Местан редом до посланика на Турция – в Могиляне

В селото има възпоменателен митинг за Възродителния процес
Обновена: 26 дек 2015 11:56 | 26 дек 2015 10:57,
245
Местан редом до посланика на Турция – в Могиляне
Снимка: архив Булфото

Детронираният лидер на ДПС Лютви Местан се появи в село Могиляне, където предстои провеждането на възпоменателен митинг, посветен на годишнина от Възродителния процес.

Още по темата
Местан пристигна заедно с посланика на Турция у нас Сюлейман Гьокче и турския консул в Пловдив. С тях беше и областния лидер на ДПС в Кърджали Бахри Юмер, съобщи ”Нова телевизия”.

В Могиляне днес българските турци отбелязват годишнина от събитията през 1984 година. На този ден именно там умират четирима български турци, сред които и 17-месечната Тюркян.

Местан и посланикът на Турция са придружени от още около стотина души. Те обаче са на около половин километър от Тюркян чешма и вероятно няма да се смесят с другите хора. 

Наблюдава се засилено присъствие на турски дипломати.

В Могиляне пристигна и триумвиратът, който в момента управлява ДПС. Временните лидери обаче се разминаха с Местан и до среща не се стигна, информира "24 часа".
 

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


245
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали имаше проект за огромен паметник на Левски на турската граница,какво стана.Отпадна ли този проект или пак го стопираха нашите толерантни политици.
35
1
 
10
 
! Отговори
до 36 преди 8 години
Бъркаш в тези страни системата е Тоталитарно-Корупционна принадлежаща На световните Еврейски Банки Това ли е Демократичното да ти диктуват Външните и Вътрешните политики в Държавата и въз основа на това да Продаваш Суверинитета и Интересите на Страната за едно погалване по главата
34
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Българин,, А ти ако беше прекръстен от Христо на Хасан как щеше да се чувстваш, примитиве?"Като искам да се казвам Христо, няма да ходя да живея в Турцияа ти като искаш да си Хасан, чий го дириш в България?
33
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Време е да съберем пари за да се построи големият паметник на Левски до Капитан андреево,както и да се направи голяма църква на входа ни с Турция,чийто камбани да се чуват до Константинопол.Нека всички които влизат през тази граница знаят,че ги гледа Левски и че тук започва християнска Европа.Трябват пари за това,но нека се наеме някой да ги събере и да ги построим.
32
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мен,цялата работа около оттеглянето на Доган и заместването му с Местан и сега новата рокада цели "изчистването" и илюзията "облагородяване" на образа на Доган като политически лидер.Това разбира се е планирано още при оттеглянето му.
31
1
 
22
 
! Отговори
Антисоросоид® преди 8 години
До Българин,, А ти ако беше прекръстен от Христо на Хасан как щеше да се чувстваш, примитиве?"Според теб какво са правили турците при 5-вековното ,,Османско присъствие"?
30
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един ден в Европа ще има нужда от втори Xитлep и той ще се появи.Тогава всички ще го последват и нека не се питат историците защо.
29
3
 
31
 
! Отговори
Трактор преди 8 години
Време е да организираме възпоменателен митинг в памет на загиналите през турското робство, като поканим руския посланик и руски дипломати
28
4
 
1
 
! Отговори
Петър преди 8 години
До Анонимен 7Защото само в последно изброената от теб държава има диктатура. Останалите са демократични държави.
27
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нашият външен министър да мине по стъпките на българските бежанци от Мала азия до България и да оставя цветя по пътя.По едно цвете за всеки изклан български бежанец да пуска,по пътя ще направи цветен килим до България.А от сълзите на бежанците река може да потече.Цели родове са затрити,имотите на хората и целият им живот е разсипан под ударите на турският ятаган.Но няма кой да го чества това,ние сме "толерантни" будали които са наведени с дупета към Анкара и чакаме да ни .......
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стоте Гавази на Али Баба(Местан) чакаТ край Чушмята и лъскат БАРУТЛИЙКИТЕ
25
17
 
9
 
! Отговори
Българин преди 8 години
До 22: А ти ако беше прекръстен от Христо на Хасан как щеше да се чувстваш, примитиве?
24
3
 
17
 
! Отговори
Фесконтрол преди 8 години
Гьокче нон грата в България!
23
1
 
9
 
! Отговори
яде сланина преди 8 години
ПИСЛЮЛ АГА
22
2
 
25
 
! Отговори
Турски дипломати ?? преди 8 години
" Наблюдава се засилено присъствия на турски дипломати "Това като го прочетох , ми напомни засилено присъствие на полицай , да се спазва реда !А то на Турски дипломати ? Организирано на дипломатическо ниво ?Какво казва българското правителство ? Дипломатите бая подривна дейност взеха да водят и не им се прави забележка !
21
7
 
18
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 8 години
Очаква се скоро да пристигне Волен Сидеров под ръка с руския посланик, придружени от група атакисти Веселбата е гарантиранаОчаквайте подробности!
20
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ай стига сти ривали като имаме непоносимост към руските мекерета кво да кажем
19
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вижте колко са жалки нашите политици,даже и не си отварят устичките да споменат гара Буново,Илиева нива,Батак и другите места където са избити хиляди българио от турците.Да не говорим,че подмениха и историята в учебниците,махнаха патриотичните стихове и песни.Нямам думи.колко много национални предатели ни управляват. Странното е,че българският народ си трае и се псуваме на герберисти,комунисти и др.А онези съсипаха държавата и народността ни.Дано ни прости Бог бездушието ни
18
4
 
23
 
! Отговори
художника преди 8 години
След като го изритаха от ДПС, Местан отчаяно си търси гръб, на който да се облегне. Турция, след като изгуби своето лоби в ДПС, отчаяно се опитва да създаде нова структура в лицето на Местан, която отново да разделя Българите и Мюсюлманите.А тая ПАРОДИЯ с "възродителния" процес е поредната гавра с паметта на загиналите от решенията на един отдавна отминал ТОТАЛИТАРЕН режим.ПОДЛОСТТА на ПОДЛЕЦИТЕ продължава !!!
17
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Липсва само Тиквата. Неговото място също е там, щото само преди дни се целува и прегръща с Ердоган, обича също да си пие кафето с Местан..