Гаджева: 40 полицаи ни блъскаха, биеха, ритаха...

"Брадати и грозни изроди ни крещяха в НАТФИЗ", оплака се половинката на Сидеров
4 дек 2015 07:00,
306
Гаджева: 40 полицаи ни блъскаха, биеха, ритаха...
Снимка: Архив Булфото

"Това, което преживях във фоайето на НАТФИЗ, не го пожелавам и на най-големия си враг. 40 полицаи ни блъскаха и ритаха. Мен ме изхвърлиха навън със сила, а Сидеров го изкараха, душейки и ритайки го". Това разказа пред bTV Деница Гаджева - жената, от която Волен Сидеров има дете.

Още по темата

"Тези, които ми крещяха в лицето в НАТФИЗ, са една шайка изроди, брадати и грозни. Те дори не бяха и студенти", продължи тя.

По нейни думи вътрешният министър Румяна Бъчварова е дала разрешение на униформените да ги бият.

"Румяна Бъчварова дойде в НАТФИЗ, за да даде разрешение на полицаите да ни бият. Хвърляха ме и ме бутаха, въпреки че съм с операция. А Волен Сидеров го удряха, ритаха и блъскаха", оплака се Гаджева.

"На ден ни се обаждат по 20-30 души, които казват, че децата им са наркомани и учат в НАТФИЗ. Ние дори излъчихме кадри как наркодилър влиза там и продава спокойно наркотици", каза още тя.

По думите й полицаи я издирват и я търсят при майка й.

"Някакви полицаи ходят с моя снимка и ме търсят при майка ми, която е на легло. Въпросът е защо полицаи ме издирват, защо ме тормозят. Аз съм майка, която е родила преди 2 месеца", обясни жената до Волен Сидеров.

"Каня този, който иска да ми отнеме детето, да дойде вкъщи. Нека дойде, да заповяда, ако има такъв човек, който стои начело на въпросната група във Фейсбук", поясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
3
 
2
 
! Отговори
до 143 преди 8 години
Много сте войнствен бе другарю ***....ст. По спокойно, да не получиш инфаркт.
68
1
 
1
 
! Отговори
asdd преди 8 години
До Анонимена ти си на лепило
67
9
 
8
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 8 години
Брей, тука всички излязоха експерти по отглеждане на бебета. Човек ако не е българин и не е от България ще си помисли, че в България се раждат най-много бебета в Европа и всички вече са експерти и знаят как се гледат новородени. Как било възможно майката да си остави бебето само посреднощ. Много просто как. Оставяш някой роднина да го варди докато бебето спи и ако се събуди и разплаче, да ти звъннат да се прибереш. Колко е жалко да гледаш такава злоба към една майка, без значение от коя партия е
66
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доста прекалили с дрогата пишат тука днес. Вие сте *** и като такива ще си заминете от този свят, даже няма и да разберете защото ще бъдете в опиянено състояние. Но все пак приятно пътуване.
65
11
 
8
 
! Отговори
абе преди 8 години
До АнаТова си е нейна работа. До мъжът си е. Ей, много *** народ, бе. Не защитавам Сидеров, защото това е човек с власт и властта му дава право да урежда нещата ЗАКОНОВО, а не по този дивашки начин. Но като почнете да се разправяте по махленски и да не зачитате личното пространсто на хората около вас- сте просто жа.лки. Нейна работа е къде е и на мен да ми ритат мъжа и аз ще съм до него. Не е твоя работа. Това са лични неща.
64
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво казва Гаджева !Отидохме в НАТФИЗ Волен да купи дрога за семейството ни, а и другите от групата ни също да си купят, но ония ни отказаха, от което последва скандал ! После дойде полиция и ни сритаха !
63
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая пък?! Не стига, че гаджето й за пореден път се оля с пиянските си изцепки и скандали, ами и тя тръгнала да се жалва! Писна ни от вас, вашата наглост и безпардонно поведение. Така сте се самозабравили, че не можете вече да различите черно и бяло и си мислите, че зцялата държава ще се занимава с просташкото ви поведение! Депутат и любовница му- не ни дреме за вас!
62
10
 
