Четин Казак: Кърджали и ДПС са непревземаеми

От ДПС отново зоват Лютви Местан да напусне парламента
Обновена: 8 яну 2016 19:14 | 8 яну 2016 18:18,
77
Четин Казак: Кърджали и ДПС са непревземаеми
Снимка: Архив Булфото

ДПС е сплотено и няма разцепление в структурите му. Парламентарната група е по-консолидирана от всякога. Това обявиха съпредседателите на движението на пресконференция в Кърджали.

Още по темата

"Както Кърджали, така и ДПС са непревземаеми крепости", коментира съпредседателят Четин Казак, цитиран от Нова тв.

"Всякакви опити да се подмени или присвои профила и същността на ДПС и той да бъде представен в изопачена светлина са обречени на неуспех", допълни Казак.
 
Oбщинските и областните структури на ДПС в Кърджали са единни и сплотени, въпреки бурните политически събития през последните месеци в нашата партия, заяви от своя страна областният лидер на ДПС в Кърджали и кмет на областния град Хасан Азис. По думите му няма разцепление в структурите на ДПС в район Кърджали.

"Диалогът с нашите избиратели не е нарушен. Този диалог никога не е спирал. Няма промяна в евроатлантическата ни ориентация", категоричен беше той.

Мустафа Карадъйъ пък отново призова бившия си лидер Лютви Местан и останалите отцепници от парламентарната група да напуснат парламента.
 
"Тези които не споделят ценностите на ДПС и напуснаха парламентарната ни група, да бъдат така доблестни и да напуснат и Народното събрание, а ако решат могат да си създадат свои политически проект", предложи Карадайъ.
 
"Предишният ни председател Лютви Местан вчера е коментирал използвайки изрази като "Аз прозрях" и "Аз правих". Едно от прозренията му е, че не му е мястото в ДПС. Стои отворен въпросът кога е прозрял – след изключването му от партията заради неговото поведение или когато беше председател на ДПС. Местан признава, че се е опитал да подмени ДПС и то без дебат в легитимните колективни органи на партията", каза още Мустафа Карадайъ. 
 
Съпредседателят на ДПС Рушен Риза заяви, че ще се работи всички български граждани да бъдат равни.
 
"Все още има проблем с изучаването на майчин език. Освен това хора от малцинствата все още не са допускани в структури като МВР и отбрана, не са допускани в администрацията", коментира той.
 
Хасан Азис разказа, че на тържествата по повод 26-годишнината на ДПС се очаква да присъстват 400 души. Сред тях ще има политически репресирани лица, бивши председатели на общински структури, бивши народни представители от Кърджали. Той не очаква в Кърджали да има второ тържество по случай годишнината на ДПС.

"Ние осъзнаваме, че Кърджали се намира в епицентъра на политическите събития в нашата партия", обясни Хасан Азис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
10
 
! Отговори
до номер 32 преди 8 години
Хората които гласуват за ДПС не могат да мислят,та камоли да се замислят.
36
1
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
kakvo zna4i neprevzemaemi darjava li smqta da pravi tam i se straxuva da ne gi napadat li kvo iska da kaje
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Говорим ,пишем разни неща,но за съжаление медийната тъма ще спусне своята пелена .4 месеца ще ровят кво е станало в Сарая ,после Бойко ще си изпълни бюджета ,а накрая избори за президент.
34
2
 
7
 
! Отговори
извод преди 8 години
Винаги съм казвал ,че ако се избият всички минали през Шоуто на Слави няма да сбъркаме и след 9 дена точно народа ще тръгне по нов и правилен път .
33
3
 
2
 
! Отговори
е преди 8 години
ГЕРБ,ДПС,БСП са управниците на България ,към тях ежегодно пристават разни предатели като Желев,Михайлова,Софиянски , Москов.
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви са тия "непревземаеми крепости" бе Четин Казак.Оставете хората българи,турци да си живеят живота.
31
0
 
5
 
! Отговори
Perferencia преди 8 години
Mestni referendumi idvat...:-):-):-):-):-) i majoritarni regionalni izbori..:-):-):-):-):-):-):-):-)
30
1
 
