Де ще му излезе краят?

Карастоянова се сравни с бялата дама в шаха, "която е важна на дъската"
20
Де ще му излезе краят?
Архив: Булфото

Депутатът Полина Карастоянова, която вече не се ползва с политическото доверие на своите от НФСБ отрече да лобира за големите производители на алкохол, да има каквито и да е обвързаности с бранша и заподозря, че причините за гнева на Валери Симеонов се крият в нещо друго.

Тя загатна, че вероятно истинската причина е деструктивна политика и не толкова добрите резултати на местните избори.

Още по темата

Мога само да правя догадки, но се надявам при един сериозен политически дебат това да се изясни, коментира Карастоянова, след като вчера Симеонов обяви, че настоява тя да бъде изключена и от парламентарната група на заседанието й във вторник, защото била лобирала за монополистите при производството на алкохол като се подписала под поправката в Закона за акцизите и данъчните складове, с която се удрят селските казани за ракия.

От думите на Карастоянова стана ясно, че тя ще се бори да остане в групата, защото не е нарушила нито правилника за работа на парламента, нито този на депутатите от ПФ.

Освен това тя получи и подкрепа на коалиционния партньор на НФСБ - ВМРО, така че най-вероятно няма да бъде изключена от групата, защото за това са нужни гласовете да 2/3 от патриотите.

Според нея искането на Симеонов да бъде отстранена от парламентарната група на патриотите е "емоционална изява, която може да бъде преосмислена".

Карастоянова коментира още, че коалицията ПФ е създадена под знака на обединението, ако когато тази кауза се загуби и партиите се явят отделно на вот, както стана при местните избори, хората са разочаровани и това се вижда и от резултатите.

Като депутат от гражданската квота пък тя била по-ценна от партийните.

"Всяка позиция, изразена от народен представител от гражданска квота е ценна, защото изразява мнението на по-голям кръг граждани от партийните ядра”, мотивира се Карастоянова.

Депутатката подчерта, че срещу една дама вчера са се изправили петима мъже и сравни себе си с бялата дама във "великата игра - шаха", която е много важна на дъската.

Отделно Карастоянова отсече, че ако се наложи пак би подписала поправките в Закона за акцизите и данъчните складове, защото са професионално аргументирани.

Според нея целта е с финансови и икономически мерки да се дисциплинира пазара и да се ограничи сивия сектор в икономиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А, разцепили се на фючърситисти и форуърдисти на селския казан,какво им е фсб-то като мятат табла с домати за дюшеши и редят люти чушки за епици.
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Депутатката подчерта, че срещу една дама вчера са се изправили петима мъже и сравни себе си с бялата дама във "великата игра - шаха", която е много важна на дъската." Като пишете, първо прочетете нещо за шаха. Дамата била много важна на дъската - дамата не е много важна, е най-силната фигура в шаха - има разлика.
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искам си ракията,че грипът идва .....вече трети месец
5
1
 
16
 
! Отговори
еееееее преди 8 години
Поредната НАМИГУША в Парламента. Безсрамница нали някой трябва да осигури белите перли на Мадам! Няма да са дребните прозводтели на вино и ракия, я!!! Тези от парламента съмсем се самозабравиха. Мменда Стоянова се мята като луда кокошка на трибуната на парламента, но забравя да каже с колко Държавниците в парламента си увеличиха заплатите и по времето на Душманката Мая Манолова, а и сега. Иначе да за пензионерите 9те лева увеличение е страшно много за БГ бюджета! Иначе задниците им свикнаха да с
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоз дзвер и той се взел на сериозно и се е самозабравил
3
1
 
25
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
-Точно тази Карастоянова- преди години се хвалеше -как като нямало работна ръка за туризма - щяла да наеме виетнамци македонци и молдовци за БГ бизнеса- а мързеливите българи да седят гладни -- Тази алчна бизнес дама е известна много отдавна още като шеф на Туризма- Нормално беше рано или късно да си покаже алчното лобистко лице - Учуден съм че Симеонов не е знаел коя е тя - в тази малка България )))
2
1
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
дамата по време на царя не беше ли свързана с алх бос
1
1
 
21
 
! Отговори
Дедо Гого преди 8 години
Аре, по-полека с егото, госпожа ! Има къде-къде по интелигентни, знаещи и можещи дами в България...И те не са с тия комплекси за малоценност.