Не пускат ОмбудсМая в "Арена Армеец"

На прозорците са закачени плакати "Помощ" и "SOS"
26 окт 2015 16:00,
67
Не пускат ОмбудсМая в "Арена Армеец"
Снимка: Булфото, ахрив

Органите на реда не пускат омбудсмана Мая Манолова да влезе в зала "Арена Армеец", съобщи "Фокус".

Манолова е там във връзка със създалата се ситуация с преброяването на бюлетините от проведените местни избори.

Междувременно лекарски екип с носилка влезе залата, а екип на Спешна помощ качи мъж на видима възраст над 40 години в линейка.

На прозорците на "Арена Армеец" пък са закачени плакати с надписи "Помощ", "SOS", "Заключени сме".

"Апелирам ЦИК да осигури допълнителни експерти за приемане на изборните книжа в зала "Арена Армеец", заяви омбудсманът на България.

Още по темата

"В резултат на това взаимодействие целият експертен потенциал, с който разполага ЦИК , целият процес по приемане на изборните книжа трябва да бъде максимално ускорен. Могат да бъдат обмислени и други подходящи мерки, които да запазят здравето на хората, които са ангажирани с изборния процес", допълни тя.

"Задължително е да се усили експертният потенциал, на тези които приемат изборните книжа. Да се създаде такава организация, която да позволи това да се случва на повече пунктове. Няма друг начин да се ускори този процес. Трябва да бъдат включени всички експерти и хора, с които разполага ЦИК, за ускоряване на този процес", заяви Манолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
8
 
! Отговори
Новия омбутсман... преди 8 години
ТОВА Е ЧЕРВЕН "БАЛШОЙ ТЕАТЪР"!!!!!ИЗБОРНАТА ЗАГУБА НА БКП/бсп ИСКА ---------------КАСИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ В СОФИЯ!!!!!
51
2
 
12
 
! Отговори
СПОКО ,БЕ.... преди 8 години
НАЛИ ТОЯ ИЗБОРЕН ЗАКОН Е НА ...."КЮСТЕНДИЛСКАТА СЛИВА "МАЯ".....!!!ЩО НЕ ПИШАТ НЕЙНОТО ИМА НА ПРОЗОРЦИТЕ ......ЗА БЛАГОДАРНОСТ!!!!?????
50
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
разиграват постановка на Борисов. Сега и другарката о-о-м-м-бут-с-***-н се фърли да "спасява", но "лошите" не я пускат да го направи. Лекари, с престилки и носилки... Скеч, гег и чудо! Бе, кой беше во главе на ЦИК. Не е ли едно потомствено червенушче над средна възраст. Миковци, Първановци и мно-о-го масовка от разярени загубили изборите. Ако туй не е нагласена работа, здраве му кажи!
49
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всъщност резултати от изборите в София все още няма. Пропагандата от снощи беше на базата на твърдения на платени социолози. Реални резултати няма. По всяка вероятност забавянето се прави, за да се нагласят фалшиви резултати. Затова и свалиха от Интернет сайта на ЦИК.
48
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фалшифицирани избори , Фалшифицирани резултати в които участват и " българската телевизия ".Лъжат ни за някакви преброявания !
47
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как така ще заключиш толкова много хора в една зала , хората нямат въздух.Само линейки ли се допускат , никой друг. И никой не може да ги контролира.А телевизийте лъжат народа за процентите . Те са им написани преди месец !
46
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ами тези избори нали са по изборният кодекс,който буля Мая написа.тя е пряк виновник за тази свинщина,ами нали тя вкара бат Сали в парламента баш от нейният Кюстендил бе.Как аджеба баш тя ще оправя каши.Може само да ги създава.Омбудсрам!
45
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и това какво би трябвало да означава, че вчера са ни лъгали официално и по 4-те лакейски телевизии, допуснати да отразяват изборите, за резултатитеАбсоюлтна фалшификация отново, но да не забравяме, че на Цветанов в това му е силата.
44
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо не се обърне към международни правозащитни организации и наблюдатели на избори - това нито е част от нормален изборен процес, нито се спазват елементарни човешки права - хората не могат да бъдат заключени в залата, това си е незаконно задържане. Така ли се правят нормални избори в нормална правова държава?
43
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Касиране на изборите и мутрата долна банкянска да си подава оставката. Разпускане на ЦИК заради опорочаване на референдума с това че са наредили, бюлетина за референдума, да се дават само след поискване, с което се нарушават основни правила на избирателя, а именно да гласува и избира.комунизомилиционерска ***. Оставка бе пожарникар.
42
0
 
13
 
! Отговори
Мат преди 8 години
Да включат противопожарната аларма : )
41
4
 
18
 
! Отговори
Факт преди 8 години
Според Конституцията и Законът за омбудсмана трябва да я пуснат и да й окажат пълно съдействие.
40
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това се очакваше! Това са най-сложните избори, с най-грамадните протоколи до момента. Абсолютна некомпетентност на ЦИК и ОИК, пречат и на работата на ИО. Да бяха взели повече хора, това е безумие!
39
10
 
6
 
! Отговори
котаран преди 8 години
Днес защо няма нищо за оня руски плъх?
38
6
 
23
 
! Отговори
77777 преди 8 години
Там стана страшно. Май винаги когато управлява ГЕРБ, навсякъде става страшно.Ето и сега, най-много от гласувалите са гласували да става страшно за всички, не само за тях си.
37
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен няма как да не влезе да направи едно добро дело
36
16
 
8
 
! Отговори
Бан Янука преди 8 години
Правилно, в ролята си на каква иска да я пускат ?
35
1
 
12
 
! Отговори
смях преди 8 години
най-добрия изборен комикс - гарантирано
34
3
 
29
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
ПРИ ТАЗИ СИТУАЦИЯ И НЕДОПУСКАНЕТО НА ОМБУТСВАНА В ЗАЛАТА МЕКО КАЗАНО Е ДИКТАТУРА.В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ПРАВИТЕЛСТВОТО ПОДАВА ОСТАВКА ,А ПРИ НАС МУТРАТА НАРЕЖДА ДА ЗАКЛЮЧАТ ЗАЛАТА И ДА НЕ ДОПУСКАТ ДОРИ И МАНОЛОВА.МИСЛЯ ЧЕ ВСИЧКО СЛУЧВАЩО СЕ Е ЗАКОНОМЕРНО.ВСЕКИ *** НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВЛЯВАЩИТЕ.
33
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от 1997 раидоточката която слушаме е само една - РАДИО ВАШИНГТОН. и затова сем на този хал