Десетки на шествие срещу волния Волен*

Искаха сваляне на имунитета на депутата
Обновена: 26 окт 2015 20:56 | 26 окт 2015 18:26, Веселина Йорданова
206

Снимка: Булфото

Десетки се включиха в мирно шествие срещу поведението на Волен Сидеров през изборната нощ.

Още по темата
Протестиращите тръгнаха от пл. "Св. Александър Невски" към сградата на НАТФИЗ, където Сидеров нахлу два пъти в рамките на една седмица, предаде "Фокус".

Минути преди шествието да тръгне към учебното заведение, събралите се изразиха своя протест срещу действията на народния представител чрез аплодисменти.

Протестиращите скандираха „Без имунитет”, „Искаме морал”, „Искаме законова промяна”. Обстановката беше спокойна.

Сред събралите се са студенти и преподаватели от НАТФИЗ, както и артисти и обикновени хора, които осъждат поведението на народния представител.

Протестиращите призоваваха за свалянето на имунитета на Волен Сидеров. Протестът приключи за около час, като малка част от хората изразиха желание да го продължат пред централата на "Атака". Полицейски кордон обаче им попречи и те тръгнаха към паметника на Васил Левски.

Протестиращите блокираха кръговото кръстовище на бул. "Васил Левски" и ул. "Московска".

По-рано от полицията съобщиха, че ръководството на СДВР предприема мерки по охрана и опазване на обществения ред във връзка с протестните действия.

*Информацията е обновена към 19.55 часа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
3
 
! Отговори
реалист преди 8 години
ЗАБРАВИХТЕ И ДА ПОХИЩЕНИЕТО НАД ДОГАН, АБОСОЛЮТНА ТУРСКО-*** САПУНКА. ЗАЩО НЯМАШЕ ПРОТЕСТИ , ЗАЩО НЯМАШЕ МИТИНГ? СИДЕРОВ ЛИ Е ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИЯ? НЕ Е ПРОБЛЕМА В ТИКВАТА И АНТУРАЖА МУ. *** НАРОД МНОГО *** ! ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ СЪДБАТА !
121
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Siderov ne e Problem na bG no e Udoben sa mutrite milioneri zAzarov e milioner siderov raskri sa jenata na zAzarov milionerkata salusila dunstig semi sa jalto stotinli raskri na plevneliev imota sa milioni v halkidiki i dr raboti raskriva Jade Baha Studientite i Artistite da Protest. Sa katastr v tunela sa pregasano deza sa isnasilvani jeni sa ubiistvata v bG sa Tova trabva Studientite i Artistite da protestirate
120
0
 
4
 
! Отговори
реалист преди 8 години
Не мога да разбера, ясно Волен е луд , луд ама пък толко медийно внимание?Забравихте за тефтерчето ББ+ЦЦ+ИФ , и забравихте като Герб дойде на власт как изведнъж тоя тефтер изчезна защо никой не протесираше , митинг нещо нЕ? Колкото и да е луд Болен си остава единствения който казва истината за схемите който Герб и останалите крадци правят ама..*** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА. И както се казва всеки народ си заслужава съдбата гласувахте за ГЕРБ(ПРОДАДОХТЕ СЕ) РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ КЪМ ГЛАВАТА(ТИКВАТА
119
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТРЯБВА ДА СИ ПЪЛЕН *** ЗА ДА СМЯТАШ, ЧЕ СИДЕРОВ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА БЪЛГАРИЯ.ЗАЩО ТЕЗИ ПИШЛИГАРИ НЕ ДЕМОНСТРИРАТ СРЕЩУ НАСИЛСТВЕНАТА ИСЛЯМИЗАЦИЯ НАСТРАНАТА НИ И БАЛКАНИТЕ КАТО ЦЯЛО, ИНЦИИРАНА ОТ САЩ И ПОДКРЕПЕНА ОТ ЕВРОПА
118
2
 
5
 
! Отговори
ех преди 8 години
Знаеме ги тия ..те са от протестна мрежа с американската фондация зад гърба и няколко заблудени с тях ( с *** манталитет) поведени от стдото. Волен стана мнго неудобен..както и Алфа .Време беше да му спретнат постановка
117
2
 
