Сидеров ми изби телефона и започна да ме рита в краката!

Собствениците на магазинчето разказват за екшъна с "Атака"
11 окт 2015 19:42,
343
Сидеров ми изби телефона и започна да ме рита в краката!
Снимка: Нова тв

Депутатът от "Атака" Десислав Чуколов ударил шамари на полицейски служител и на собственика на магазина, който стана обект на щателна проверка по настояване на Волен Сидеров.

Още по темата

Собственикът на магазина Йордан Симеонов и съпругата му Александрина коментираха скандала, който се разрази в нощта срещу събота пред клекшоп в центъра на София. Тогава Сидеров и съпартиецът му подадоха сигнал в полицията, в който твърдяха, че в магазина се продават безакцизни стоки и наркотици.

"Г-н Сидеров тръгна към мен заплашително, изби ми телефона от ръката и започна да ме рита в краката. Съпругът ми се възмути и застана между него и мен.", обясни Александрина пред Нова тв.

Йордан пък разказва как Чуколов му е ударил шамар.

"След като съпругата ми спря да снима, аз започнах да снимам. Заснех как Сидеров избутва една жена от гишето и това бе провокацията Чуколов да ме удари.", допълни той.
 
Той разказа, че за проверката на магазина на място са дошли около 40 служители на МВР.

"Тези хора бяха ангажирани, само за да гледат как Сидеров и Чуколов безчинстват", каза още собственикът на клекшопа.

"Очаквах те да ни защитят - мен, съпругата ми и бизнеса ни", разказа мъжът.

Семейство Симеонови не скри разочарованието си от отношението към тях от страна на двамата политици. Те са на мнение, че е по-добре да емигрират, ако нещата в държавата не се променят към по-добро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


343
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров е представител на законодателната власт, а не на изпълнителната, така, че той не може да разследва нищо, не може да иска лични карти на хора и др. Да подава сигнал до МВР и това, МВР може да разследва. Ама сидеров иска да се прави на мъж и затова прави селски сеири. Дреме му на него дали някъде се продават наркотици, мислите ли, че му пука? По-скоро е търсил начин пак да се говори за Юруш и да накара простите люде (които не са малко в Бг) да мислят за него като борец срещу неправдата.
173
0
 
3
 
! Отговори
seira преди 8 години
АМАН ОТ "АКТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ"!!!
172
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До На ти фактиИзобщо не бяха пияни!Изобщо!Ти си клеветник,дано ти плащат добре!А твоето са голословни твърдения,без доказателства!Не случайно Чукалов каза:Сега ще видите каква помия ще се изсипе върху нас!Имаше предвид лай-нари като теб!Егати мръсотията,егати чудото!
171
0
 
1
 
! Отговори
Li преди 8 години
Tova ne se vida no tosi na snimkata i Jena mu sa ot uj spokoinite Mutri kak imat 2magadina imoti a i v provinziata imat dalaveri siderov e prav a tia deto sa Protiv siderov sa Hora plateno na gerberite
170
5
 
12
 
! Отговори
На ти факти преди 8 години
Видимо бяха пияни тоя хора. А и обществена тайна е че волния обича да пошмърква. След две линии става безсмъртен и бие полицаи. При такава случка от морални подбуди в белите държави хвърчат оставки, но не и ямболския бек, той е безскруполен.
169
9
 
6
 
! Отговори
Дайте факти преди 8 години
На мястото присъстват поне десет души,които снимат плюс две камери на слугински телевизии.И никъде не е документирано казаното от собственика на магазина . А че там се продават без бандеролни цигари си е абсолютен факт. Били пияни-ами да са ги тествали , иначе могат да говорят каквото си искат.Пък и подозрително бързо се появиха едни момчета от позната масовка - те зад ъгъла ли чакаха. Не съм му фен,но постановката е доста елементарна за да хване декиш.
168
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидер получил в Москва директивата да създава хаос и съвестно изпълнява поръките на Вова
167
2
 
11
 
! Отговори
коко преди 8 години
Срамно е ,унизително е един шут да се държи като помешик в България.Обидно е за всички че това лице представлява част от българите.Да се пази защото един хубав ден ще попадне на достатъчно луд и преди да дойдат камерите ще го размажат като ***.А дано!В Германия за обида на полицай се влиза в затвора камо ли за посягане!!!!!
166
7
 
7
 
! Отговори
Сандокан:) преди 8 години
Два детайла от свидетелските показания на студента, който бил очевидец на екшъна: 1. Свършил лекции в 11 вечерта (!) и отишъл за биричка. 2. Сидеров го натирил от клек-шопа и студентът отишъл в Била за бира, после се върнал при клек-шопа. Първо, няма университет, в който да се провеждат лекции до 11 вечерта. Второ, няма Била, която да работи след 11 вечерта. Значи студентчето започва с две тлъсти лъжи. Дали нататък продължава с истинни показания - всеки да си прави изводите...
165
9
 
