Гаджева: 40 полицаи ни блъскаха, биеха, ритаха...

"Брадати и грозни изроди ни крещяха в НАТФИЗ", оплака се половинката на Сидеров
4 дек 2015 07:00,
306
Гаджева: 40 полицаи ни блъскаха, биеха, ритаха...
Снимка: Архив Булфото

"Това, което преживях във фоайето на НАТФИЗ, не го пожелавам и на най-големия си враг. 40 полицаи ни блъскаха и ритаха. Мен ме изхвърлиха навън със сила, а Сидеров го изкараха, душейки и ритайки го". Това разказа пред bTV Деница Гаджева - жената, от която Волен Сидеров има дете.

Още по темата

"Тези, които ми крещяха в лицето в НАТФИЗ, са една шайка изроди, брадати и грозни. Те дори не бяха и студенти", продължи тя.

По нейни думи вътрешният министър Румяна Бъчварова е дала разрешение на униформените да ги бият.

"Румяна Бъчварова дойде в НАТФИЗ, за да даде разрешение на полицаите да ни бият. Хвърляха ме и ме бутаха, въпреки че съм с операция. А Волен Сидеров го удряха, ритаха и блъскаха", оплака се Гаджева.

"На ден ни се обаждат по 20-30 души, които казват, че децата им са наркомани и учат в НАТФИЗ. Ние дори излъчихме кадри как наркодилър влиза там и продава спокойно наркотици", каза още тя.

По думите й полицаи я издирват и я търсят при майка й.

"Някакви полицаи ходят с моя снимка и ме търсят при майка ми, която е на легло. Въпросът е защо полицаи ме издирват, защо ме тормозят. Аз съм майка, която е родила преди 2 месеца", обясни жената до Волен Сидеров.

"Каня този, който иска да ми отнеме детето, да дойде вкъщи. Нека дойде, да заповяда, ако има такъв човек, който стои начело на въпросната група във Фейсбук", поясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Крайщо, твойта редовно ли ти слага рога?
128
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В момента Атака взима поне 15% ако има избори. Затова е цялата истерия.
127
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Животът е низ от върхове и спадове.Златният пръст изглежда вече не е нужен.Деянията на Волен са доста противоречиви.Ако има кауза и добри намерения да продължава въпреки гаврата,която му налагат силните на деня.Но, ако всичко това го прави от личен интерес да се спира и ,да помисли за своето семейство.Красивата му съпруга засега стои плътно до него.Но докога...
126
1
 
22
 
! Отговори
Сигма преди 8 години
"Аз съм майка, която е родила преди 2 месеца."Като е родила преди 2 месеца, да си стои в къщи и да си гледа детето, вместо да се шляе по улиците и да тормози нормалните хора.
125
1
 
15
 
! Отговори
Край преди 8 години
Много му харесвам на Волен жената. След некоя -друга година такива роги ше му насади на волния дедо, че у парламента нема да може да влезне.
124
23
 
2
 
! Отговори
ВОИН АТАКИСТ преди 8 години
Истинският АТАКИСТ е пълноправен собственик на вътрешния си свят.Колкото по-активен, свободен и отговорен е животът на човек, толкова по-добре той разбира собствените си мотиви и ценности и толкова по-трудно може да бъде манипулиран отвън.А повечето манипулации са достатъчно примитивни и неизменно ограничени от привързаността към малък на брой зоологически автоматизми страх, алчност, използвачество и масови стереотипи. Истинският АТАКИСТ поддържа пълното здраве на психиката си , благодарение на своя ВИСОК ИНТЕЛЕКТ , което включва преди всичко висока степен на самостоятелност при взимане
123
1
 
20
 
! Отговори
www преди 8 години
А млада и нежна майка що дири всред една такава шайка брадати, мустакати и други лошовати по нощите? Няма ли си бебе вкъщи за което да се грижи?
122
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Г-це, като сте родила преди два месеца - чий го дирите между шамарите?! Кой Ви е виновен, че не се гледате деето, ами сте тръгнали зулуми да правите???
121
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
волене, прибирай си версиите и купи на цялта си партия хапчета щото тия не действат
120
2
 
21
 
! Отговори
Ясно преди 8 години
Бялата златка и цялото му обкръжение са комедианти от циркова трупа към руското посолство !
119
3
 
20
 
! Отговори
ист преди 8 години
С какъвто се събереш, такава ставаш. Тази лъже на едро, но има записи.
118
2
 
16
 
! Отговори
:) преди 8 години
За да те наобиколят и да те ритат 40 полицай, трябва да си маалко по обемист, за да се сместят полицайте. Все пак 40 човека заобиколили една кола дълга 5 метра, пак няма да се съберат всички едновременно. Но защо коментираме явни лъжи не е ясно.
117
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хубава пи.ч.ка си е дени, наборо не знам как е, но с тия дроги дето се тъпче ..., абе не като тоя от казармата.
116
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гладна кокошка просо сънува. Иска и се 40 брадати да я блъскат, но си има само малък Волен.
115
1
 
22
 
! Отговори
Ду преди 8 години
Ох, тя загрижена, че и се обаждали и станала поборник срещу наркодилъри. И с операцията тръгнала по нощите..., ама лошите я ритали и нея и мъжо и. А пък майка и, а пък детето и...! Кифла. И тези хора са депутати. Те дори не знаят как да подходят към решаването на соц. и криминални проблеми, а тръгнали да се саморазправят, скандали да правят. Изкараха някой лев за Коледа от този, който финансира всички тези панаири.
114
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
40 брадати, грозни, мускулести атакисти й се изредиха и после Болен припозна детето за свое.Атакистката ку... си е просто ку...
113
1
 
30
 
! Отговори
кой е бащата на бебе преди 8 години
И тези си изкараха живота с зарибяване на интелектуално сакати *** които гласуват за тях..ха..ха . Вчера чета че за обида на полицай русенец влиза 1.5г ефективна присъда. Волен ще лежи ли за толкова като години наред тормози полицаите и му търпят обидите?
112
1
 
25
 
! Отговори
Оня преди 8 години
Даже мисля че са ги стреляли във фоайето... с гранатомети... и спец групите алфа и вимпел са ги били със палки. Даже са я хванали за краката и са били Болен Видеров с нев. Ужас
111
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Недоразуменията вече са във властта и сидеруглу отдавна и той е с тях.Гласуването не е решение. Решението е в собствен разум
110
0
 
46
 
! Отговори
Веселина преди 8 години
Като си родила преди 2 месеца, какво правиш в НАТФИЗ посред нощите, ами си не си гледаш детето по това време?!?!?!?