Сидеров чака арест в парламента, вика си подкрепление

"Атака" свиква митинг пред Народното събрание утре сутрин
Обновена: 27 окт 2015 13:17 | 27 окт 2015 12:05,
378
Сидеров чака арест в парламента, вика си подкрепление
Снимка: архив Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров чака да бъде арестуван в парламента утре. Затова партията свиква всички атакисти на протест пред Народното събрание. Призивът се върти в медиите на националистите.

Още по темата

"На 28 октомври от 8:00 ч. всички атакисти да се организираме на протест пред Народното събрание. Цацаров е наредил да арестуват лидера на "Атака" Волен Сидеров в парламента“, информират телевизията и вестникът на партията.

Митингът ще е ответен на студентския протест от вчера, когато хиляди младежи излязоха на улицата. Те изразиха недоволството си срещу Сидеров и нахлуването му в НАТФИЗ.

Националистът атакува театралната академия и студентите в нея в нощта на изборите и преди деня за размисъл. Политикът обвини младежите, че са наркомани и хомосексуалисти и поиска да се саморазправи с тях.

Заради изпълненията му главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета му, а управляващите от ГЕРБ обявиха, че започват консултации за промяна на Конституцията. С нея мнозинството ще премахне депутатския имунитет и ще остави защитата от наказателно преследване само за изказвания, направени в парламента.

Днес изтича крайният срок, в който Сидеров може да се откаже сам от имунитета си по друго искане на Цацаров. То бе отправено до шефката на Народното събрание Цецка Цачева заради хулигански действия на националиста на бул. "Раковски". Тогава лидерът на "Атака" предизвика проверка за контрабандни стоки в магазинче, а собствениците му го обвиниха, че ги е ударил.

Ако Сидеров не се откаже днес от имунитета си, утре парламентът ще трябва да сформира комисия, която да предложи на депутатите да му го отнемат или не.

Междувременно стана ясно, че мъжът, ударил Сидеров пред НАТФИЗ в неделя вечерта, също е с обвинение за хулигантство. Днес той обяви, че не е искал да напада националиста умишлено, а е станало случайно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


378
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
2
 
19
 
! Отговори
INFO. преди 8 години
Стига сте отвличали вниманието с тези спектакли.Искам да знам!Какво стана при посещението на Борисов в Брюксел?Дано не се окаже прав и един друг *** като Бареков,дето беше казал че Брюксел има намерение да ни връща 100 000 *** с БГ паспорти.
105
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Азе предлагам Баце да си тури кимоното, нали е каратистин, да отиде в Алфа и пребие Волен. Ако не е на кеф може и да го утепа за да отдъхне България и се отърве от един враг. А, че Баце ни забива с 200 000 муслимани които ще храним, че властва а не управлява, не се вижда. България я е превърнал в бакалия, продава, дава, заменя, важното е да *** и е премиер. Щото ако не е, дните му са преброени. Ще трябва да живее в бункер. А колко дълго, колкото Путин или Сретан решат.
104
7
 
11
 
! Отговори
Полицай преди 8 години
България все повече заема образа на фашисткото си подобие от 38-44 г. Политически гонения, интриги, забрани на партии, монопол над медиите, репресии над политически опоненти.
103
7
 
11
 
! Отговори
колега, преди 8 години
До РодолюбецВолен ще бъде убит , само ако си организира сам покушението Защо да го убиват ??? Ей такова шоу спретна , че се забрави за купуването на гласовете , на всички неразбории около изборите , да не говорим за бюджета догодина , да не говорим затова , че България е държавата с най-голям процент на нарастване на дълга - ама защо да говорим затова ???По интересно е за Волен Май на сценарийче ми мирише ..........
102
1
 
3
 
! Отговори
hahaha преди 8 години
До Общинаi vseki 6te vika neme butai be za6to me buta6 policai toi me udari izvinise be izvinise za6to me udari izvinise be
101
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Забелязали ли сте, че на Волен носът все по-дълъг става. Даже е почнал леко да расте на една страна. Щото ако не сте, вижте го на снимката какъв е Буратино. Хидроинженерът е бащицата му. Той го създаде.
100
2
 
4
 
! Отговори
Atakist преди 8 години
Na jenskiq pazar sa nai eftinite portokali. Kupil sym na Volen za da mu nosq kogato go priberat na toplo.
99
8
 
12
 
! Отговори
разочарован преди 8 години
Ако беше нахлул в примерно в офиса на Пропкопиев или Цветелинка и да започне да им търси сметка , за парите , за ВЕИ-тата ,бих го подкрепил А той отива да се прави на *** - арестува гейове , наркомани / така казава / и каква е целта на занятието , не разбирам Защо един път не скочи на някоя мутроолигархическа мутра ???Затова свалям доверието си от него , и ще си търся друга антиамериканска партия
98
7
 
16
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
В Румъния и другите нормални държави има осъдени министри и политици, участвали в изпълнителната власт, а у нас ще бъде осъден, а може би и убит, единственият опозиционер и коректив на престъпната власт на най-пропадналата държава в Европа!?!?!? Само на мен ли така ми се струва или този народ наистина тотално е оскотял и се е умопобъркал?!
97
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"наркомани и хомосексуалисти". За това ли се мъкне през вечер там?
96
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Биологичен мат'рял и то остатъчен ще се събере на площада! Смрад ще има до нова година от тия после....
95
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 146Абе до сега не съм видял да разобличи някой, освен един клек шоп, една стюардеса, ааа май и хвърля едни тапи по един келнер в чужбина. Ама всъщност раозбличи и кубинците, че пушат скъпи пури на Варадеро..
94
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименТи изобщо нормален ли си ???
93
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 138Е сега ще ви видим, колко сте всички нормално мислещи. До някоя детска градина ще отскочите ли преди това да си вдигнете малко самочувствието??
92
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 146Бори се той.. на думи. И най-вече като се напие :)
91
6
 
23
 
! Отговори
Марто преди 8 години
Не само трябва да махнат имунитета, а законите трябва да са три пъти по-сурови за депутатите. Депутатът трябва да е пример за обществото, а не обидна квалификация.
90
26
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора, замислете се кого подкрепята и кого искате да вкарате в затвора. Подкрепяте хората, които ограбват ежедневно България вече повече от 25 години, а искате да вкарате в затвора единственият човек, който се бори срещу Американското робство, под което е България в момента. Гласувате за тези, които плащат на *** да гласуват за тях, с пари, спечелени от престъпна дейност или откраднати от нашите собствени данъци, а се радвате, че някой е ударил човека, който ги изобличава. СРАМ!!!!!!!!!!!!!!
89
14
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тежко е да си атакист днес - 3% рейтинг и набит фюрер. Мъка, мъка...
88
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По колко пици дават на човек?
87
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Следващия набег на атакистите ще е в детска градина - там бият по-малко :))))