Младите в ДПС: Местан и Сие да напуснат парламента!

"Оставането им ще е срещу интереса на България"
7 яну 2016 10:30,
83
Младите в ДПС: Местан и Сие да напуснат парламента!
Снимка: архив Булфото

Изключеният от ДПС Лютви Местан и петимата депутати, които обявиха, че  излизат от  партията, да напуснат и парламента, призоваха в декларация от младежката организация на движението.

Още по темата

Младите депесари наричат шестимата отцепници и осъждат решението им да останат депутати. "Те са избрани с листите на ДПС и на практика подменят вота на избирателите на ДПС", пишат младежите.

Те настояват отцепниците да бъдат сменени от автентични партийни представители от структурите на ДПС, които да продължат да отстояват политиките на партията.

"Ние, младежите на ДПС, категорично се противопоставяме на всяко друго решение на отстъпниците освен напускане на Българския парламент", се казва още в позицията на организацията.

Според младите депесари оставането на Местан и хората му в парламента ще бъде против националния интерес на България.

"Очакваме на първото заседание на парламента за 2016 г. Лютви Местан, Айдоан Али, Венцислав Каймаканов, Мариана Георгиева, Хюсеин Хафъзов и Шабанали Дурмуш да подадат своите оставки", пишат младежите.

Декларацията им става ясна часове преди отстраненият лидер да даде пресконференция в София днес. Очаква се той да отговори на въпроса дали ще създаде нова партия след изключването си от ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДВЕ УСТАНОВСКИ ТОПОЛ М И ДВЕ УСТАНОВКИ ИСКАНДЕР ЩЕ ПРОМЕНЯТ ТОТАТАЛНО НАМЕСАТА НА ТУРЦИЯ В ВЪТРЕШНАТА ПОЛИТИКА НА БЪЛГАРИЯ
7
1
 
12
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Принципно не само Местан и сие трябва да напуснат парламента, а всички, които се отцепват от партията, с помощта на която са влезли трябва незабавно да напускат парламента и на техните места да идват нови хора. Иначе се получава подмяна на вота и политическа проституция. А конкретно за Местан, според мен трябва да бъде съден за разпространяване на радикален ислям, или да бъде екстрадиран в Турция заедно с исие - тата си.
6
11
 
11
 
! Отговори
oпетков преди 8 години
До Левски: Недей да позориш името на Левски, идиоте. Това което си написал за радикално настроените протурски мекерета важи с пълна сила и за проруските такива. А Искандерите за които мечтаеш си ги заври отзад.
5
9
 
24
 
! Отговори
Левски преди 8 години
Местан и турският посланик трябва да бъде екстрадиран в турция заедно с всичките му радикално настроени роднини и подръжници. Да се повика на помощ Русия която да разположи комплекси ТОПОЛ М и Искандер на Българо турската граница. Радикално настроеното население от турски произход трябва да незабавно да се заведе на отчет и под наблюдение
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искам да знам #кой е този Сие веднага!
3
3
 
23
 
! Отговори
Ивайло преди 8 години
Младите българи: - "дпс да напуснат страната!"
2
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Петролът падна до 32 $ за барел - поздрави на Савата и кукловодите му !МУХАХАХАХАХАХАХАХАХ
1
3
 
36
 
! Отговори
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( преди 8 години
ДПС е антиконституционна партия и трябва да бъда забранена. Националните предатели, които спят по посолствата, трябва да бъдат съдени за държавна измяна и пращани по затворите. Простичко е !