БСП пусна соцбира на Бузлуджа и обеща: Справедливост!

Левицата събра хиляди под знамената на заветния връх
Обновена: 1 авг 2015 13:44 | 1 авг 2015 13:42,
179
БСП пусна соцбира на Бузлуджа и обеща: Справедливост!
Снимка: bTV

Специално създадено за БСП социалистическо пиво разхлажда хилядите симпатизанти на столетницата на заветния връх Бузлуджа.

Там левицата днес развя знамена, за да отпразнува 124 години от създаването на социалистическото движение.

Още по темата
Хилядите симпатизанти на БСП от цялата страна се събират от рано сутринта на историческия, за да чуят посланията на бившия и настоящия лидер на партията - Михаил Миков и Сергей Станишев, съобщи bTV.

Посланието на БСП тази година е "За хората! Справедливост и солидарност!"

Основната атракция обаче е специално създаденото за БСП социалистическо пиво. То се продава за 1.20 лв. и напливът за него е голям.

Пред множеството Сергей Станишев обяви, че мисията на европейските социалисти е да върнат човешкото начало, така че хората да намират повече алтернативи за себе си, съобщи пък ”Нова телевизия”.

Според него навсякъде в Европа има нужда от по-силни социални партии. Станишев нарече сегашното управление на България „управление на сделката”. И определи БСП като единствената алтернатива.

Освен с бира БСП реши да зарадва хилядите си симпатизанти и с изпълнения на Петя Буюклиева, Христиана Дънкова, Денислав Ноев, Красимира Иванова, Михаил Михайлов, Нора Караиванова, Ивет Багерова, Николай Манолов, духов оркестър "Дико Илиев" и самодейни колективи от цялата страна.

Митингът и честванията ще протекат под знаковите за левицата песни "Една българска роза", "Моя страна, моя България", "Ако си дал" и много други, обещаха от пресцентъра на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
5
 
2
 
! Отговори
кпсс преди 8 години
Сега мъждукате под ботуша на чичо Сам и се мъчите да го лизнете с нещо от рода на " братския американски народ " ноооо при него тия не вървят. Той ще ви натика в гета и резервати и ще ви пази един от друг да не се самоизядете.
103
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ало отечествения фронд такива като . Азо и ,,тигре тигре ,,ги натресе вашият пошъл милиционерскомутренски ,комсомолски извратенокомунистически гаден ,гнусни преход . Защо в другите бивши соц страни нямаше такъв преход . Ами защото там нямаше такива подмолни *** ,крадливи ,лицемерни ,слугинчета на кремъл като вас . Па не ви е и срам . *** срам комунист има ли ???????????????????????????????????????????
102
2
 
2
 
! Отговори
кпсс преди 8 години
Сега единствено на демократичния фронт ще се надявате да ви спаси. Ще правите манифестации в чест на Азис. След всеки виц на Слави Трифонов ще се биете в гърдите колко велик народ сте
101
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво сте лижели преди си е ваша работа и ако искате продължавайте и сега той путин нема да ви откаже . Обаче моля ви другари запазете тайните от интимния си живот за вас . Не ни го натрапваите моля ви не ,ни ,.е ,интересен
100
0
 
2
 
! Отговори
язе преди 8 години
Може да е от антраксовите кебапчета, Шопе...Боку и Цецо предрешени, като дюнерджии да са заложили клопка на Бузлуджа...:))
99
1
 
8
 
! Отговори
мдаа преди 8 години
Малкият Гоце на 28 год. купи хотел 5 звезден за 7.5 мил лева пари спестени от бизнеса му,и Големото Гоце до някъде му бил помогнал...а вие, ***, ходете да се редите за кебапчета на Бужлуджа
98
4
 
3
 
! Отговори
кпсс преди 8 години
Преди лижехне само един ***. Този на Кремъл. А сега десетки. Яжте сега лъскави бонбони и си спомняйте с носталгия за евтиния и спокоен живот от преди. А да не забравя. Хранете и бедните гърци. Ха ха ха. Очаквах възмездие но толкова жестоко. ...
97
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ти спомняш ли си че петър младенов още 89 г каза че селскостопанските ни предприятия , . А . П . К .са не ефективни и цялата концепция е сбъркана ,,. То още в средата на 80 то вече си беше ясно че е така те и затова разрешиха от части да има и частна собственост ,. Разбираш ли го това помниш ли го,. То още тогава беше ясно че власт ще я дадат някой ден ,но парите ,тях никога ,да другарю тях никога
96
3
 
1
 
! Отговори
кпсс преди 8 години
До 122.Да бе да. А днес цъфтиш и процъфтяваш нали ! Демокрация... ценности. ... евро интеграция....мдаа. След 8 вечерта влизаш в затвора си наречен дом и се молиш да не те оберат. Мизерията е рай за теб , радетеля на Европа , защото може и да е по страшно. Ше го търсите онова време.
95
3
 
