Борисов твърд: Тероризмът ще бъде победен!

Солидарни сме с Франция, написа премиерът ни
Обновена: 14 ное 2015 10:46 | 14 ное 2015 10:17, Анисия Иванова
152
Борисов твърд: Тероризмът ще бъде победен!
Снимка: архив Булфото

България посрещна с гняв и възмущение новината за атентатите в Париж тази нощ.

Още по темата

"Моля приемете в този труден момент израза на моята солидарност с вас, на солидарността на българския народ с народа на Франция", пише министър-председателят Бойко Борисов в съболезнователния адрес до президента на Франция Франсоа Оланд и до премиера Манюел Валс, съобщиха от правителствената информационна служба.

"Потвърждавам нашата готовност за оказване на помощ в този труден за страната момент. Тероризмът ще бъде победен. Тази атака срещу Франция и ценностите, които френският народ символизира и носи, укрепва още по-силно волята ни за победа в борбата с тероризма”, пише още премиерът Борисов.

От името на българското правителство и от свое име българският министър-председател изразява искрени съболезнования на семействата на загиналите и надежда за бързо възстановяване на ранените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
22
 
! Отговори
бат Васко преди 8 години
С какво ще го побеждаваш бе Боко?! Нашата полиция не може един психично болен да изкара от тях, камо ли тероризма да бори. Добре, че никой не ни бръсне за нищо, включително и терористите, които едва ли биха хабили време и ресурси за нас.
22
0
 
26
 
! Отговори
ББ преди 8 години
Ще им сложим данък 'градина', ще им дигнем цените на винетките и ще преборим всичките терористи!
21
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само искам да питам нещо, ако случайно аз имам пропуск - кога в историята, световната, е имало такава практика срещу тероризма и врага - да го приемеш в своя състав и тогава да го обработваш? Защо ли имам бегли спомени от малкото, което съм прочел, че според устройството на държавата - тя си има граници, които стриктно се бранят от нашествия на недоброжелатели, с цел запазване на целостта и суверенитета???Явно всичките крале, ханове, царе едно време са били с грешни разбирания за държавността...
20
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С тези араби окупирали центъра на София бих си мерил приказките ако бях на мястото на Бойко. Те са си цяла армия и са на 15 минути пеша до парламента или президентството.
19
1
 
22
 
! Отговори
Тероризъм? преди 8 години
Наричайте го с истинкото му име - Ислям!
18
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борбата срещу тероризма драги ми българино се изразява в това :единен фронт срещу тероризма и пълно съдействие на всички!
17
0
 
21
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Българският избирател ще се радва повече и ще е по- благодарен когато победите ц*****ската престъпност.Сега искам Шрли Ебдо да публикува карикатура как пенсионери от с.Мечка издигат лозунг " Приемам бежанци от Париж".
16
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да , ще победим с преварена ракия от нелегалните казани и вино от бъчвите , зима иде айде да се напием ние друго не можем
15
1
 
26
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
Тази МУТРА с ВОДОНОСКА не трябва да говори от името на българският народ- защото българският народ не припознава в неговото лице -себе си ! този човек трябва да е в затвора както всички БГ политици от 26 г насам -НИЕ не сме на това мнение -когато Франция ни обиждаше когато тяхният посланик се месеше в вътрешните работи на БГ - защо вие си мълчахте -ние съчустваме на обикновенните хора от Франция - НО не и на вас - Крадливите алчни полици - накрая жертви са все бедните ползващи метрото и спирките
14
1
 
18
 
! Отговори
художника преди 8 години
...съболезнования на семействата на загиналите и надежда за бързо възстановяване на ранените...---------------------------------------------Стига с тия шаблони бе! Президент и премиер говорят и пишат едно и също... Толкова ли не може да скалъпите едно смислено съболезнование и съпричастност?????Дее,ва и политиците и съветниците ви!!!Цял свят е потресен от ТЕРОРА, а вие пускате шаблонни изрази- ЖАЛКИ СТЕ !!!
13
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
мда ще го победите ....с празни приказки
12
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тероризмът е под чадъра на нашето Правите.ствоЗа един граничен инцидент разпънаха на кръст свелия граничар В.лканДокато пенконерката Румяна Бъчварова не си ходи у дома тероризмът ще се шири необезпокояванБойко, дай й вече 20 заплати и назначи истински министър
11
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И тиквата се изходи по въпроса.
10
1
 
27
 
! Отговори
И преди 8 години
ВИЕ СТЕ ТЕРОРИСТИТЕ!!!!!!
9
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама то вие в ЕС се борите вече 8 години с тероризма, голяма борба, да не стане само пак 500 години да трябва да се борим, мам-а ви мр-ъсна!Той в България не може да се справи с терора по села и градове, над пенсионери, над българи от циигани, тръгнал с ИД да се бори.
8
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕМА СТРАШНО *** ОТ БАНКЯ. ДЮНЕРЖИИТЕ НИ ПАЗЯТ!!!! ТАКА НИ ОПАЗИХА ЧЕ САМО ВЗРИВИХА РЕЙСА В БУРГАС. ПОМНИШЛИ ИЛИ ТЕ Е ХВАНАЛА СТАРЧЕСКАТА СКЛЕРОЗА???? НЕ СИ СПОМНЯМ НЯКОЙ ДА СЕ Е СПРАВИЛ С ТЕРОРИЗМА. ТЕРОРИЗМА НЕ Е НЕЩО КОЕТО ДА ГО ОТКЪСНЕШ. ЗА ТЕРОРИЗМА СЕ ИСКАТ МНОГО СЕРИОЗНИ МЕРКИ И ЗАТЯГАНЕ НА КОНТРОЛА ПО ВСИЧКИ ГРАНИЦИ. НИКАКВИ БЕЖАНЦИ ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЕВРОПА.
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пали Бат мобила и газ да победиш тероризма Бойко ахахахахха :)Капитан Бойко, наследникът на Капитан Планета идва.
6
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това трябва да се чете прав, с ръка на сърцето и плам в очите
5
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Потвърждавал готовност да помага!! Абе ейй помогни на народа си дето тъне в мизерия и умира от глад .България изчезва като нация тиквата на Франция щял да помага.
4
0
 
22
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
Няма да бъде победен.Не ги ли наринем в пясъците да се оправят сами,така ще бъде.Армията им вече е тук,а Вие умувайте и говорете празни приказки.