 000- 32 000 рубли зависимост от длъжноста...Това е добра заплата. За човек без абсолютно никаква кфалификация. И всичко ти е осигурено - дрехи, храна, есктри като медицинска помощ във военни болници и всички други привилегии на военните. В Крим тази година са се записали над 1500 доброволци в руската армия.
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен25 хил рубли е заплата за чистачка. Нормална заплата е към 50 хил рубли. А в *** според Евростат 63% живеят под прага на бедността - тоест с минималната заплата от 180 долара. При това има и 400 хил безработни които карат на социални по 180 лева. Само 10% от българите взимат заплати по 500-1000 долара и то най-вече в София в аутсорсинг офиси на чужди фирми - в иначе в *** повсеместно цари мизерия.
21
4
 
19
 
! Отговори
:) преди 8 години
Освен за глупости срещу Русия, явно се плаща добре за писане и говорене на глупости за гърците. Е, за съжаление на соросоидната банда, почти всеки българин е бил в Гърция и добре знае "колко са зле гърците". И всеки знае, че на чистия гръцки плаж не го чакат за 20 лева, а срещу 5 евро получава кафе + чадър и 2 шезлонга. Като са толкова лоши, мързеливи и нечестни гърците, ЗАЩО ЦЯЛА СОФИЯ ХОДИ НА МОРЕ В ГЪРЦИЯ, а не на Кафяво море при нискочелите чалгари?
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 22 пускаш клип за набор на професионални войници в русия и ГЛЕДАШ СТАРТОВО Е 26 000- 32 000 рубли зависимост от длъжноста
19
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 16 средна заплата от 50 000 рубли рубли ама в пропагандата РЕАЛНО 29400 ТОВА ВИ Е В РУСКАТА КО4ина
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 18Не, бъркаш. Средната в Русия беше 35 хил 2014 когато рублата беше 34 за долар. Сега е около 40-50 хил рубли в зависимост от района. В Москва е по висока - към 80 хил рубли.
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
поредния *** в българския ефир. явно чесането на гръцка тема ще продължи. българския полити не е в състояние да генерира положителна новина
16
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ognyanz Хубаво е да имаш история, като гръцката, но дали сегашният народ има нещо общо със историята си?! Сегашните египтяни какво общо имат със някогашните? Сегашните иранци какво общо имат със персите? Сегашните италианци какво общо имат с римляните? Важна е историята, но не можеш да се уповаваш само на нея !
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Rasdelqi i vladei!Ei tova dasi vdigash reitinga na garba na romite, dneshno vreme sie istenska dalavera! Pluesh ritash obijdash i sled nqkolko dni stavash pochitan politik!
14
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има ли още червени макаци да ръкопляскат на Сириза????
13
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Средна заплата Русия - 50 хил рубли ~ 950 долараСредна заплата *** - 220 долара.