Екс съветник на Доган: Забраната е заплаха!

Според проф. Емил Георгиев това е ответен удар на Турция
Обновена: 15 фев 2016 11:31 | 15 фев 2016 11:30,
38
Екс съветник на Доган: Забраната е заплаха!
Снимка: bTV

Забраната - почетният председател на ДПС Ахмед Доган да влиза в Турция, е ответен удар на турските власти за действията на Доган срещу Лютви Местан (в края на миналата година Местан беше свален от поста лидер на ДПС и изгонен от партията). Това обявипроф. Емил Георгиев, бивш съветник на Доган.

Той уточни, че не се е чувал с почетния председател на ДПС от шест години и половина.

Проф. Георгиев смята, че Доган е вкаран в черния списък на турските служби и това е поредната заплаха за живота му. Професорът е убеден, че и зад атаката на Октай Енимехмедов срещу председателя на ДПС стои Турция.

Още по темата

Според него пришиването на Доган към Делян Пеевски, за когото също има забрана да влиза в Турция, е опит да се омаловажи това, което е направил в края на миналата година Доган – прекъсване на възможността сегашното ръководство на Турция да влияе на политическите процеси в България.

По думите му Реджеп Ердоган и Ахмет Давутоглу нарушават в момента всички принципи на Кемалийска Турция.

"Ердоган е изпаднал в тиха лудост, да не кажа тотална истерия, и прави грешка след грешка, включително с обстрелването на кюрдите", коментира още пред bTV проф. Емил Георгиев.

Относно заплахите на турския президент да залее Европа с мигранти той коментира, че Европа е допуснала един почти ненормален човек да я държи на каишка.

За новата партия на Лютви Местан – ДОСТ, проф. Георгиев обяви, че това е отчаян опит на един нарцис да остане на политическата сцена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Контрабанда и финансирането на тероризма от политици и фигури от правителството в България Контрабандата с цигари е един от най-добре развитите бизнеси на организираната престъпност в България. Има два начина: на изток от България и към Западна Европа от България. Основната стока е цигари, произведени в България от Булгартабак и Табако. Булгартабак, зад която стои член на парламента от Движението за права и свободи / ДПС / Делян Пеевски, има по-голям дял.
18
0
 
4
 
! Отговори
до Турчето преди 8 години
Не се знае какъв философ е Доган,след като разбрахме,че е и хидроинженер ,като "сътвори "водното огледало и чопна милиончето.Утре може да напише научен труд с доказателства,че Земята е куха.
17
1
 
5
 
! Отговори
Мучачос преди 8 години
Поведението на Доган много ми прилича на това на Ердоган.Доган четвърт век рекетира другите партии за да влезе във властта , в името на "етническия" мир.Ердоган рекетира Европа с мигрантите, но на едро и бие кюрдите в Турция,Ирак и Сирия ,пак в името на етническия"мир ,а в същото време подкрепя ИД.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Без процент съмнения става дума за икономически престъпления.Промиване на мозъци е вкарване на политика в този случай.Да не забравяме как западните медии гърмят ,че сме най-корумпираната държава в ЕС.Някой помисля ли как се чувстват българите работещи в Европа,чувайки всичко това.Поставени сме на най-ниското стъпало заради догановци ,пеевци и тем подобни
15
1
 
9
 
! Отговори
До Иван Иванов преди 8 години
Ботев и Левски ако бяха живи нямаше да стоят и две минути в България.Щяха да емигрират на мига.Както емигрираха около 2.5 млн. души за 26 години.
14
0
 
9
 
! Отговори
До 14 преди 8 години
Приятел,нали знаеш че България е бита карта от всяка гледна точка.Тази страна боксува и затъва всеки ден.С 500 лв месечна заплата и 145 лв пенсия се кара до едно време.
13
3
 
2
 
! Отговори
Иван Иванов преди 8 години
Такива ***,като този трябва да бъдат изнасилвани публично.Продавате се за 5 лв,*** такива.Паметник им направете на Местан и Доган те се оказаха национални герои.Жалко че не са живи Ботев и Левски да ви избесят по дърветата
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЛЮДМИЛ, не Емил ве, некадърници! Поправяйте веднага!!!
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доган е новата кукла на Москва, Сидер е отритнат и рублите са вече пренасочени.
10
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До мРазкри се Местан, а ти си говори криви приказки. Гледай да не ти се изкриви и устата. Защото защитаваш един rнyceн шпионин на Турция, чиято заветна мечта е да вкара отново България под потурите си.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доган Местан все едни и същи безродни предатели. И двамата трябваше отдавна да са в затвора!
8
0
 
6
 
! Отговори
м преди 8 години
Доган е в тежко положение ,Местан не толкова.Освен всичко ,Местан е по - мазен ..Вече си намери мястото до ДСБ на Радан ,това ще е новата коалиция от типа РБ ,който ще крепи Бойко за по следващия мандат.А Доган просто се разкри ,голям ход. За човек цял живот бил в сянка .
7
2
 
3
 
! Отговори
к преди 8 години
Истината е че Доган и кликата му се разпознават като неолиберални предатели на БГ .И се страхуват от отговорнотта и затова предприемат последен опит да завземат властта в БГ Но ако и да го направят ще свършат като Садам и Кадафи .
6
0
 
2
 
! Отговори
Людмил преди 8 години
Не, че е много важно, но се казва Людмил, не Емил.
5
4
 
4
 
! Отговори
до 6 преди 8 години
наскоро руската пропаганда закупи днес бг. разбира се че ще хвалят пеевски.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки ден ни заливат с помия която цели да героизира Пеевски и Доган......Кажи ми кога хвалиш, за да ти кажа какъв си....
3
1
 
6
 
! Отговори
ист преди 8 години
Доган,Местан, Сидеров,Първанов, Миков- не виждам да са се разработили за България. Искам да видя по кои сметки са постъпили лихвите от партийните им депозити.Сега Кадиев прави партия. Всеки социалист с партия. Явно голяма далавера е да имаш парпия.
2
1
 
11
 
! Отговори
ИСТИНАТА Е преди 8 години
руските фесовеее на Доган се скараха с Турските фесовее на Местан и руснаци и турци се крадливи боклуциии
1
2
 
6
 
! Отговори
мда преди 8 години
А Путин е в прекрасно геополитическо обкръжение,икономиката цъфти и руските части си стоят у дома. Украйна вече се запива в Евразийския съюз. Доган пък води според проучаванията за президентските избори .Всичко е супер.