11
 
! Отговори
ДПС идва от БСП преди 8 години
ДПС е факт благодарение на БСП. Ако не беше БСП, нямаше кой да учреди ДПС. Отцепниците от БСП създадоха ДПС, това е истината.
29
1
 
6
 
! Отговори
нали преди 8 години
А МЕСТАН и останалите се явяват просто мъжки секретарки .
28
6
 
5
 
! Отговори
СЛАВА НА ДОГАН преди 8 години
Най-доброто руско ченге у нас!ДОГАН ---Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ ,ЗАЕДНО СЪС ВОЛЕН СИДЕРОВ!
27
0
 
8
 
! Отговори
яна преди 8 години
КОКВО ЧАКА ВЪРХОВНИЯ СЪД В БЪЛГАРИЯ, ЧЕ НЕ ЗАКРИВА ТАЗИ ПРИСТЪПНА ПАСМИНА / не може да се нарече партия / ??? Те са най -голямото бедствие за БЪЛГАРИЯ ! Това никъде по света няма да търпят и един месец! !! КАКВИ ХОРА СМЕ ? СРАМ. ............
26
1
 
11
 
! Отговори
закриване на ДПС преди 8 години
Тези охранени хора действат против България. Крайно време е тези, които гласуват за тях да се замислят.
25
2
 
4
 
! Отговори
турчин преди 8 години
Някога едни *** мислеха с административен акт ще направят единна нация. Резултата видяхме. ДПС е политическа партия и грешките на някой представители не ангажират електората му.Те са граждани на България и не трябва за щяло нещяло да им се внемява вина. Всички граждани са пред бога и закона.
24
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Долни ченгета и слуги на ДС ! Всички на ръководни постове в тази криминална организация са за затвора! Срам за България, че позволи за 25 години да ни разкажат играта ! НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ ЩОМ ТЪРПИМ !!!
23
3
 
2
 
! Отговори
за съжаление преди 8 години
90 % от българките пък са Ивана,Камелия,Алисия,Андреа .... Другите са по чужбина да се ръгат с ислянисти .
22
1
 
5
 
! Отговори
За съжаление преди 8 години
90 % от българите са типажи сходни със Слави,Доган,Бойко и Божидар.Измъкване няма .В чужбина попадаш пак сред тях .Просто трябва да им се смеем и да ги иронизираме.Та всеки от тях обиди народа ,а те им ръкопляскат. В Сърбия щеха ли да ги търпят ако им бяха казали *** народ,а в Гърция > Румъния.
21
0
 
4
 
! Отговори
livino преди 8 години
DPS tryabva da se zabrani v Bulgariya.Nie turcite i bulgarite s gonidini si jiveem zaedno zatova ako iskame napredik tryabva zaedno da deystvame kakto v Germaniya.DPS:::BSP:::ATAKA Bsichkite na BELENE DO JIVOT........BULGARIYA TRYABVA DA SE UPRAVLYAVA OT NIE!!!!!!! A NE OT DRUGI...S CHUJDI INTERESI!!!!
20
3
 
4
 
! Отговори
Nenamenetia преди 8 години
Turski ezik, religiozen izbor i etnicheski kulturi imashe v bulgaria i predi dps.:-):-):-:-):-)Tursite komunisti razigravat teater s bulgarskite komunisti...edin pat ruska gubernia, posle amerikanska gubernia....menkat si parite na bugarite za kef....ama ne sa poznali...region rodopi nema da e gubernia. Region rodopi ste e nezavisim ikonomicheski i finansovo region ot sofia. Basta. Stiga veche sofiisko koloniano robstvo. Iztochvat divashki prirodnite ni resursi i ni ostaviat dupki. Stop, sofia.
19
3
 
3
 
! Отговори
ГОСТ преди 8 години
Не мисля,че думата "крепост" е най подходяща.От кого сте се окопали в тези крепости и от кого се отбранявате?Кърджали е български град и няма да бъде превръщан в крепост,а ДПС ,ако искате и в концентрационен лагер можете да си го превърнете.Но толкова знаете български език-така приказвате-,,български депутати,,.
18
2
 
8
 
! Отговори
браво 16 преди 8 години
Коментар 16 , бравоТази партия трябва да се закрие , сее омраза и злоба между хората.Ние сме живяли дълги години със турци и всякакви без проблеми .