Премиерът за стрелбата: Нелепо нещастие!

Нито са за медали, нито са за оставки, отсече Борисов
17 окт 2015 18:10,
201
Премиерът за стрелбата: Нелепо нещастие!
Снимка: архив, Булфото

Бойко Борисов определи като нелеп инцидент случая със смъртоносно простреляния мигрант край Средец.

Още по темата

Министър-председателят коментира случая пред журналисти в Доспат. Според него експертизата по случая е готова и е потвърдила, че става дума за рикошет на патрона.

Граничните полицаи в случая, според Борисов, са направили необходимото, вършили са си работата в екстремна ситуация, в тъмната част на деня при многобройна, компактна и рискова група.

"Просто нелепа нещастна случайност, никой не е искал да убие човек, така че нито са за медали, нито са за оставки, нито да продължава да се коментира по този начин инцидентът. Патрулът е действал така, както е трябвало, но 50 срещу трима е доста неравно", настоя министър-председателят.

Той заяви, че трудно би класифицирал като бежанци хората от Афганистан.

"Ние имаме армия там, която да поддържа мира в Афганистан, така че между Сирия и Афганистан има разлика и то голяма", каза Бойко Борисов.

Отзвукът в Европа след инцидента с афганистанския мигрант според премиера е, че България е най-добре пазената граница.

"Мисля, че от Босфора до Брюксел, респектът към България, уважението и зачитането на нашето мнение беше явен", заяви министър-председателят. Според него повече мерки за охрана на границата от сегашните не могат да се вземат.

"Нашата граница се пази най-добре от всички Шенгенски граници и това бе признато от висшите ръководители в Брюксел. Факт е, че (мигрантите-бел.ред.) са засечени, че патрулът е задействан така, както трябва, просто 50 на 3-ма е доста неравно", коментира Борисов.

Нека не забравяме, че да преминеш една държавна граница е престъпление, нашите момчета са си вършили работата, заключи премиерът ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе защо лъжете обществото бе, положението е много критично с тези бежанци това не, са бежанци, а главорези на ИДИЛ. Влизат в страната въоражени и никой не може да ги спре, това държава ли е или разграден двор, а при това сме външна граница на ЕС. Затваряйте границите веднага и не допускайте никой на наша територия, иначе ще стане страшно. Цялата управляваща евроатлантическа продажна мафия сте за доживотен затвор, най-малко за държавна измяна и за геноцид срещу българския етнос. Още малко и...
36
0
 
13
 
! Отговори
989 преди 8 години
Този на снимката се самоопредели - Нелепо недоразумение!
35
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма как да се даде медал на граничаря бе хора вие съвсем изкукахте по един тлъст бонус и на тримата за да не се чудят следващия път как да реагират и толкоз
34
0
 
3
 
! Отговори
доган преди 8 години
Аве другарю ти караул давалли си някога какво гласи устава или гласеше едно време може да сте го променили
33
0
 
0
 
! Отговори
до 64 преди 8 години
:)) Натиснах "+", тъй като ми звучите като детски/вдетинен вече/ хор бодра смяна - инфантилно, остарело, ... , смешно е!
32
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Премиерът за стрелбата: Нелепо нещастие! Не е нелепо нещастие Бойко, имало е престрелка, тези *** нахлуват в България въоръжени без никой да може да ги спре, като в разграден двор. А за това носиш отговорност ти и останалите от твоята мафиотска шайка. Много скоро ще ви съди народен съд всички до един предатели и безмозъчни продажни толерасти. Тези въоражените, са бягащи бойци на ИДИЛ, които се насочват към Европа смесвайки се с истинските бежанци. И на децата е ясно това. Оставка веднага!
31
0
 
15
 
! Отговори
Илко преди 8 години
Въй, въй,въй с тоя Мутрон , България не я чака нищо хубаво! имам чувството , че боко ще се разплачи заради убитият ИДИЛец, ама как няма нали неговите господари от САЩ са вложили в него! Сега той ще го отнесе!
30
0
 
16
 
! Отговори
Ганьо Балкански преди 8 години
Медала не е защото е застрелял оня. Медала е защото си е извършил служебните задължения. Както се каза в предаване вчера - "Тези тримата спокойно можеха да се скрият в храстите, до другия ден щяха да изчезнат мигрантите и новина въобще нямаше да има."
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом границата ни е най-добре охраняваната, защо все още ни унижават и дискриминират и не ни пускат в Шенген ? Страните-членки на Шенген трябва да ги е срам.
28
0
 
6
 
! Отговори
Уау!Уаууу....! преди 8 години
до ИМПЕРИАЛИСТНякой е звъннал предполагам на брадясалия от снимката когато беше в Брюксел и тоз скоропостижно хукнал към БГ! Възможно е там ББ да се изнервил и да е споменал нещо като оправдание за внезапното прекъсване на целувките със "златното МОМЧЕ"!
27
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Третата национална катастрофа се наричала Г.Е.Р.Б.
26
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нелепо нещастие на България е Б.Борисов
25
0
 
0
 
! Отговори
ВАЖНО преди 8 години
до НЕ-ВНИМАНИЕТука по радиоточката всичко си казват!!! Поздрави от $талииска махала!!!!!!!!
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прави се на болен от високо кръвно! А той си е болен от друго!
23
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е нелеп инцидент, а съвсем законорен случай. Това е резултат от неадекватна външна политика. Афганци!? Ние нали участвахме в износа на демокрация там? И демократизиралите се талибани ни посетиха.
22
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Продажник
21
1
 
12
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 8 години
Някой знае ли как е достигнало до медийте това произшествие с наглите нарушители, които не са никакви емигранти каквито ги изкарват брюкселските ***.
20
1
 
21
 
! Отговори
Един Българин преди 8 години
Голяма КРАТУНА е този Бойко !!
19
0
 
11
 
! Отговори
Уау!Уаууу....! преди 8 години
Нито са за медали, нито са за оставки, отсече Борисов---------------------------Нито СА за ..., нито СА ..., отсече Борисовпп. а малко уважение към харата, а! Какво е това отношение като, че тоя /ББ/ действително е генерал, а не само на ленторез с титли на хартия! Имам усещането, че се говори за кучетата на ББ, а не за служители на РБ! Ало ББ от кога стана нещо повече от служител на българските граждани? М! Кога стана собственик, а не просто временно изпълняващ длъжността Премиер, м?
18
5
 
6
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ! преди 8 години
Световните и български медии пишат, че от 20 дни млади мъже от Афганистан пресичат границите на РБългария.1.Опасността е ЯВНА, защото Путин сключва СЪЮЗ за ОПАЗВАНЕ на границите с всички БИВШИ съюзни републики СРЕЩУ нахлуване на АФГАНИСТАНЦИ.2.Възможно е вече да е имало ПРЕЦЕДЕНТ за РФ и да са ги "ЕКСПОРТИРАЛИ" към Сирия и оттам- към ЕС!3.ЕС да не изключва и тази възможност за "внос' на афганистанци в отлично физическо състояние.Може и чеченци да са.Ако вървят ПЕШ колко страни трябва да пресе