Младите в ДПС: Местан и Сие да напуснат парламента!

"Оставането им ще е срещу интереса на България"
7 яну 2016 10:30,
83
Младите в ДПС: Местан и Сие да напуснат парламента!
Снимка: архив Булфото

Изключеният от ДПС Лютви Местан и петимата депутати, които обявиха, че  излизат от  партията, да напуснат и парламента, призоваха в декларация от младежката организация на движението.

Още по темата

Младите депесари наричат шестимата отцепници и осъждат решението им да останат депутати. "Те са избрани с листите на ДПС и на практика подменят вота на избирателите на ДПС", пишат младежите.

Те настояват отцепниците да бъдат сменени от автентични партийни представители от структурите на ДПС, които да продължат да отстояват политиките на партията.

"Ние, младежите на ДПС, категорично се противопоставяме на всяко друго решение на отстъпниците освен напускане на Българския парламент", се казва още в позицията на организацията.

Според младите депесари оставането на Местан и хората му в парламента ще бъде против националния интерес на България.

"Очакваме на първото заседание на парламента за 2016 г. Лютви Местан, Айдоан Али, Венцислав Каймаканов, Мариана Георгиева, Хюсеин Хафъзов и Шабанали Дурмуш да подадат своите оставки", пишат младежите.

Декларацията им става ясна часове преди отстраненият лидер да даде пресконференция в София днес. Очаква се той да отговори на въпроса дали ще създаде нова партия след изключването си от ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 11:08Атака - съветска, БСП - руска, ГЕРП - прокремълска !Други въпроси есть?
27
3
 
8
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
ДПС като цяло да напуснат политическия живот в страната
26
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мене ме интресува кога внучката на Тодор Живков че бъде съдена за делата на дедо си , тоест Смяната на Имената , за друго сам ви го турил отзад
25
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има само един отговор на Въпроса: Дело Възродителен Процес в Европейския Съд
24
1
 
8
 
! Отговори
Батака преди 8 години
ха-ха-ха , младите вълчета с *** акъл се насъскаха срещу доскоро печения местан, да угодят на бащицата който им каза че местаня е издънка.
23
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дело Възродителен Процес чака , не ни занимавайте с вашите *** майни , *** ваща мама ***
22
4
 
4
 
! Отговори
EU преди 8 години
Ахмед Доган ако наистина държи на ДПС да предложи в Парламента Дело Възродителен Процес да се преразгледа в Европейския Съд , тогава ще стане ясно към кой отбор играе
21
1
 
8
 
! Отговори
Българин преди 8 години
До Левски"Които ни освободи той и ще ни пороби"-В.Левски. Затова Левски прави вътрешни комитети с цел да се освободим сами, а не друг да ни освободи и пороби.Затова Левски е най-големият българки революционер,гений прозрял бъдещето.
20
0
 
8
 
! Отговори
dido преди 8 години
Цитат: "Очаква се той да отговори на въпроса дали ще създаде нова партия след изключването си от ДПС." - бе каква партия бе марш от родината по тази логика и каракачаните където са в страната и те трябва да имат партия , ми арменци , руснаци скоро и англичани всичките тея трябв ли и те да си правят партий и партийкии ? Няма такова нещо България си е България и трябва да има само бг партий който не му оттърва да си заминава никой няма да го спре дори ще го изпраря....
19
0
 
4
 
! Отговори
Мда преди 8 години
Мезтангада ми се види посърнал. Зига и хубавата му жиниджга Ширин щи се разшири.
18
5
 
1
 
! Отговори
Василев преди 8 години
Селяни, искате ли да се хванете с мен на бас, че на Доган и Местан им се спускат сценариите и се управляват от едно и също място???Селяни, вие сте по мързеливи от турците, по малко се размножавате,по малко сте сплотени, по малко сте солидарни и резултатите ги виждаме всички на лице!За това трябва да се намесим ние, които ви подпомагаме и ви храним държавата, разберете че османлията вече май нагло *** на портата, а зад него са милиард мюсюлмани!Много кофти място сте си избрали за държава!ЦРУ
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато се приема християнството, са избити над 100 хиляди българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-и век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката.
16
1
 
7
 
! Отговори
mathur преди 8 години
Да не се повтори цирка с доган....да излезе отново някой да го гърми и него с Дървен пистолет....
15
3
 
3
 
! Отговори
US ARMY преди 8 години
Дело Възродителен Процес след 25 години не може да влезе в Европейския Съд , сигурно има защо
14
4
 
11
 
! Отговори
Българофил преди 8 години
ДПС на Местан -турска партия.ДПС на Доган -руска партия.Тава е проклятието за България, че нито с Доган нито с Местан ДПС НЕ Е БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ!!!
13
0
 
8
 
! Отговори
асд преди 8 години
Не мога да разбера защо си мислите, че само Местан е такъв ВСИЧКИТЕ СА ПРЕДАТЕЛИ същото важи и за Доганя.....
12
1
 
21
 
! Отговори
асд преди 8 години
Искам само да знаете едно! Всички от ДПС симпатизират на Турция и във всеки един удобен момент биха ни забили ножа в гърба.... В момента нападат Местан и Сие защото не са им удобни но истината е такава, че всички са един и същ вид маймуни..... НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕ НИ ТРЯБВАТ И НИКАКВИ РЕМОНТИ НА САМОЛЕТИ ! ЗАКУПУВАНЕТО НА 5 БАТАРЕИ С-400 и С-500 ще реши защитата на Българското въздушно пространство от всякакви турски набезиСъбоди се БЪЛГАРИНО турция отново те поробва този път тихичко чрез агенти като местан и компания
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оставането на Местан извън затвора, ще е против интереса на държавата като цяло.А не в парламента.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
DA