1
 
! Отговори
Хиляди преди 8 години
Dnes.bg, поправете си заглавието и статията, че да кореспондират на публикуваните от ВАС снимки! Десетки на трета степен виждам аз. :)
116
5
 
3
 
! Отговори
Иво преди 8 години
Болен в Сибир!
115
2
 
6
 
! Отговори
eve1 преди 8 години
Поведението на Сидеров е равносилно на поведението на талибаните в Афганистан.Винаги ме е озадачавало словосъчетанието ,,Депутатски имунитет" Кому е нужен той,срещу какво ще се имунизират депутатите,срещу народната любов ли?
114
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Волене само чрез теб разбираме колко ни е смешна дьржавата .
113
7
 
5
 
! Отговори
75 преди 8 години
До 132. Гледай ТВ. "Алфа",където има клипче, на което белокосото джудже се боксира с едно момче,което е поне с 30 г. по-млад и 30 см по висок,от белокосия,ама последния го побеждава. Така че и тук можеше да победи и полицаите и този Камен наведнъж.Ама му се насълзиха очите и се скри в полите на Деничка.
112
3
 
9
 
! Отговори
Десетки??? преди 8 години
Аз на снимките виждам поне стотици, а не десетки.Как е възможно да има журналисти, които дори на очевидното за всички бяло да казват черно?Явно човек вижда и възприема според това как и кой му плаща.
111
2
 
5
 
! Отговори
до № 153 преди 8 години
Ами много си прав ако беше шествие за друга кауза щеше де има снимка на десетина мотащи се кибици и отдолу да пише "Хиляди излязоха на протест". Но си прав че първото което хваща окото е снимката и веднага текста отгоре "Десетки" :)
110
11
 
4
 
! Отговори
Баба Яга преди 8 години
Някой забравя от къде е главатаря Бойко. БКП и СИК. Престъплението на Сидеров е, че е влязъл до портиерната на ВИТИЗ. Нито е доближавал залите с лекции, нито в коридорите. До портиера на което и заведение искате можете и без да сте депутат да "нахлуете". Защо искат да забранят телевизия Алфа"? Защото показа 1:1 случката.
109
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***....стията в София от доста време не беше правила гей парад та сега просто намери повод и също "някой" я подхраниха с финанси и "таблетки на евроатлантическото щастие" и ето ви готов гей парад.
108
5
 
5
 
! Отговори
хмм преди 8 години
"Десетки на шествие".. аз по една случайност бях на театър същата вечер и видях протеста. ВИЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА БОРИТЕ БЕ!? какви десетки леле егати я се върнете в първи клас и се научете да броите или поне се упражнявайте върху собствения си снимков материал да видим колко ще успеете да преброите.
107
20
 
12
 
! Отговори
Тълпа преди 8 години
Тълпа БЕЗДАРНИ артисчета ОБСЛУЖВАЩИ ВЛАСТА и борещи се СПОКОЙНО да си ПУДРЯТ носовете в НАТФИЗ.
106
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До засрамете се!Volene, pak li ti be.....ne ti li omruzna da se pravish na trol
105
18
 
12
 
! Отговори
засрамете се! преди 8 години
леле, колко много хора имат нужда от 50 лв! то разходки, то клечене...Умните и красивите явно подпомогнати от някой и друг лев откриха, че това е най-наболелият проблем в БГ- как Волен се държал хулигански. Абе, "умните", що не направите протест срещу задържането на хората в зала Армеец, или срещу цените на горивата, или срещу контрабандата???А, не ми казвайте- аз не съм от умните и красивите, но се сетих- не са ви платили, затова нямате проблем с гореизброеното
104
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Безотговорното поведение на Болен е огледало на целия безобразен 25-годишен политически живот! Всички сме виновни и отговорни, защото реагираме избирателно. Защо срещу най големия грабеж- КТБ, където всички загуби се социализират,т.е.ще ги плащаме ние и децата ни, защо никой не излезе да протестира срещу това престъпление, а всичко се покри??? Затова ще продължаваме да живеем трудно. Не искаме да пораснем.
103
3
 
6
 
! Отговори
rm преди 8 години
хаха, кръпканяк. *** при волен, там си ги раздавате един на друг.