Доган свика ДПС в Боянските сараи

Извънредно бистрят бъдещето на партията и Местан
Обновена: 24 дек 2015 13:25 | 24 дек 2015 13:13, Александър Попов
59
Доган свика ДПС в Боянските сараи
Снимка: Нова тв

Депутатите от ДПС започнаха да се събират в сараите на Доган, където най-вероятно ще се проведе извънредното заседание на партията, съобщи Нова тв.

До последно мястото на събитието беше крито. Беше съобщено само, че то ще се проведе, знаеше се и началният му час.

Още по темата

Множеството полиция и охрана пред Боянските сараи на Ахмед Доган подсказват, че заседанието ще се проведе именно в столицата.

Там влязоха отговорни лица на ДПС, сред които секретарят на партията Мустафа Карадайъ, депутатът Делян Пеевски, евродепутатът Филиз Хюсменова, която упорито е стягана за следващия лидер на Движението за права и свободи.

Според устава на партията, Централният съвет на ДПС има право да отстрани настоящия председател, но не и да избере нов на негово място. Това може да стане само на партийна конференция. Сега може да се очаква да бъде излъчен само временен лидер на партията.

"Действието на Местан в Кърджали предстои да бъде тълкувано от партията", заяви пред журналисти Рамадан Аталай, който пристигна за сбирката.

По думите му ДПС просто се събира за заседание на парламентарната група и заседание на Централния съвет. На въпрос във връзка с това, че все пак заседанията са извънредни, Аталай заяви, че "всичко, което се случва на Коледа е извънредно".

"ДПС е по-единна от всякога, заяви пък Джейхан Ибрямов.

"Преди Лютви Местан да казва, че днешният съвет е нелегитимен, да прочете устава на партията. Централният съвет освен от председателя, може да се свиква и от 1/3 от членовете на партията", поясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 20Дорожно-патрульная служба (ДПС)
20
9
 
11
 
! Отговори
До 21 преди 8 години
Доган не е политик.Той е един зъл гений, който е впил пипала в държавата и не и позволява да диша.Колкото Пеевски е политик, толкова и неговия шеф Доган е.Но, българинът си заслужава съдбата, щом се възхищава на своите поробители и тези, които го ограбват.
19
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Донът на мафията събира подчинените си. А мвр, данс, цацаров..им се радват.
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сякаш в НС няма зали,че сбират в Сараи-те,това що да не са на Сара стаите,а-а де го Аврам,пред врата чака на влизане и излизане за взятък,язък,бизнес класа лепнали им ВИП като им откраднат златата с реклама да вървят при надаването-това е на еди-кого и на ели-кое си изложение беше цапнато защото нагоре цената,на тез какво им цапнаха,че мълчат кат цапнати,значи нещо не е наред,я те ще цапнат,а-ха това по вреоятно щом уж се преслушват,а мяза на услушване.
17
7
 
7
 
! Отговори
до: 18 преди 8 години
Ха ха ха Дасикане Рома-българизиран ром тръгнал за шалвари да ми говори , Византия е виновна че ви допусна на Балканите
16
16
 
10
 
! Отговори
Весела Коледа!!! преди 8 години
Коледа е Християнски празник , но дали на 100% е нашия празник:Когато се приема християнството, са избити над 100 хиляди българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-и век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката.
15
4
 
14
 
! Отговори
етнически турчин преди 8 години
И каквото да прави Доган, ДПС-то е в процес на разпад и агонията на партията започна още преди година. Доган е много мъдър и умен политик и няма, като него в България, но политическия му нюх за събитията в страната се претъпиха последните години. Истината е, че ДПС- се нуждае от лидер, отговарящ на съвременната геополитическа конюнктура, а Доган със своята политическа философия на един друг строй е непригоден да ръководи партията в съвременна абсолютно различна политическа реалност.
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дорожно-постовая служба (ДПС)
13
1
 
19
 
! Отговори
бг турчин преди 8 години
Тоталитарна партия. От един човек им зависи всичко.
12
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СТИГА С ТЕЗИ ШАЛВАРИ ПО КОЛЕДА !!! НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ !!!
11
3
 
11
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 8 години
изгонете ги от бг те са продажницит.подкрепете бг турци единен народ едина държава.слава на българия
10
3
 
30
 
! Отговори
Рон Джереми преди 8 години
Доган ще смачка Местан със своя боздуган! А Местаня марш пак на бостаня! Ееех не е лесно да си екзактен. Убаво се подмазваше на Ердоганя и Давутоглуджията , ама стана тя квато стана.
9
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПЛЮВАЙТЕ БАШ ПАТРИОТИ ДОКАТО МЕСТАН НОСИ ДОКУМЕНТИ В ТУРСКОТОПОСОЛСТВО И ПРОДАВА.БЪЛГАРИЯ НА СУЛТАНА И РАДИКАЛИЗИРАТ МЮСУЛМАНИТЕ.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Ослоаз ги знам къде са ама девете грама са ми малко
7
8
 
49
 
! Отговори
zeus преди 8 години
Доган може да е всякакъв, но май е единственият политик, който реагира на външните провокации срещу България. Не съм чул Борисов или Митов да са казали нещо срещу филма на Ал Джазейра, а трябваше, значи става с тяхното съгласие. Доживяхме дотам един турчин да е по-българин от управляващите ни тикви!
6
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На най-големия християнски празник ни занимавате с проблемите на османската ***. Господ да ви накаже. Вие сте предатели!
5
5
 
8
 
! Отговори
Брайвик преди 8 години
до 7Прав си, не съм от вашето село София. От Осло съм!Пак питам: Адреса на тази среща???
4
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смятайте каква показност от Доган- като в мутренските години- Босът си свиква подчинените си в къщата си и за разлика от тогава където мутри само ги охраняваха такива срещи, сега полицията ни е ангажирана с тази охрана...Иначе не сме мутренска държава. Нееееееее.....
3
4
 
19
 
! Отговори
Калитко преди 8 години
Там ли да занесем бомбата?
2
4
 
19
 
! Отговори
Поп преди 8 години
На Коледа стават чудеса!!! ДуПеСе си отиват веднъж завинаги, не само от властта, но и от политическия живот на БЪЛГАРИЯ!