Новo 20 от Танев: Ще си подам оставката, когато ми я поискат

Образователният министър иска среща с Борисов
Обновена: 28 яну 2016 21:52 | 28 яну 2016 21:45, Красимир Ангелов
50
Новo 20 от Танев: Ще си подам оставката, когато ми я поискат
Снимка: БТА

Ще си подам оставката, когато ми я поискат, обяви пред БТА министърът на образованието проф. Тодор Танев, който се присъедини към срещата на Реформаторския блок на "Раковски 134".

Още по темата
Спешната среща е във връзка с по-рано поискана оставка на министъра на образованието от премиера Бойко Борисов.

"Да хвърля някакви папки ли", попита журналистите Танев по повод оставката си и посочи, че до момента не е поканен на разговори с Борисов и очаква да чуе официалните мотиви.

Министър Танев добави още, че 13 месеца е подложен на атака, която идвала най-вероятно от ГЕРБ и Реформаторския блок, но възможно било и от самото министерство.

На въпрос възможно ли е следващият министър на образованието да има същата фамилия като неговата (бел.ред едно от спряганите имена е на Димитър Танев), той не изключи такава възможност.

В заключение Тодор Танев увери, че има подкрепата на учителското съсловие и ще остави на наследника си пет приети закона в сферата на образованието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: РБТодор Танев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
6
 
! Отговори
Калина преди 8 години
Сега сне в едно "време разделно". Министърът на образованието е в най-деликатната позиция, защото от него се изисква да обслужи политически интереси като заложи промиването на мозъците оше в детска възраст със заличаване на историята.И когато този министър е достойно на мястото си, сега нямаше да се налага да се правят тези коментари.
26
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно ми е как гърците и другите ни комшии наричат ''съжителството'' си с турците.Сигурно е мирно съжителство правото на всеки турчин да влезе в къщата ти, за да го нахраниш, а жена ти и дъщерите ти да го забавляват. Сигурно е мирно съжителство и кръвният данък. И палежите, и кланетата...Дали французите ще нарекат ''съжителство'' нацистката окупация, която е била къде-къде по-цивилизована от османската.Дядо Вазов го е казал точно преди 100 г. Иго, ярем, робство. Чинтулов пише: ''Доста робство и тиранство''. И т.н...А те са съвременници на освобождението.
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не бъдете наивни. Танев не пише програмите. Кастрева и лелките около нея са проблемът.
24
3
 
7
 
! Отговори
Григор Иваноич преди 8 години
Предател на България.
23
1
 
16
 
! Отговори
Младенова преди 8 години
Няма да забравим отвратителното Ви умилкване около Давутоглу...Пфу! Хващайте си Местан под ръчичка и двамцата - хайде в Анадола! И не се вяскяйте никога вече
22
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Професор до прогесора ,мила моя ,майно ле !!)))
21
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 17Ти не си вещ.Ти си ГЛУ*ПАК!Твоите предци са били такива и ти си такъв.Комунистите му взели всичко??Ами къв са го крепили като виждат че идват комунистите на власт?Защо не са продали всичко и да заминават където поискат?Ама не, те сигурно са купили още земи (тънкана) след войната.
20
10
 
8
 
! Отговори
боц преди 8 години
Какввото и да казвате, Танев си отива, като истински БЪЛГАРИН, изгонен от сугата на Турция<Борисов, само защото каза в пряк текст, че в БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО ТУРСКО РОБСТВО!!!
19
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя от край време говори и уверява че само и единствено пред борисов се отчита е тва ли иска тиквава такива ли са му експертите затриват българското
18
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борисов е по-подъл от Танев и се опита за пореден път да натопи някой друг като Вучков, Иванов или Танев.
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те ,просто ти биха шута !!!!Никой ,нищо не ти ...иска !!!!))
16
2
 
23
 
! Отговори
zeus преди 8 години
Мъжете с чест сами си подават оставките, а тези, дето са като емблемата на Рено чакат да им я поискат ;)
15
2
 
21
 
! Отговори
родител преди 8 години
Срам ме е че децата ми ходят на училище! При действащият чашгаро-мутренски режим няма никакъв смисъл и по-добре да си седят вкъщи!
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До нормално 22"Групата ***" ги изврахте ВИЕ!!
13
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ХА-ХА-ХАТози е врЪло нагъл но какъвто е "ШефЪ" такив и наемниците му.
12
2
 
11
 
! Отговори
нормално преди 8 години
Като управляват група идйоти! Децатани даучат идйотщини в училище! Иначе да съжителствали сме с турците и даже сме живяли *** семйни начела с тях и те 5 века са ни онудвали!
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След като Корман Исмаилов назначи министъра на образованието, а Касим Дал пробута зам.-министър на отбраната, сега новият началник кабинет в МОН, който ще върти на пръста си 100 000 български учители, е Мюйессер Солак. Тя също е представител на НП Свобода и достойнство (част от &#8234;РБ) на Дал и Исмаилов, открито демонстриращи, че техен бос е турският президент Ердоган. На парламентарните избори беше водач на РБ в 18-и МИР-Разград. Както 19' първи писа, тревожен е и фактът, че министърът на образованието Тодор Танев също е човек на Дал и ще изпълнява мисията за възраждане на Османската имп
10
2
 
21
 
! Отговори
ИСТИНАТА Е СТРАШНА преди 8 години
ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗАЩО БОРИСОВ ГОНИ ТАНЕВ! НЕтурското робствоНЕ горда стара планина и прочие патриотарски умозрения бойковски с употреба за пред медиите.Началник на политическия кабинет на министъра на образованието и науката Мюйессер Солак е с отнет допуск за класифицирана информация, заради подозрения за връзки с ислямисти. Солак е от РБ, от партията на Корман Исмаилов, разбирай Касим Дал.
9
2
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
nqkoi kazvat az da stana dart za kvo mi sa pari ,ei go jiv primer,gonqt go xulqt go ama ne izliza ot kacata s meda
8
3
 
8
 
! Отговори
Гого преди 8 години
Този ***&#1117; иска да яде дървото. Вкопчва се и не пуска стола. Марш, турско ***...бягай и ти в посолството родоотстъпник мръсен...