Не се съмнявайте в психическата изрядност на Сидеров

Коалицията е стабилна, увери министър Петър Москов
Обновена: 27 окт 2015 10:09 | 27 окт 2015 10:06, Камелия Цветанова
33
Не се съмнявайте в психическата изрядност на Сидеров
Снимка: Булфото, архив

Цялата стратегия за дестабилизиране на мнозинството и правителството от страна на ДПС претърпя пълен неуспех, смята здравният министър Петър Москов.

Още по темата

"Не искам да бъда агресивен, Местан трябваше да запази достойнство. Благодаря за признанието, че стратегията не успя", коментира той по bTV.

Според него е имало внушения, че местният вот е бил подготовка за огромен трус в политиката, но това не се е случило, защото всяка партия от управляващата коалиция е потвърдила или подобрила резултата си сега.

"Коалицията е стабилна и е получила нов кредит на доверие, когато фактите и цифрите говорят, всички трябва да мълчат", отсече реформаторът.  Според него сегашната политическа коалиция трябва да се превърне в траен стратегически съюз.

"Алтернативата за ГЕРБ е или вечна опозиция или съюз, за Реформаторския блок означава невъзможност за реализиране на политика", каза Москов.

Въпреки че активността на референдума беше ниска, според него след като над 70% от участвалите в допитването са се обявили в подкрепа на въвеждането не електронно гласуване, парламентът е длъжен да се съобрази с тях и да вземе решение в тази посока.

Здравният министър смята, че ако има електронно гласуване дългата процедура по предаване на изборните книжа ще бъде значително облекчена и няма да се повтаря ада от "Арена Армеец", където представителите на секционните избирателни комисии още чакат да предадат бюлетините и протоколите на ОИК.

Москов отсече, че е недопустимо безобразие изборният процес да се превръща в изпитание за психиката и здравето на хората.

"Моята диагноза е, че от организационна гледна точка и за ЦИК и за ОИК това е тежък провал", коментира той.

Здравният министър призова хората да нямат ни най-малко съмнение в психическата изрядност на лидера на "Атака" Волен Сидеров, въпреки поредния скандал, свързан с нахлуването на националиста в сградата на НАТФИЗ.

"Тук не говорим за отклонения, а за добре програмирани действия и желание да се търси скандал", категоричен бе Москов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
0
 
! Отговори
мая преди 8 години
стига глупости и да е нормален още по лошо не му дава право никой да се смята за господ!още по лошо, значи може да го набием с чиста съвест тоя ***!
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не се съмнявайте в психическата изрядност на Сидеров, ЗА РАЗЛИКА ОТ ТАЗИ НА ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР
17
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да му бият на министъра една ваксина от неговите с живака!
16
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво става с ваксините с живак ?!
15
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Москов трябва да подаде оставка и да влезе в затвора.
14
11
 
9
 
! Отговори
жалко преди 8 години
Скандалът с Волен прикрива истинския скандал с онези ваксини .Крадецът вика дръжте крадецът.
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 19, те проблемите не подбират министър, доктор или обикновен човек, независимо какви са здравословни или други
12
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е то хубаво щом ви е стабилна коалицията, ама стига сте го повтаряли с повод и без повод. Явно не сте много убедени и малко гузен не гонен бяга....
11
0
 
5
 
! Отговори
Ала_Бала преди 8 години
Също и в моята!
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А това, горе на снимката, е погледът на един нормален ...Наистина нищо му няма на Сидеров.
9
3
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
наркотест за сидеров и компания както и москов
8
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да опит да ни се отклони вниюанието от нереалните изборни резултати, а именно почти комунистическия резултат в Бургас и без балоъаж в София, а преди изборните резултати и отклоняване вниманието на хората от новините за купуване на гласове и фалшиви адресни регистрации, чудесен сценарий, пък ще почакаме за снемане на имунитет и присъда, евала Сидеров, пак си изкара парички и ще се оттървеш леко
7
1
 
4
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
Падежите на заемите са си падежи, без значение кой е на чело. Когато, предишни правителства сключваха неизгодни сделки хеликоптери, самолети и др. глупости, никой не мрънкаше. Сега когато трябва да се плащат сметките за тия глупави сделки.. ауу тия дето взимат кредита са най-черните. Много често ги отнасят тия дето поемат последствията, а не тия дето взимат грешните решения.
6
10
 
13
 
! Отговори
диагноза преди 8 години
Москов превърна едно министерство в истинска психиатрия и лудница .Защото му е невъзможно по друг начин .В ДСБ наистина са луди и болни хора ,за разлика от Сидеров ,който прости се сражава с флага на истината.ДСБ са секта на злото .Там се кланят на парите ,а те винаги са зло !
5
9
 
14
 
! Отговори
Ку Ку преди 8 години
Другаря Москов също е за психиатър!!
4
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров може да е само клоун, костовистът Москов е със сигурност с психически отклонения. Кокаинът може да много фешън, ама не прощава.
3
5
 
6
 
! Отговори
за съжаление преди 8 години
Светът се управлява от злото наречено мулти култи.За съжаление то превзе Америка след като бе реализирано в Русия чрез СССР.Днес завладя света.Всички му се кланят (на Мамона)Всичко е бизнес и политиката е просто продължение на мафията ,,но с други средства.Който не вярва да види ка синия идеал беше изяден от мафията и му викат невъзможност да се води политика.Така е Москов.В невъзможност сте вече да сте на власт без мафията.
2
5
 
10
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
1: 16-те милиарда не стигнаха до тука.Сега взимат нови 5 и вдигат тавана на дълга с още,дори при гласуван бюджет.Това естественно няма да се напише тука.А и удобно Сидеров направи пак театрото,за да се прикрие тегленето,за което разбира се му се заплати подобаващо.От 1-вото управление на ГРОб икономиката ни е в "американска спирала" И няма измъкване.Сега като теглим заеми, заради беженаците по задължение, всичко се ускорява неконтролируему.Дори аз не искам да съм начело на тази държава!!
1
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
..Коалицията е стабилна и е получила нов кредит на доверие, когато фактите и цифрите говорят, всички трябва да мълчат", каза още министърът....Стабилност за 16 милиарда лева.АШКОЛСУН!