27
 
! Отговори
Ана преди 8 години
Госпожице Гаджева, имате новородено дете, къде ви е мястото: вкъщи или в "НАТФИЗ" ?? Кой гледа бебето, след като казвате, че майка ви е болна? И след като сте майка родила преди два месеца....какво правите по улиците в този час от денонощието?
61
9
 
12
 
! Отговори
sega преди 8 години
Това за наркотиците е сериозно. Значи толкова пари се вливат в тези силови структури, а наркодилърите са заели училищата в България и ТЕЗИ ТИПОВЕ като бият Сидеров и Деница , поне да си бяха направили труда да ПРЕГЛЕДАТ И ЗА НАРКОТИЦИ, в противен случай ОЗНАЧАВА, Ч ЕРАБОТЯТ СРЕЩУ ГРАЖДАНИТЕ, закриляйки Брендовци. Лично аз съм толкова възмутена от това свободно разпространение на наркотици, че ако политическата класа е замесена в това, както с еговори, тези хора заслужават раз.стр.ел.
60
9
 
14
 
! Отговори
браво преди 8 години
Полицаите да се наградят !.Само така трябва да се постъпва с рубладжиите.
59
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лично гледах предаването и твърдя, че тази беше абсолютно неадекватна.Много неприятна жена:никаква комуникация само предава а не приема,така че занимаването на обществото с тези индивиди си е чиста загуба на а и натоварва психически нормалните хора.
58
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо Чуколина не е на снимката?
57
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЛЪЖКИНЯ
56
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малко ви е било!
55
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами да бяхте отишли да проверявате за дрога спортната академия - те и там зобат яко! И тогава наистина щяхте да отнесете боя, който заслужавате заради хулиганското си поведение!
54
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Представям си как се е чувствала Деница да дава интервю в най-пропадналата американотурскофилска телевизия. Зрителите на най-българската телевизия АЛФА са виждали палатите, в които живеят подобия на журналисти като Цветанка Ризова, Виктор Николаев и Марияна Векилска, Лора Крумова.Тези палати с хиляда лева заплата не се купуват и строят , а става със стотици хиляди от Америка за България. Задължени са като журналисти само да плюят по АТАКА, нищо че за разлика от Сидеров са написали нула книги.
53
8
 
11
 
! Отговори
АННА ЦОЛОВА преди 8 години
БОЙКА ШИРОКАТА ИЗТЕГЛИ 20 МИЛИАРДА .ДА ПОДАРИ НА РАДКА ДЪЛБОКАТА И ЦАЦА МОЩНАТА ПО ЕДНО ИМЕНИЕ.БОЙКЕ ПОСЛЕ ЩЕ ТИ НАЦИОНАЛИЗИРАМЕ ВЕТРОГЕНЕРАТОРИТЕ,ЧАСТНАТА АРМИЯ ЯПОН 140 000 ВОЙНИЦИ.НАРКОТРАФИКА ЩЕ ЗАГУБИШ.ВСИЧКИТЕ ПАРИ КОИТО ОТКРАДНА ОТ ПЪТИЩАТА ЧАСТНАТА БАНКА НА ЦВЕТЕЛИНКА ЩЕ СТАНЕ ДЪРЖАВНА БОЙКЕ ТАКА ЩЕ ВЪРНЕШ 20 МИЛИАРДА.
52
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И чий е чадъра над бялото. Щото децата мрът, не депутати. Ако бяха депутати щеше да има всенародно веселие!
51
26
 
5
 
! Отговори
Гарибалди преди 8 години
На тези които не са съгласни с думите на Деница пожелавам час по-скоро да изпаднат те самите и близките им в подобна ситуация,,Да бъдат влачени,ритани,душени,унижавани и бити само поради това, че са пристъпили вратите на едно учебно заведение..
50
5
 
21
 
! Отговори
redordead преди 8 години
волен бори наркотика като изшмърква всичко дето намери - саможертва в името на народа - рискува собственото си здраве, да не би някой друг да се прилъже и да измшърка долния ***!С теб сме Волене, каквато и прах да намерим, ще я пращаме в централата на Батака, че да я унищожаваш!