6
 
! Отговори
фан преди 8 години
Не може да се отрече обаче светкавичната намеса на МВР, прокуратура, медии и 'случайни граждани' ;)Гледах видеото, не видях къде точно сидеров вилнее нито пък как удря някой...при толкова много случайни граждани снимащи с телефони, все някой щеше да заснеме нещо, а?
164
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не си правете илюзии - в днешно време партиите са се обединили в едно и гарван гарвану око не вади! Всяка постановка като тази работи и за ГЕРБ и за ДПС и за Реформатори и за хората на статуквото. Бизнесменът от Раковски вече е доволно възнаграден, а това че е тарикат и измамник, никого не изненадва. Важното за бизнес и политическия елит е нещата да вървят по старому и всеки да дръпва чергата отвреме-навреме.
163
5
 
7
 
! Отговори
БГ преди 8 години
Сидеров= Параноя.......
162
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Т.н. първи и видни държавни ръководители като Борисов и сие имат крайната необходимост да разиграват пародии пред плебса с едно цел, отвличане на внимание. Тъй като сме невероятно *** и наивен народ, въпреки че се мислим за интелигентни, продължаваме да гледаме с овче умиление Бащицата и асистентите му, и да си го избираме втори път като добре усетихме и меда и жилото му. Той уби у нас импулса за протест срещу несправедливостта и лъжата, принизи ни до немощни свидетели на гадостите му.
161
6
 
0
 
! Отговори
Ot преди 8 години
Bravo batka po4vai nared , na 8 milliona da Im buhash shamari moje bi s tova shte opravish bg deto te izdignaha
160
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е част от сценария за ограбването на хората. Мисля, че ни чака отново финансов колапс по две причини, ужасяващата корупция и простотията на управляващите. Когато това стане ще разберете любимия герой на някои Борисов, какво е извършил спрямо народа си. И когато се осъзнае това, тези които са му асистирали ще трябва да се съдят. Него няма да може защото ще е избягал.
159
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Извинете, че ви го казвам, много *** и наивен народ пише тук. Не харесвам Сидеров но този театър който се разиграва е режисиран за отвличане на вниманието от разграбването на България. Краде се и се изнася зверски в което са забъркани управляващите като основни фигури са премиера и слугите му. Не се хващайте на дребни провокации а мислете, защо огромни престъпления се прикриват но и продължават. Основно ограбването на България!!!
158
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Два шамара, които разтърсиха света! Всчки световни агенции мълниеносно разпространиха ...Е, майтап. Всички "независими и високопрофесионални" български тв *** вече втори ден надуват балона - аферата на века, как Сидеров наритал в краката продавач на контрабандни цигари.. Пълна излагация! Пример за деградацията на "демократичното" общество. Покуратура, полиция, *** се занимават с махленска разправия, вместо да си гледат работата.
157
14
 
15
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
ПРДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА НАДУВАТЕ БАЛОНА С ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ СКАНДАЛ Е ТРЯБВАЛО ДА ВИДИТЕ ЧЕ Е СПУКАН.ВТОРИ ДЕН "НЕЗАВИСИМИТЕ" ЖУРНАЛИСТИ ОТ ВСИЧКИ МЕДИИ ИЗПЪЛНЯВАТ ПОРЪЧКАТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ.ИЗКАРАХТЕ СИДЕРОВ НАИ ГОЛЯМИЯТ МММ БОЕЦ.НИКОИ НЕ ВИ СЕ ВРЪЗВА НА ЕВТИНИТЕ ПРЕДИЗБОРНИ ДОЛНИ НОМЕРА .АТАКА ИМА ОГРОМНА ПОДКРЕПА ОТ БОЛШИНСТВОТО ИЗБИРАТЕЛИ.ТЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА БЪЛГАРСКА НАРОДНА ПАТРИОТИЧНА ПАРТИЯ.ХАИДЕ *** ПОЧВАИТЕ С МИНУСИТЕ.
156
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това семейство много угоднически се кани цял ден по ТеВетата!!!!! Горките, с какво удоволствие разказват как били "бити, пребити, тормозени" и т.н. Палячовци.
155
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този човек е много болен (психически). Явно не си пие лекарствата редовно и като ги смеси с алкохол и някои други добавки е на лице истинската му същност. Не зная какъв имунитет има, но един много як бой заслужава да види на коя земя се намира и да се изрита от Парламента.