Маргарита Попова няма мераци за президент. Засега.

На нацията днес е необходимо единение, посочи вицепрезидентът
24 яну 2016 13:05, Красимир Ангелов
44
Маргарита Попова няма мераци за президент. Засега.
Маргарита Попова засега няма намерение да се кандидатира за президент. Снимка: БТА

Вицепрезидентът Маргарита Попова заяви, че към днешна дата няма намерение да се кандидатира за предстоящите президентски избори.

Още по темата
"Отговарям ясно и категорично – днес такива планове не ме занимават. Зад мен не стоят никакви кръгове, финансови инструктори и какво ли не още, които да подготвят кампании и да правят кампании. Това заявявам открито и отговорно пред народа и нацията, за които съм се обрекла да работя през тези пет години, и занапред, както мога и с каквото мога", обяви Попова пред БНР.

Тя добави, че има добри отношения с всички представители на политически партии и “съм длъжна да го имам, защото институцията го задължава”.

"Подобно говорене е спекулация. Освен това, то е много погрешно", заяви Маргарита Попова в коментар на прогнозите, че е въжможно да бъде издигната от ДПС за държавен глава.

Вицепрезидентът посочи, че проблемите на политическия ни елит водят до опасни разделения в обществото - "до насаждане на радикализации, на екстремизми, които не не дават възможност спокойно, с разум да напредваме в различни политики".

На нацията днес е повече от необходимо единение, съгласие, взаимно уважение, разбиране, спокойствие, за да можем да напредваме в реформите. Ключова дума днес е стабилността в държавата. Ако ние непрекъснато провокираме разделение, насаждаме разделение и недоверие, няма да се придвижим напред. Това е моята платформа”, заяви Попова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
10
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 8 години
Склонен съм да заложа парички, че тази госпожа ще се кандидатира за президент, тъй като настоящия прецедент едва ли ще го направи. И ще се яви като кандидат на ГЕРБ (Лилиту не можела, не била достатъчно възрастна), Боко така каза- че ще е жена най- вероятно техния кандидат. Вече за изхода от подобна кандидатура не се наемам да заложа пари.
2
2
 
11
 
! Отговори
и ти ли, Бруте преди 8 години
Тази срам няма.....облажи се....всички прокурори са такива.....
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Коя е тази жена и какво е направила за България. Президентския пост не е игра госпожа.Оня отгоре гледа. Вървете си с мир. Докато имате време.