Тодор Попов – другият, ромът, прибра 4% в Пазарджик

Издигнала го партията "Движение за европейска интеграция"
17
Тодор Попов – другият, ромът, прибра 4% в Пазарджик
Тодор Попов от ромската махала в Пазарджик. Снимка: bTV

Тодор Попов срещу Тодор Попов. Това се случи в Пазарджик на първия тур на местните избори и въпреки че Тодор Попов - 2 от ромската махала не проведе никаква предизборна кампания, успя да вземе 4% от гласовете.

Очевидно той беше регистриран на първия тур на местните избори с цел разсейване на гласовете, тъй като името и фамилията му са същите като на новия стар кмет на града.

Така се стигна и до балотажа, който беше спечелен от досегашния градоначалник и той пое трети мандат, този път обаче без подкрепата на ГЕРБ.

Мнимият Попов упорито се криеше по време на предизборната кампания. Единственото му участие в надпреварата беше залепването на 3000 плаката, чийто дизайн напълно копираше агитационните материали на досегашния кмет на Пазарджик.

"Моята компания, партия "Движение за Европейска Интеграция" (ДЕИ) реши да ме покрепи, да работим заедно", обясни Тодор Попов от ромската махала мотивацията да се включи в местната надпревара пред bTV.

Обяснява "слабото" си представяне на изборите с факта, че е имало още един кандидат с неговото име и така съжителите му от ромската махала "Септември" са се подвели по "оня другия Попов".

Иначе че ако не се повтаряли имената им, той очаквал да вземе поне 10% от гласовете.

Кандидатът от ДЕИ се затрудни да обясни какво е "интеграция", но настоява, че ако беше избран за кмет не би разрушил незаконните постройки в ромската махала в Пазарджик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
2
 
! Отговори
независим преди 8 години
Бойко и Цв.Цв.си изядоха опашките от яд, че не успяха да наложат в Пазарджик своя кандидат - въпреки че всички партии се обединиха срещу Т.Попов- ГЕРБ, БСП, АБВ, Атака, Предпримаческа партия, РБ и какви ли не още. Всички срещу един. Няма подобен случай в цяла България. А Бойко взел да ми говори, че в някакво си Чепеларен всички се обединили срещу неговия човек.Ай сиктир! Дойде отново ред на тоталитаризма.
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тодор Попов в Пазарджик спечели , защото кандидата на ГЕРБ е Хазартен Бос има обща фирма с Джамов държат казина , бинго и пребиват клиентите и персонала най-редовно..
9
2
 
4
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Тоя номер с паралелния кандидат не е нов,но явно върши работа!На "царските избори" имаше регистрирани 2 партии с подобно на НДСВ име и "дръпнаха" няколко процента(3.4 и 1.70).В случая си личи дългата ръка на Цецо Ухото.Все пак Пазарджик е подходящо място за ченгеджийски номера...
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой е разпечатал плакатите? Кой е направил дизайна? Кой е финансирал ромският кандидат. Ха нека сега да бъдат съдени за подвеждане на общественото мнение.
7
5
 
1
 
! Отговори
фин.еманципация преди 8 години
По добре Стани щефф президент по *** гнил е и от еврейската аристокрация демек по лъжлив и крадлив от дърт цига , арме ец и грак взети заедно , идеалния президент на *** , ако мойще не може да отиде при ромите то ромите ще отидат при мойще , този на снимката ще е да е от ДС елита .......
6
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ami Tova ziganin President ili Luna 4slgata sa bG e ok schtom USA imasche President negar d maika musulmanka saschto ne v bG da ne e ziganin togava gerb schte gladuva sa nego ne sa bsp
5
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Очаквам ром президент
4
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой е финансирал кампанията на Тодор Попов - 2 се разбра, когато видяхме противника на Тодор Попов - 1 на балотажа.
3
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Горкия, той и името си не можа да напише. Това е бъдещето което ще ни управлява един ден.
2
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Pasardjik zigani Mutri no Dr e prav Bravo toja ot gerb schopov verno li 4e ima diskoteka kafeneta obi4a kasinata gotini mladi mazki saschto ne spe4eli jalko malko zigani sa glasuvali sa nego moje bi
1
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
DOBRA HVATKA NA KOMUNISTA STAR NOV KMET TODOR POPOV.