Няма да сме гара разпределителна за бежанци

Кабинетът предлага подобни центрове да са извън ЕС
Обновена: 15 сеп 2015 12:22 | 15 сеп 2015 12:13,
34
 Няма да сме гара разпределителна за бежанци
Снимка: архив БТА

България няма вероятност да стане разпределителен център за бежанци. Това обяви външният министър Даниел Митов.

Още по темата
Така той коментира предложението на евродепутатката от БСП Илияна Йотова страната ни да се превърне в такъв център.

Вчера тя обясни, че през страната ни преминават много повече от 1600 бежанци, каквато е квотата ни на прием, посечена от Брюксел. Затова, според Йотова, най добре България, както Гърция, Италия и Унгария, да бъдем страни, които преразпределят бежанци, а не приемат нови.

“Това предложение дойде от политик, който не е фактор в Европейския съюз. Това няма да се случи и не е на дневен ред”, отсече обаче днес външният министър Миков във Велико Търново.

Той обясни и че правителството ще настоява подобни разпределителни центрове за бежанци да се правят извън територията на Европейския съюз. На подобни позиции според него били и повечето държави в Съюза.

Външният министър съобщи и че броят на секциите, които ще бъдат открити в чужбина за референдума, ще зависи от подадените заявления.  Той обясни и че не всички секции, предвидени към момента, ще бъдат разкрити, но най-голям интерес е заявен в САЩ, Канада, Великобритания, Испания и Франция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
IVo_1 преди 8 години
До IVo_1под Тая да се подразбира червената *** Йотова.
21
0
 
0
 
! Отговори
IVo_1 преди 8 години
Забелязвате ли сако как червените *** предлагат подобни планове. Да сме станели център за разпределение на Бежанци. Демек Бежанците + ( които пак БСП си дондуркат от години) и ето ти го неграмотния и миризлив електорат който могат да контролират с 5-6 кебапчета. Тая като толкова иска център да го отвори у тях и без това вече е стара, така поне всеки чужденец ще преминава облекен и задоволен. Овца ***
20
0
 
0
 
! Отговори
88 преди 8 години
Всички ФАКТОРИ да се закарат в новия завод за *** и да се приключва, че ни писна! И след тях - цветя и рози!
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На нищо не може да се надяваме при тези предателски правителства. Или ги изритваме, или надяваме ***, не, че това ще спаси главите ни. На мен лично не ми стои добре ***, а на вас?
18
0
 
11
 
! Отговори
Джихадист преди 8 години
Митов ние сега нали по команда на САЩ подкрепяме ИД кажете къде се организират центрове за доброволци за ИД. Знам че основният е в твоят роден дом на улица Козяк ама има ли и други в страната че не на всички ни е удобно в София
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
xaxax tazi mishka pravi kakvoto mu kajat usa ili ec koi si ti be palq4o !!!!!!!!
16
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Навремето Стефан Цанев каза какво ни готвят в Европа и всички бяха гневни. И като подкрепяме ЕС какво положително се случи за държавата? Да някои много се налапаха, но погледнете средностатистическия българин.
15
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първо защо наричат мигрантите от Турция бежанци. Нима в Турция живота им е застрашен! Второ - сега в Сирия настъпват Ислямистите и бягат неислямистите. А какво ще стане ако се проведе военна сухопътна акция и бъдат подгонени тези от Идил. Ще приемаме ли като бежанци бягащите крайни ислямисти!
14
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Прав еНа този демагог изобщо не може да му се вярва. Само след няколко дни ще запее друга песен.
13
0
 
20
 
! Отговори
Папата преди 8 години
Хан Тервел ги е разбирал тея работи с пазенето ан Европа и граници и рапзределния за "бежанци"...
12
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не е време разделно. Който и да е на власт трябва да се вземат крути мерки срещу настъпващите вражески сили. Вземайте пример от Орбан. Крути мерки. Повече полицаи на границата. 20 години директно за хванат трафикант. Разделяне още на границата на тези които са наистина имат нужда от убежище и прогонване на икономическите бежанци. Железни мерки.
11
2
 
2
 
! Отговори
kvartal boiana преди 8 години
ne gara, ami razpredelitelen konzlager iska da kaje efendy Mith.of.
10
5
 
28
 
! Отговори
ss преди 8 години
Най-слабия министър, който България е имала...... то бива бива, ама чак такава *** да си... срам и резил !!!
9
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Независимо дали им харесва или не, бежанците ще се заселят в Западна Европа, на хубавото и луксозното. Не защото западните политици не могат да принудят слугите си като този *** да ги заселят в техните си държави, ами защото бежанците така искат - да отидат на запад. Дори да ги разселят, те ще се върнат за 1 ден, показаха че го могат. Така че комфорта и охолния социален живот на западняците си отиде. Бежанците няма да стоят гладни, когато на запад има първо, второ и трето, те го схванаха вече
8
1
 
23
 
! Отговори
:( преди 8 години
Марионетното правителство трябва да подава оставка и да изчезва ! Водят България към пропастта ! Омръзна ми от ***, които се предлагат по посолствата - американско, руско, турско.Българи престанете да гласувате за продажници и предатели. Лъжат ви най-нагло тези ***.
7
1
 
14
 
! Отговори
жален той преди 8 години
Горкият фактор! Мистъър Йес сър или сърка, каквото се качи.
6
2
 
13
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 8 години
Че кой бежанец ползва вечно закъсняващата железница ! Ние сме разпределителната тоалетна на ЕС , защото сме първата страна от ЕС , в която пришълците се изсират !
5
0
 
8
 
! Отговори
1 преди 8 години
аааа ,без такива обвинения ! наркотиците се контролират !
4
4
 
29
 
! Отговори
mrawka преди 8 години
В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАВА ТОВА КОЕТО НАРЕДЯТ НАЧАЛНИЦИТЕ ТИ ОТ С.А.Щ. ПРЕДАТЕЛЮ МИТОВ.ТВОЯТА УЧАСТ НА НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И СЛУГА НА С.А.Щ. ТЕ ЧАКА.
3
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази марионетка остана и това да позволи, да ни направят лагери за бежанци на нашата територия, че господарите му на запад да са спокойни, да ни дават препоръки какво да правим и т.н. а ние да ги търпим.