Радан към Москов: Тръгни си! Но той май остава…

РБ се канят да искат промяна на коалиционното споразумение с ГЕРБ
12 дек 2015 07:00,
172
Радан към Москов: Тръгни си! Но той май остава…
Снимка: архив Булфото

Лидерът на ДСБ Радан Москов поиска здравния министър и свой заместник в партията Петър Москов да напусне правителството и да мине в опозиция като него.

Още по темата
Очаквам Петър Москов да се оттегли от управлението, но какво ще реши ръководството на Демократи за силна България ще се разбере в събота вечер. Това каза Кънев в ”Панорама” в петък вечер.

Както стана ясно вчера Реформаторите ще обявят решението си дали остават във властта или не на заседание във вторник. Днес пък ръководството на ДСБ се събира в Поморие, за да вземе своето решение.

Въпреки призива на Кънев да напусне кабинета, Москов засега не го прави. Според запознати здравният министър дори е обявил пред най-близкия си екип, че остава в правителството на ГЕРБ, пише ”24 часа”. Вчера Москов и Борисов са имали 10-минутна среща насаме, от която Москов излезе с коментар, че е много доволен.

Реформаторите ще искат актуализация на коалиционното споразумение с РБ, за да останат във властта, съобщава още изданието. Те ще искат гаранции, че съдебната реформа ще се случи - с конкретни текстове, които да минат в конкретни закони. ”Искаме гаранции, че няма да се случи същото отпреди 2 дни, което създаде огромна пукнатина в доверието между ГЕРБ и РБ”, обясни Найден Зеленогорски.

Зад подобно искане застава и лидерът на СДС Божидар Лукарски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ББ знае колко много е заложено зад това ще си тръгне ли Москов и предполагам ще е много щедър в обещанията към него - изтеглиха се милиарди заеми, има много пари за стимулиране на разколебани министри и депутати. И може би няма да става въпрос само за няколко линейки. Не знам какво ще се случи и дали няма да напусне, просто не вярвам да не му обещаят всичко, което поиска само и само за да го задържат и така ГЕРБ да си запази местенцата. Не твърдя как ще е, само си мисля, дано бъркам за нещо.
15
5
 
19
 
! Отговори
Калина до 12 преди 8 години
"..неподдали се на корупционното кремълско блато..."Първо, не разбирам какво пак Кремъл ти е виновен за ******тизма на нашите "лидери"? Още повече, че те откровено заявяват евроатлантическата си ориентация. Явно ей така- ти да си кажеш какво са те научили да повтаряш.И второ -историята доказва, че няма политик, който да не се поддава на корупция и манипулации!
14
6
 
4
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
до 19Ще, ще! Само един път да либерализира пазара на електроенерията и червените *** ще се поминат от студ и мизерия! Ще останете само НПО-шниците и новообрязаните!!!!
13
9
 
9
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
до 13То харно, викаш протести, но кой да ги плати!!!Посолството явно няма да се бръкне! Вече го направи за да докара такива, като Москов на държавната софра!
12
2
 
31
 
! Отговори
Вербовчик преди 8 години
Телешка пържолка, добре препечена за Пепи Москов.За да е послушен и винаги застанал на задни лапички.
11
1
 
29
 
! Отговори
Пенсионер преди 8 години
Москов пуши? Искам данък да му се удържи, как ще ползва после народните пари да се лекува?Ама-хаа!
10
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дръж кокала, Москов, здраво дръж!Долу, момче, долу! Сега легни! Дай ***, момче! Бравоооо, добро момче, добро...
9
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
САМО ПРОТЕСТИ ЗА ТЕЗИ ***-КРАДЦИ. НАРОДА СТРАДА ЗАРАДИ ТЯХ.
8
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 9Рада "дълбоката" ( както го нарочиха кадесарските слугинажни медии ) е един от малко останалите политически островчета у нас, неподдали се на корупционното кремълско блато.
7
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Московеца му се услади кокала на властта, а твърде възможно е и вкуса на мутренската пи**а да го прави щастлив.Щото изпадне ли от лодката, как го виждате - да се върне да дава упойки ли?Никогда!
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕ! ОСТАВКА! ТОВА НС Е НА МОДЕЛА КОЙ! ВЪН ОТ НС! ОСТАВКА! МАФИЯ! НЕКА ДОЙДАТ ПРОТЕСТИТЕ!
5
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой,кой е Рада дълбоката?
4
0
 
26
 
! Отговори
Бай Миле преди 8 години
А бе защо всички не си тръгнете?! И без това до сега реформи не съм видял! /пример - МВР-привилегиите по Тошово време/
3
4
 
32
 
! Отговори
Anonymen 555 преди 8 години
Не знам Волен Сидеров колко е луд,но на тоя определено му личи! А щом държи кокала,едва ли ще иска да го изпусне...А освен това с Тиквоний Велики се разбират много добре по отношение на електората....
2
8
 
20
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
Искали гаранции!???Дали са посочили банката в която да им ги приведат!??
1
5
 
37
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
Естествено, че ще остане!Да се поддържа този налудничав поглед си е твърде скъпо занимание. В опозиция ще му се наложи да се ползва само ракийка и сланинка!