0
 
! Отговори
БОБИ преди 8 години
До Анонимен: НЕ МИ ОБЯСНЯВАЙ КАКВИ СА ФУНКЦИИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА ! ФАКТ ЛИ СА УКАЗИТЕ НА ЖЕЛЮ ЗА ЛИКВИДАЦИЯТА НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ГОЛЕМИ ПРОМИШЛЕНИ ОБЕКТИ ?ФАКТ НЕУСПОРИМ -ОТВОРИ УКАЗИТЕ МУ В ИНТЕРНЕТ ОТ 1992 Г. И ТОГАВА И СЛЯП ДА СИ ,ЩЕ ГИ ПРОЧЕТЕШ !
94
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тази вашата хубавата подредената държава и лидера и живков вие си развалите .кой свали живков аз ли народа ли кой . Не си ли го затриха неговите другари ,та нали те същите сега са най богатите хора в страната ни данеби би да съм ас или пък останалите нещастници дето ки окрадоха червените барони като гергов ,овчаров и куп офицери от дс . Айде моля ти се
93
0
 
1
 
! Отговори
ИВАНОВ преди 8 години
До 91541 : ТОВА МИ ЗВУЧИ ,КАТО ОПРАВДАНИЕТО НА СДС ,ЧЕ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ БСП -ТЪПО УМОЗАКЛЮЧЕНИЕ ЦЕЛЯЩО ОПРАВДАВАНЕ НА ЛИКВИДИРАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ СДС -ДНЕШНИТЕ РЕФОРМАТОРИ !
92
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другарю боби когато . България обяви фалит 1990 г на власт беше . Б . С . П . Премиер . Л . У . К . А . Н. О . В .а президента винаги е имал само церемонияони функции както е по конституция .1997 когато пак фалира страната отново. . Б . С . П .с . Жан ,знаеш кой жан. Е каде видя герб къде сдс ,а къде в някоя книжка писана в москва с автографа на путин ли
91
1
 
0
 
! Отговори
МАНЧЕВ преди 8 години
До Анонимен : АЗ ПЪК , РАЗБИРАМ СЕКТАНСТВОТО , КАТО ТОВА ДА РАЗБИЕШ И ЛИКВИДИРАШ ИКОНОМИКАТА НА ЦЯЛА УРЕДЕНА ДЪРЖАВА ,КАКВАТО БЕШЕ БЪЛГАРИЯ ДО 1989 Г. !С ДВЕ ДУМИ СЕКТАНТИ СА СДС И ГЕРБ ,МАКАР ЧЕ СЕГА СА ЕДНО И СЪЩО ,САМО ЧЕ ПЪРВИТЕ ВЕЧЕ СА РЕФОРМАТОРИ , А ВТОРИТЕ ГИ НАБУТАХА ВЪВ ВЛАСТТА И ИМ ДАДОХА ПЪЛНОМОЩИЯ ,КАКВИТО НАРОДА НЕ ИМ Е ДАВАЛ !
90
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой социализъм ще търся бе този дето ни превърна в малодушно стадо ли този който открадна най хубавите години от живота ми този който ме превърна в един малък сив човечец този ли ,. Този ти го оставям на теб другарю.. Знаеш ли кой грях никога няма да ви простя ,не е този че ни оставихте бедни като църковни мишки . По големият е че душите и мечтите на хората откраднатите . Но и за вас ще има господ. Повярвай ми
89
1
 
1
 
! Отговори
БОБИ преди 8 години
До Анонимен: ДОБРЕ СИ НАРЕДИЛ ЛЪЖИТЕ ЗА БСП ,НО ТЕ СЕ ОТНАСЯТ ЗА ТЕЗИ ,КОИТО СЕГА СЕ НАРИЧАТ РЕФОРМАТОРИ И БРАТОВЧЕДИТЕ ИМ ОТ ГЕРБ ! СЕДЕСАРИТЕ , ТЕ РАЗСИПАХА И ЛИКВИДИРАХА БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ УКАЗИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА СИ ЖЕЛЕВ ОТ 1992 Г. !
88
5
 
2
 
! Отговори
кпсс преди 8 години
Ше го търсите социализъма ама ще е твърде късно.
87
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спазени обещания от БСП е като *** олимпийски шампион по плуване. Нема такова нещо.
86
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** то както тръгнало на секи час по един да загива на бузлуджа ,то за догодина няма да остане жив комунист. ..моля ви спрете им соц бирата да не е от нея
85
2
 
15
 
! Отговори
Байфидан преди 8 години
Как може млади хора да се вързват на тази пропаднала идеология.