Гаджева: 40 полицаи ни блъскаха, биеха, ритаха...

"Брадати и грозни изроди ни крещяха в НАТФИЗ", оплака се половинката на Сидеров
4 дек 2015 07:00,
306
Гаджева: 40 полицаи ни блъскаха, биеха, ритаха...
Снимка: Архив Булфото

"Това, което преживях във фоайето на НАТФИЗ, не го пожелавам и на най-големия си враг. 40 полицаи ни блъскаха и ритаха. Мен ме изхвърлиха навън със сила, а Сидеров го изкараха, душейки и ритайки го". Това разказа пред bTV Деница Гаджева - жената, от която Волен Сидеров има дете.

Още по темата

"Тези, които ми крещяха в лицето в НАТФИЗ, са една шайка изроди, брадати и грозни. Те дори не бяха и студенти", продължи тя.

По нейни думи вътрешният министър Румяна Бъчварова е дала разрешение на униформените да ги бият.

"Румяна Бъчварова дойде в НАТФИЗ, за да даде разрешение на полицаите да ни бият. Хвърляха ме и ме бутаха, въпреки че съм с операция. А Волен Сидеров го удряха, ритаха и блъскаха", оплака се Гаджева.

"На ден ни се обаждат по 20-30 души, които казват, че децата им са наркомани и учат в НАТФИЗ. Ние дори излъчихме кадри как наркодилър влиза там и продава спокойно наркотици", каза още тя.

По думите й полицаи я издирват и я търсят при майка й.

"Някакви полицаи ходят с моя снимка и ме търсят при майка ми, която е на легло. Въпросът е защо полицаи ме издирват, защо ме тормозят. Аз съм майка, която е родила преди 2 месеца", обясни жената до Волен Сидеров.

"Каня този, който иска да ми отнеме детето, да дойде вкъщи. Нека дойде, да заповяда, ако има такъв човек, който стои начело на въпросната група във Фейсбук", поясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
4
 
12
 
! Отговори
дедо преди 8 години
,,С какъвто се събереш - такъв ставаш!,, Същата е като него! Язък за младото момиче!
88
1
 
9
 
! Отговори
един гостенин преди 8 години
173RD,Сидеров е просто един от многото костюмаджии., паразитиращи на гърба на данъкоплатците.
87
3
 
8
 
! Отговори
до 185 преди 8 години
Протестерите са най обикновенни нарко-***....сти.
86
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За самостоятелно мислещите хора е ясно, че това беше една постановка на другарката Бъчварова. Сидеров обаче сам си е виновен, защото допуска да се забърква в такива каши. Ако беше нормален политик с неговите идеи и ораторство можеше да има 20 % вот. Колкото за така наречените протестъри, това са напълно безмозъчни автомати, натиснеш им копчето и почват да работят.
85
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Gospoja Gajeva, kakav go dirite v NaFtiz? Sled kato imate detence koeto ima nujda ot maichini griji?
84
6
 
11
 
! Отговори
Съмнявам се преди 8 години
Съдейки по изявлението на госпожицата явно полицаите кротко са чакали на опашка даим дойде реда да бият, блъскат и ритат.Понякога непремерени приказки могат повече данавредят,отколкото да помогнат за защитата на някаква теза.Не съм адвокат на полицията,но казаното от Гаджева е практически трудно изпълнимо,което поражда съмнения вдостоверността му...
83
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Време е да се забранят сороските анти-български организаций в България.
82
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***.Гаджева как е дядо ти Сидеров.
81
9
 
14
 
! Отговори
PD преди 8 години
Истината е, че Волен не се вписва в, в нормата на съвременния политически елит. Елит, обличащ се строго, говорещ празно и участващ в покровителството на всевъзможни незаконни, но доходоносни бизнеси. И понеже в силовите структури има пазачи на тези интереси, на Волен редовно му правят активни мероприятия. А публиката, научена "силно да люби и мрази", за нея, четвъртата власт винаги ще намери копче, за да я задейства.И такава е ИСТИНАТА, и тя не зависи от субективната оценка на участниците.
80
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тук пишат много долни и пропаднали соросо- мислещи олиго...ни. Между другото порядъчно дрогирани.
79
6
 
26
 
! Отговори
Кой-Той преди 8 години
А какво прави една майка в 21.30 часа на място където няма работа
78
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВСИЧКИ ПРОТЕСТЪРИ СА ШВЕСТЪРИ,А БАШ ПРОТЕСТУЪРКАТА Е РАДА ДЪЛБОКАТА ,ДЕТО ВОЛЕНЧО И ГО СЛОЖИЛ НА ДЪЛБОКО
77
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Толкова проста златотърсачка не съм виждал дори не може да се изкава напъва се а не излиза нищо язък че е хубава
76
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе, жено, защо не си седнеш на *** да си гледаш детето!? И особено - да помислиш как да го възпитаваш!? Ние, нормалните хора възпитахме по едно-две-три дяца, изучихме ги и по чужбина, и те ако се върнат в тъпата държава ще пълнят осигурителните фондове за да взимаме пенсии аз и ти! Спрете да се навирате на хората като мен в очите - ти и тъпия ти мъж!
75
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ти какво търсиш там, сигурно някой брадат и мустакат, не като твоя кьосе
74
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И тази лъже като белия вожд, че може и повече :) Затова са се събрали двата, те са като две капки вода. Да са живи и здрави, пък нормалните хора си имаме мнение за тях, не е нужно да ги слушаме какво приказват тия двамата
73
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В натфиз са пълни *** повечето това е ясно, ама Волен какво търси там?
72
2
 
11
 
! Отговори
... преди 8 години
До до 143Я покожаи къде са я ритали точно таз мома? Клипчета, снимки !!! Че аз не знам за такива работи. За един преател питам...А иначе ***...ст е ***, баба ти, леля ти и прочиеЛек ден
71
3
 
12
 
! Отговори
Нане преди 8 години
А защо ви е страх да отидете във "Факултета", а? И там е бъкано с наркодилъри. И ние имаме деца. Децата на хората не са само в НАТФИЗ. Заповядайте на предпоследната спирка на автобуси 72 и 77, даже с детето ви посред бял ден и без това е слънчево времето, така че разходете го...............
70
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонмен 128Виждам, че когато се появи статия за Сидеров , Деница и Атака в този сайт всички *** са строени на клавиатурата да праскат минуси.Злобни сте, жалки сте, а на всичко от горе сте много проЗЗЗти. Да кажеш, че Веждичката ходи и говори пиян съм съгласен.Преди години с мощен удар счупи нос на полицай, но за него дело няма. Сидеров нито ходи пиян нито бие полицай, защото знае какви ще бъдат последствията.Изборите бяха тотално фалшифицирани от ГЕРБ.Доволен ли си от милиардите заеми